Şimdi Ara

CS FPS 200 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bildigim kadarıyla cs de fps monitör ün yenileme hızıyla dogru orantılı yada eşit seviyede
    oyun cozunurlugum 800x600 ekran kartım nvidia fx5500
    800x600 çöz. de 200 hz destekleyen bir monitör alırsam cs de 200 fps alabılırmıyım ?
    birde bildiğiniz 200 hz verebilen monitör varmı ?

• Alsanda bir işe yaramaz,100 fps normal bi insan gözü için yeterli,100 den fazlasında farkı hissetmezsin.Benim monitör 800x600 100 hz,csde 300 fspyi de gördü ama bir işe yaramaz.
    Fpsni en yüksek değere çıkarmak istiyorsan konsola şunları yaz;
    developer 1
    fps_max 999
  • şakacııı bu fps hakkındakı goruslerıne katılmıyo degılım ama.. devopoler 1 konsoldakı son yazıların ekranın sol üstte cıkmasını saglar fps_max 999 da monitör hz yetmedıgı ıcın ımkansız 100 de sabıt kalır. bana sadece monıtorunun modelını vermen yeterlı
  • 100 fps ideal bir fpsdir fazlası zarar
  • Ben laptopta 60 Hz ile 300 fpsyi görüyorum..
     CS FPS 200 ?
  • CS HL1 grafik motoru ile yapılmış bir oyundur. HL grafik motoruda 100 FPS üzerini göstermez.
  • GÖSTERİR AMA UYGULAYAMAZ DESEN DAHA DOĞRU OLUR..ÜSTTELİ RESMİ DE Mİ GÖRMÜYORSUN??ADAM 278 FPS YAPMIŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riff

GÖSTERİR AMA UYGULAYAMAZ DESEN DAHA DOĞRU OLUR..ÜSTTELİ RESMİ DE Mİ GÖRMÜYORSUN??ADAM 278 FPS YAPMIŞ

Göstermezde uygulamazda. Timedemo yapıp kayıtlı demolardan birini izlemediğiniz sürece FPS 100'ün üzerine çıkmaz. Oradaki resmide kaale almayın. CS oynayan biri net_graph 3 komutu sonucunda çıkan FPS değerlerinin mermi sayısını gösteren barın üzerinde çıkmayacağını bilir. Bu forumda büyük harfle konuşarak yazmayın. Büyük harf bağırmak anlamına gelir.
  • Arkadaşım 640x480 de net_graph barın üzerinde çıkar..Cs oynayıp da bilmediğin şeyler de varmış demekki..Sen de haklısın fotoshop almış başını gidiyor..
    developer 1
    fps_max 999 değerlerini sen de denemiş olsaydın böyle bir yanıt vermezdin..Resimdeki fps değeri gerçektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Restless- -- 9 Ağustos 2007; 19:57:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: devvrimm

şakacııı bu fps hakkındakı goruslerıne katılmıyo degılım ama.. devopoler 1 konsoldakı son yazıların ekranın sol üstte cıkmasını saglar fps_max 999 da monitör hz yetmedıgı ıcın ımkansız 100 de sabıt kalır. bana sadece monıtorunun modelını vermen yeterlı

Kim sana 999 a çıkar dedi,999 yazarsan çıkabileceği en yüksek fps ye çıkar,bilmeden konuşma 100 de sabit kalmaz,dene gör. Monitörüm philips 107e5 640x480 de 120 hz en fazla ama fps 250 ye bile çıkıyor,nasıl olacak bu iş ?
  • FPS değeri yüksek olur diyen arkadaşlar oyundan SS alıp koyabilirler mi?
  • Al arkadaşım taze SS'ler..

CS FPS 200 ?

CS FPS 200 ?

CS FPS 200 ?

CS FPS 200 ?

• denedim ve harbiden çıkıyor
    çok şaşırdım ben de olmaz zannediyordum ama oluyormuş
    hatta 8800gts ile duvara dönünce 999fps gördüm
  • oluyomus denedim bende developer ne işe yarar bide fps yukselince oyunda kı hızımız dusuyomu bana oyle geldi
  • monitörüm 107 e6 devepoler 1 yaptım fps_max degerını arttırdım bir sonuç alamadım :S 1.6 dada 1.5 dede fps artmadı bu arada ekran kartım fx 5500
  • opengl yapmamıssındır..
  • hayır hocam opengl de :S
  • evet yhaf bende katiliyorum sana benimde 100 den fazlaya cikmadi...
  • benim 60
  • ben 1.5te 100den fazla görmedim ama 1.6da 200 görebiliyorum.monitor 85hz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.