Şimdi Ara

CS GO BICAK SATIN ALICAM Bi bakar misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi satin aldigim 300 liralik bir bicak 1-2 sene sonra deger kaybeder mi cok fazla ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-2 sene kullancağını sanmam ama@ABSOLUT.'a sorabilirsin.Tabi düşüp artmasında doların da katkısı var
  • 1-2 sene sonra hayatta kalır mıyız belirsizken 300 liralık skinin getirisini/geleceğini düşünmek mantıklı gelmiyor. 1 ay boyunca sigara kullanan birinin zararı 300 tl'dir. Cs:Go skinleri ayrıcalık katmaz yani sadece görsel zevk ve egodur. Alacağınız eşyanın 1-2 sene sonra 10 liraya düşmesiyle 1000 liraya çıkması size kâr, zarar ettirmez. O parayı 2 sene gömüp 2 sene sonra aynı rakama geri almayı düşünüp fayda bekliyorsanız saçma yani. Alın geçin eğlenmenize bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @ABSOLUT. merhabalar ben yeni üye oldum ve bir sorunum var csgolive.com dan bıçak kazanadım bakiye yatırarak bu itemi sadece opskins.com envanterine alabiliyorum site öyle düzenlemiş.opskins üyeliğim aktif ama itemi almaya çalıştığımda csgolive.com bana opskins üyeliğiniz yok diyor bilet attım 3 gündür çözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasamkokuluruh -- 17 Haziran 2018; 13:22:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.