Şimdi Ara

CS GO CPU KULLANIMI %90 100 GPU KULLANIMI %30-65 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
19.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunda çoklu cpu çekirdek kullanımını açınca yada kapatınca ayarlardan birşey farkediyor mu acaba denediniz mi hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 28 Aralık 2016; 13:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword6

hocam ram 4 gb ancak tam dolmadan bu sıkıntıları verme ihtimali var mı ? içindeki ram samsung marka cl11 ram aynısı var 110 tl ancak üretimlerinin farklı olması dual chanel çalışmasına engel olur mu ?
    Eğer engelse tek modül cl9 ram almayı düşünüyorum

Pagefile muhabbetini araştırırsan aslında ramlerinin yetersiz olduğunu, ram darboğazı yaşadığın için CPU'nun ramde tutması gereken dosyaları ramden çok daha yavaş olan hard diske kaydedip ordan işlemeye çalıştığını (pagefile), bunun da işlemcinin performansını katlettiğini ve aşırı ısınmasına neden olduğunu göreceksin. Ram al.

tom's hardware
    Tom's Hardware: For The Hardcore PC Enthusiast
    http://www.tomshardware.co.uk/forum/387043-31-page-file

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

Ses ayarlarına giriyorsunuz orada HTRF DESTEKLİ KULAKLIKLAR kısmını 2 hoparlör olarak degiştirin ondan sonra görev yöneticisinden tekrar kontrol edin.

Hocam bende HTRF açıkken cpu %30 civarı kapatınca %20 lere düşüyor ama kulaklıktaki ses farkı çok ciddi derecede düşüyor seslerin geldiği yön daha kötü oluyor kapatınca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda ram guncellemesi yapacağım hocam 204 pin sodimm cl9 1600 mhz amazonda 40 euro civarı muhtemelen onu alcam ancak kendim takarsam alttan müdahale etme şansım olmadığı için sistemin altı üstü her bolgesini sokmem gerekiyor bu garanti dışı bırakır sanırım servislerinde özenine güvenmiyorum ne yapsam bilemedim

• Hocam termal macun yenilemek işe yarar diye umuyorum ancak tek fanla olması da bi handikap olsa gerek zaten ufacık bi alanda ufacık fanın bu değerleri görmesi beni şaşırtmıyor ama 80 i geçmesine de anlam veremiyorum
    Elimde zalman marka kaliteli bi termal macun var ancak laptoplara hiç açıp bakım yapmadım tesisat nasıldır bilmiyorum servise versem onada çok güvenmiyorum siz ne önerirsiniz?

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Ben bir fark görmedim hocam çoklu çekirdek açıkken daha akıcı gibi geliyor teoride aynı fps yi alıyorum ancak avg de çoklu çekirdek daha iyi gibi
    Sistemin bu sorunları ile uğraşınca açıkçası çok dikkate almadım ama emin olun çok bişey değişmiyor

• sword6 kullanıcısına yanıt
    Laptoplarda çok fazla detay yok. İlgili kapağı söktüğünüzde zaten soğutucu bakır boru ve bağlı olduğu bileşenler karşınıza çıkacak. Gerekli vidaları açarak cpu'ya bağlı olan soğutma bloğunu sökeceksiniz ve hem bloktaki hem de cpu'daki termal macunu temizleyeceksiniz. Ardından yeni macunu sürüp tekrar üzerine yerleştirecek ve montaj işlemini tamamlayacaksınız hepsi bu. Eğer kendinize güvenemiyorsanız laptop'ların içini açmış ve uğraşmış birisinden yardım almanızı tavsiye ederim.
  • macun yenilemek işe yarar mı peki hocam ?
    Mutlaka yarayacaktır, firmalar genelde kötü kalitede termal macunları kullanıyorlar.
  • hocam kısaca elimden gelenler şunlar olacak termal macun yenilicem cl değeri düşük 8 gb ram takviyesi yapıp mevcut rami muhtemelen kuzenime vercem sonuçlar umarım yapılanlara değer ilginiz için çok çok teşekkür ederim
    Umarım beklenen sonuçları alırsınız hocam. Ne demek, rica ederim.
  • nvidia ayarları yapılımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozyayla2015

nvidia ayarları yapılımı

o ayarları nasıl yapıcam buraya yazarmısın.yada ince ayar çekilecekse bizimle paylaşırmısın*
  • Selamın aleyküm beyler cs go oynuyorum ve oyuna giridiğimde map açılacağında 'cs go exe' hatası alıyorum ve oyun kapanıyor ram kullanımım %87'ye kadar çıkıyor 32 bit işlemci var 4 gb da ram var neden olabilir yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden eyvallah.
  • quote:

hocam kısaca elimden gelenler şunlar olacak termal macun yenilicem cl değeri düşük 8 gb ram takviyesi yapıp mevcut rami muhtemelen kuzenime vercem sonuçlar umarım yapılanlara değer ilginiz için çok çok teşekkür ederim
    Naptınız hocam?
  • Hic bir değişiklik yok hocam daha da u serisi cift çekirdek işlemci ve amd nin notebook ekran kartlarına kuruş para vermem artık önceliğim güçlü bir islemci ve soğutması daha iyi bir notebook almak olacak

Misal en yeni işlemci nedir i5 8250u yerine git i5 8300h al daha rahat edersin diye düşünüyorum

1000 lira fazla olsun gerekirse daha da notebook alırsam bu düşüncenin tersiyle hareket etmeyecegim gerekirse islemci guclu olsun diye bir alt seviye ekran kartı veya ram den kısacagm ama islemci %100 güçlü olacak çekilecek dert değil yani soğutma ve islemci iyi olsun gerisi rahat edin kısaca

• quote:

Hic bir değişiklik yok hocam daha da u serisi cift çekirdek işlemci ve amd nin notebook ekran kartlarına kuruş para vermem artık önceliğim güçlü bir islemci ve soğutması daha iyi bir notebook almak olacak

Misal en yeni işlemci nedir i5 8250u yerine git i5 8300h al daha rahat edersin diye düşünüyorum

1000 lira fazla olsun gerekirse daha da notebook alırsam bu düşüncenin tersiyle hareket etmeyecegim gerekirse islemci guclu olsun diye bir alt seviye ekran kartı veya ram den kısacagm ama islemci %100 güçlü olacak çekilecek dert değil yani soğutma ve islemci iyi olsun gerisi rahat edin kısaca
    Ram de takıp yükseltebiliyorsunuz notebooklara ( bir çoğunda tabi)
    Ekran kartını da harici olarak alıp bağlayıp yine performanslı kullanılabiliyor ama harici cpu kullanmak gibi bir olay olmadığı için en mantıklısı işlemciye yatırım yapmakta.

• Kesinlikle zaten insanlar şuan bf pubg roe dota gibi multi oyunları oynuyor onlarda zaten islemciye fazla yükleniyor bende dahil o oyunlari oynuyorum

O yüzden islemci saglam olduktan sonra ram almak veya ssd almak gibi secenekler cok

Ekran kartı konusu ise saydığım oyunlar için cok cok onemli değil grafige çok abanan oyunlar olmuyor genelde sunucu bazlı 60 70 kişiden ötürü darbogaz yemesin islemci yeterli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.