Şimdi Ara

CS:GO Eşya ve Anahtarlarını beklemeden nakite GOSatış’da çevirin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  CS:GO Eşya ve Anahtarlarını beklemeden nakite GOSatış’da çevirin!

Anahtarlarınızı ve CS:GO skinlerinizi anında nakite çevirme fırsatı GOSatış'da!

CS:GO anahtarlarınızı güvenilir ve hızlı bir şekilde GOSatış'a satma fırsatından yararlanabilir ya da hızlı
    ve güvenilir bir şekilde anahtar satın alabilirsiniz.

Ürünlerinizi beklemeden Alın beklemeden satın!

Ayrıca GOSatış sizlere hızlı ürün satma sistemini de sunuyor.Hafta içi aynı gün 16:30'a kadar sattığınız ürünlerin ödemelerini banka hesabınıza ya da paypala talep edebilirsiniz!

Ürün satış rehberine ulaşmak için:http://www.gosatis.net/sayfa/urun-satis

CS:GO Ürünlerini ve Anahtarlarını uygun fiyatlardan satın alın!

GOSatis.Net sizlere uygun fiyata CS:GO ürünleri ve anahtarları alma fırsatı sunmaktadır aynı zamanda alışverişlerinizi yaparken hızlı ve güvenilir alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz!

Ürünlerinizi satın almadan önce inceleme linkleri ile beraber oyunda inceleyebilirsiniz,anahtar siparişleriniz
    ise otomatik olarak hesabınıza siparişinizden hemen sonra teslim alabilirsiniz.

İşte GOSatış'da alışveriş yapan bazı kullanıcılarımızın yorumları!

http://steamcommunity.com/groups/gosatis

Aralıksız CS:GO çekilişlerine katılıp bizden haberdar olmak için facebook sayfamız!

http://www.facebook.com/gosatis

Hepsi ve daha fazlası için,

www.gosatis.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 30 Ekim 2015; 15:43:21 >

• Hocam sitenizde telefon onaylaması isteniyor fakat telefona sms gelmiyor ?
  • 200'e yakın key dakikalar içinde nakite çevrildi.
  • Siteden skin alımı yapan var mı ? Güvenilir mi acaba ?
  • zelveron kullanıcısına yanıt
    +1 anahtara çevirip satma olayı var mı ayrıca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 18 Kasım 2015; 0:45:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelveron

Siteden skin alımı yapan var mı ? Güvenilir mi acaba ?

Evet, opskins tarzı giriş seviyesinde bir sitedir. Güven problemi yoktur. Müşteri hizmetleri ve ürün teslim, nakit teslim hizmeti seridir. İtemleri oyunda incelemen için her itemin yanında inceleme butonu vardır. Ben siteye para attım ve bir kısmını kullanmaktan vazgeçtiğimde hızlıca iade aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 18 Kasım 2015; 9:59:22 >
  • Ben de alışveriş yaptım, sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleşti, müşteri hizmetleri de gayet kibar ve ilgili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PayPal kullanımı geri getirilmeli.
  • Elimde bi sürü kasa var takas yada nakit e çevirebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    envanterimizden size satacağımız (nakite dönüştüreceğimiz) eşyalarımızın parasını sayfanız üzerinde mi kullanabiliyoruz yoksa banka hesabımıza mı gönderiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dur4cell

merhaba,
    envanterimizden size satacağımız (nakite dönüştüreceğimiz) eşyalarımızın parasını sayfanız üzerinde mi kullanabiliyoruz yoksa banka hesabımıza mı gönderiyorsunuz ?

merhaba

bakiyenizdeki parayı banka hesabınıza talep edebilirsiniz.
  • Kutuları da alıyor musunuz? Mesela yeni çıkan Revolver Case..?
  • bakiye nasıl ekleniyor buraya?
  • Müşteri hizmetlerinizi arıyoruz açan yok, ticket atıyoruz cevap veren yok, facebook sayfanızdan yazıyoruz cevap veren yok, DH'da konunuzu gördük güvendik alışveriş yaptık ama sorun yaşadık kim ilgilenecek kardeşim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.