arkadaşlar devloper 1 yaptığınızda oyun yavaşlıyor we ek olarak fps_max 9999 yaptığında fpsniz 200 lere hatta 300 lere çıkar ama oyun devloper 1 yüzünden aşırı derecede ağır oynanır
ekran da yırtılma olmuyormu acaba fps monitörün hrtz hızına eşit olmazsa yırtılma olur oyunlarda ve cok rahatsız edici olabiliyor
ya 1000 fps de oynasanız ne olacak.değisen nedir kendiliğinden mi hs atıor bilgisayar .100 olsun ama fps düşmesin önemli olanda o.
quote:
Orjinalden alıntı: blackenedd
ya 1000 fps de oynasanız ne olacak.değisen nedir kendiliğinden mi hs atıor bilgisayar .100 olsun ama fps düşmesin önemli olanda o.
1000 fps olsa ne olur blionmu seniyede attığn kurşun sayısı artar crossta açılma olmaz hayvan gibi tararsın açılma olmaz işte o olur
Fake bunlar fake, CS'de 100'den fazla FPS olayı yalan dolan, yanlış gösteriyor.
CS : Source ile başladı 100 ve üstü FPs olayı.
Benim fps 1000 gördüm,şimdi denedim.
Ati read hd3650 hz 75
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Fake bunlar fake, CS'de 100'den fazla FPS olayı yalan dolan, yanlış gösteriyor.
CS : Source ile başladı 100 ve üstü FPs olayı.
Ümit Fraps yükledim 999 gösteriyor... Ama 280-300 civarı oluyor normalde... 100 ve üstü bende sadece rakam olarak diye biliyorum yani yazsa bile gerçek değildir diye biliyorum
-------------------------------
FPS'si 60 olanlar....
nVidia Kartlar için: nVidia Control Panel'den DikeyEşzamanlama/Vertical Sync ALWAYS OFF yapsınlar..
Fps de artış sağladığı doğru. Ama görüntüyü maffediyor
Sizin bilgisayarın 500fps çizse bile, işlese bile , oyun sunucularının maxupdaterate ayarı 101 olduğundan, size saniyede 100'den fazla paket yollamaz. Siz fps 500 yaparsanız, 500 paket işlersiniz aynı anda ama cl_updaterate ayarınız da 60 ile 101 arasında olduğundan işlediğiniz paketleri gönderemezssiniz, en fazla 100 paket gönderirsiniz.
O yüzden, FPS 100'ü aşsa bile bu tip sınırlılıklardan dolayı performans getirisi olmaz.
Zaten o CFGler yanlış göstermesini sağlıyor sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: AnacoN
quote:
Orjinalden alıntı: Riff
GÖSTERİR AMA UYGULAYAMAZ DESEN DAHA DOĞRU OLUR..ÜSTTELİ RESMİ DE Mİ GÖRMÜYORSUN??ADAM 278 FPS YAPMIŞ
Göstermezde uygulamazda. Timedemo yapıp kayıtlı demolardan birini izlemediğiniz sürece FPS 100'ün üzerine çıkmaz. Oradaki resmide kaale almayın. CS oynayan biri net_graph 3 komutu sonucunda çıkan FPS değerlerinin mermi sayısını gösteren barın üzerinde çıkmayacağını bilir. Bu forumda büyük harfle konuşarak yazmayın. Büyük harf bağırmak anlamına gelir.
Hoca mibzzat nvidia gt430 1 gb 128 bit ekran kartı ile 200 fps gördüm cs1.6 da fps csde inanılmaz onemli benim gibi death run culuar için dahada onemli :)
fps 100.5 ten fazlası hiç bir işe yaramadığı gibi zararıda vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme