Arkadaşlar iyi forumlar son 4-5 gündür böyle bir hata almaktayım.Rekabetçi veya ölüm maçı farketmeksizin 10-15 dkda bir aşağıda ki gibi hata verip atıyor
Yapıpta çözüme ulaşmayan uygulamalar -steam repair, -Steam ve cs silip tekrardan kurdum ccleanerla temizleyip, -Cs dosya bütünlüğünü doğrulama -statik ve dinamik ip denemesi -Modem arayüzünden upnp,nat,Qos kapalı
Sadece CS de bu sorun var diğer oyunlarda yok ,işin garibi internet ile alakalı bir sorunda yok yani pingim 60 larda Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Şunu denediniz mi?
''Youtube'den alıntı:''
Sorunun Çözümü :
Hata Verdiğinde Pak01_025.vpk Adlı Dosyayı "Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo" Yolunu İzleyerek Hata Veren Bozuk Olan Dosyayı Aşağı Tarafta Bulup Silin Sonra Steam Kütüphaneye Gelin Sırasıyla CS:Go Sağ Tıklayın > Özellikler > Yerel Dosyalar > Yerel Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula Diyerek %100 olmasını bekleyin %100 Olduktan Sonra O Sildiğimiz Vpk yı İndirecek Daha Sonra Oyuna Girin Sorun Geçici Olarak Düzeliyor Her Hata Verdiğinde Böyle Yaparak Kısa Süreliğine Kurtuluyorsunuz.
Geçici denmiş yine de denemekte fayda var.
ABSOLUT.
kullanıcısına yanıt
Denedim şuan tekrar attı sorun devam ediyor.
Temiz kurulum yaptım , modemi resetleyip tekrardan kurdum hala sorun devam ediyor.Yardım edebilecek kimse yok mu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme