Şimdi Ara

CS:GO Bu Hesap Kalıcı Olarak Güvenilir Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5-6 gün önce yaz indirimlerinden CS:GO satın aldım. Hiç bir sıkıntı yoktu oynuyordum bugün kardeşime verdim oynasın diye ve dışarı çıktım nerden bulduysa bir hile bulmuş ve hileyle oynamış sonrasında CS:GO ana sayfasında Bu Hesap Kalıcı Olarak Güvenilir Değil diye birşey yazıyor ve oyuna girmiyor. İnternetten araştırdım ve galiba ban yemişim bunun açılma ihtimali yok mu ? Ayrıca yeni bir steam hesabı açsam ve tekrar oyunu satın alsam aynı bilgisayarda daha önceki hesap ban yediği için yeni hesabıma bişey olur mu ?

• Hep de kardeş oluyor nedense
    Biri de çıkıp adam gibi hile kullandım desin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thierry14Henry T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yalan mı söylücem kullansam kullandım derim benden başka kardeşim de oynuyor ve o kullanmış yardımcı olmucaksan iyi forumlar.
  • Hep aynı muhabbetler,

"A Kişisi: Ban nasıl açılır kardeşim/kuzenim/arkadaşım hile açmış?
    B Kişisi: Hep şu bu açar zaten, hilesin.
    A Kişisi: Kardeşim yalan mı söylicem/yalan borcum mu var/Allah belamı versin ki açmadım?
    C Kişisi: Araya C kişisi girer, konu uzaaar giderr...."

Bizzat ben sıkıldım artık bu muhabbetlerden, sizde zaten bunları yazarken büyük ihtimal ne cevap geleceğini biliyorsunuz bu yüzden yazmayın boşa. Onun dışında VAC ban açılamaz, o yüzden yeni bir hesaptan CS:GO almanız lazım. Ayrıca kusura bakmayın ama VAC ban yemeniz iyi oldu, ne olursa olsun bir hesaptan hile açıldıysa o hesabın banı açılamamalı hiçbir bahane ile. Hilesiz oyunlar dilerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.