Şimdi Ara

CS FPS 200 ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

benim 60
  • arkadaşlar devloper 1 yaptığınızda oyun yavaşlıyor we ek olarak fps_max 9999 yaptığında fpsniz 200 lere hatta 300 lere çıkar ama oyun devloper 1 yüzünden aşırı derecede ağır oynanır
  • ekran da yırtılma olmuyormu acaba fps monitörün hrtz hızına eşit olmazsa yırtılma olur oyunlarda ve cok rahatsız edici olabiliyor
  • ya 1000 fps de oynasanız ne olacak.değisen nedir kendiliğinden mi hs atıor bilgisayar .100 olsun ama fps düşmesin önemli olanda o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

ya 1000 fps de oynasanız ne olacak.değisen nedir kendiliğinden mi hs atıor bilgisayar .100 olsun ama fps düşmesin önemli olanda o.

1000 fps olsa ne olur blionmu seniyede attığn kurşun sayısı artar crossta açılma olmaz hayvan gibi tararsın açılma olmaz işte o olur
  • 200 fps ve gforce fx 5200 o_O
  • 1 cfg ye bakar

http://www.dosya.tc/fps.rar.html

fps_max 200 yaz konsola
  • Fake bunlar fake, CS'de 100'den fazla FPS olayı yalan dolan, yanlış gösteriyor.

CS : Source ile başladı 100 ve üstü FPs olayı.
  • Benim fps 1000 gördüm,şimdi denedim.

Ati read hd3650 hz 75
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Fake bunlar fake, CS'de 100'den fazla FPS olayı yalan dolan, yanlış gösteriyor.

CS : Source ile başladı 100 ve üstü FPs olayı.

Ümit Fraps yükledim 999 gösteriyor...
    Ama 280-300 civarı oluyor normalde...
    100 ve üstü bende sadece rakam olarak diye biliyorum yani yazsa bile gerçek değildir diye biliyorum

-------------------------------

FPS'si 60 olanlar....

nVidia Kartlar için:
    nVidia Control Panel'den DikeyEşzamanlama/Vertical Sync ALWAYS OFF yapsınlar..
  •  CS FPS 200 ?

• 100 Fps+ yalandır CS 1.6'da. Fps'si 60'dan yukarı çıkmayan nVIDIA kullanıcıları ekran kartı özelliklerinden dikey eş zamanlamayı kapatsınlar
  • İster 500-1000 fps yazsın oyun en fazla 100'de calısır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cybershot-e

1 cfg ye bakar

http://www.dosya.tc/fps.rar.html

fps_max 200 yaz konsola

Fps de artış sağladığı doğru. Ama görüntüyü maffediyor

• Sizin bilgisayarın 500fps çizse bile, işlese bile , oyun sunucularının maxupdaterate ayarı 101 olduğundan, size saniyede 100'den fazla paket yollamaz.
    Siz fps 500 yaparsanız, 500 paket işlersiniz aynı anda ama cl_updaterate ayarınız da 60 ile 101 arasında olduğundan işlediğiniz paketleri gönderemezssiniz, en fazla 100 paket gönderirsiniz.

O yüzden, FPS 100'ü aşsa bile bu tip sınırlılıklardan dolayı performans getirisi olmaz.

Zaten o CFGler yanlış göstermesini sağlıyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

quote:

Orjinalden alıntı: Riff

GÖSTERİR AMA UYGULAYAMAZ DESEN DAHA DOĞRU OLUR..ÜSTTELİ RESMİ DE Mİ GÖRMÜYORSUN??ADAM 278 FPS YAPMIŞ

Göstermezde uygulamazda. Timedemo yapıp kayıtlı demolardan birini izlemediğiniz sürece FPS 100'ün üzerine çıkmaz. Oradaki resmide kaale almayın. CS oynayan biri net_graph 3 komutu sonucunda çıkan FPS değerlerinin mermi sayısını gösteren barın üzerinde çıkmayacağını bilir. Bu forumda büyük harfle konuşarak yazmayın. Büyük harf bağırmak anlamına gelir.

Hoca mibzzat nvidia gt430 1 gb 128 bit ekran kartı ile 200 fps gördüm cs1.6 da fps csde inanılmaz onemli benim gibi death run culuar için dahada onemli :)

• fps 100.5 ten fazlası hiç bir işe yaramadığı gibi zararıda vardır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.