Şimdi Ara

CS: GO Ceza Sistemi Hakkında ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün maç yaparken oyundan çıkmak zorunda kaldım normalde yarım saat ve iki saat ceza gelirdi ama bu sefer 170 saat ceza geldi anca haftaya oynayabilecem oyunu. Bu ceza sistemi nedir neye göre işler normalmi bukadar ceza almam ?

• Bu konuda yardımcı olacak biri yokmu arkadaşlar ?
  • Üst üste kombo cıkmıssın bir hafta icinde quit sayında combo yaparsan cezanda aynı oranda katlanıyor ,3 aya kadar çıkabılıyor ama bu sadece cıddı ranking sistemindeki maclarda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colo

Üst üste kombo cıkmıssın bir hafta icinde quit sayında combo yaparsan cezanda aynı oranda katlanıyor ,3 aya kadar çıkabılıyor ama bu sadece cıddı ranking sistemindeki maclarda mevcut.

Çok sağol kardeşim bilgilendirdiğin için. Peki haftaya bu süre düşecekmi tekrar ?
  • Haftaya düşmeyecek cezan bittigi zaman quit atmamaya calış eger takip eden haftalarda gene cıkmak zorunda kalırsan cezan katlanarak büyüyecek.2 hafta 1 ay 3 ay diye gidiyor ... Maçı bitiremeyeceksen rankingsiz maça gir veyahut deathmatch oyna sıkıntı yok sistem güzel işliyor bence , 9 kişinin mac zewkinin icine .ıcıp gidince hoş olmuyor cunku :)) kolay gelsin...
  • yav benim daha önceden 3 kez çıkmıştım 1 rinde netim gitti şimdide gitti net 1 hafta yedim sıfırlanma olmucakmı ya
  • Netini ayarlamadan girme oyuna. Senin yuzunden rutbe kaybediyor baskalari. Cezalar daha fazla olmali bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı konudan sikayetciyim sırf müslüman olduğumdan oyundan attılar 7 gün rekabetçi moduna giremeyecegim üstelik sadece birkez atıldım

• Colo C kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sen neyin derdindesin ? En fazla 7 gün ban yiyosun ...

• Maçın ortasında quit atıp çıkarsan haklılar hocam hatta daha da caydırıcı olsun diye cezaların artması taraftarıyım. Bu arada cezan düşmez ama tekrarlarsan katlanarak artar.
  • Yukarda arkadaşların dediği gibi cezalar katlanarak büyüyor ancak sürekli 7 gün ban alacaksınız diye birşey yok. Tekrar sıfırlanıyor ve 30 dk ban yiyorsunuz. Neyseki rütbe yüksek quit çekenlerle pek karşılaşmıyoruz.
  • Venim en son net gitmişti 30 dk yemiştim ban aradan 2 ay falan geçti şimdiye kadarki tüm maçlarımı tamamladım. Şimdi benim ceza sıfırlabıomu yoksa yine artarak devammı edecek. Bi arkadaş yazmışta netini ayarla öyle gir diye nasıl ayarlanıo kardeş söyle bizde yapalım ayarlamayı netimiz gitmesin oyunda

• 30 dk 2 saat 24 saat 1 hafta olarak gidiyor. basamak basamak

cezan bittikten sonra 1 hafta uslu durursan, bir kademe geriye düşüyor cezan.

örnek: 1
    şu anda sen 4. basamak cezayı yemişsin. cezan biter bitmez gene bir yamuk yaparsan gene 1 hafta ban yersin.

cezan bittikten sonra 4 hafta uslu dur. ertesi gün maçı terkedersen 30 dk ban yersin
  • Abicim Y Boyle Bişey Olurmu Gavurlar 1 hafta once atilar amacsiz yerinel bu 1 gunde oynayamadim yine atilar ve 1 haftada verdiler ben napiyim ya s..... boyle isin icine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.22.22ali

Abicim Y Boyle Bişey Olurmu Gavurlar 1 hafta once atilar amacsiz yerinel bu 1 gunde oynayamadim yine atilar ve 1 haftada verdiler ben napiyim ya s..... boyle isin icine

İyi de oyundan kicklenince ceza yemiyorsun hocam sen neyin derdindesin ?
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    bak o zaman bu olayı güzelmiş. sürekli kalıcı olsaydı can sıkardı baya...
  • Cidden gereksiz birşey zaten oyuncuların %80i rus bide bu sistem oyunu batırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRUESTAM

Cidden gereksiz birşey zaten oyuncuların %80i rus bide bu sistem oyunu batırıyor

olmasa da ağız tadıyla rekabetçi oynayamazdık ama.

ruslara denk geldimmi gülmekten oynayamıyorum zaten

• bu tip acil durumlar için smurf hesap şart,basit eğlence ve diğer modlar zevk vermiyorsa :D
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    o banada oluyor twitch yayını açmıs 2lt smirof elinde bir yandan içiyor bir yandan vuruyor,manyak mısın diyincede kafan kıyaken iyi vuruyorum cevabını veriyor karsıya vursa neyse herkese değdiriyor shortan geliyorum bana hs dümana hs mübarek küçük bir scream
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.