Şimdi Ara

CS GO facTeam Epic Shots

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CS GO playerları olarak takımımıza ait epic shotsları sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız :)

YouTube Channel :https://www.youtube.com/user/DayzfacT/featured

FaceBook :https://www.facebook.com/facttakimi?fref=nf

facTV Steam Group :http://steamcommunity.com/groups/facTV

Twitch Channel (Online) :http://www.twitch.tv/facteam/profile

BİZİ TAKİP EDİN!

• Çok aman aman bişey göremedim ben fakat yinede video başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

Çok aman aman bişey göremedim ben fakat yinede video başarılı

Aman amanlar yavaş yavaş kötüden iyiye giden videolar hazırladık videolar temizlenip hazır hale gelince bu konu altında paylaşacağız :) ilginiz için teşekkür ederiz
  • Hüseyin nerde karga onu arıyor.
  • ve efsanevi
    ve bilmem ne
    prof oyuncu deneyimi....

video bir geliyor ne flash atabiliyorsunuz ne awp kullanabiliyorsunuz. en az bi dmg falan bekliyordum bu abartmaya. silver elite-nova ayarındasınız. p90 ı görünce gülüp kapattım

az daha geliştirin smoke noktaları flash kullanma teknikleri, awp için quickscope ve pozisyon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

ve efsanevi
    ve bilmem ne
    prof oyuncu deneyimi....

video bir geliyor ne flash atabiliyorsunuz ne awp kullanabiliyorsunuz. en az bi dmg falan bekliyordum bu abartmaya. silver elite-nova ayarındasınız. p90 ı görünce gülüp kapattım

az daha geliştirin smoke noktaları flash kullanma teknikleri, awp için quickscope ve pozisyon...

Dostum yorumun çok mantıksız. Bombaları neden oraya attım diye sorsam bana vereceğin cevabın bile olmaz. Video nun görünen kısmından konuşman gerekirken eleştri veya yorum yapman gerekirken görmediğin bilmediğin kısmından yorum veya eleştiri yapman çok ilginç açıkcası. Biz hiçbir abartma göremedik. İstediğin rank ise varsa takımın özelden konuşup girelim gösterelim ranklarımızı. Burada video paylaşmamızın nedeni ranklarımızın bize söylenmesi değil izleyenleri keyiflendirmek ayrıca söylediğim gibi videolar kötüden iyiye doğru gidiyor. Şimdi kalksam bir tane video koysam kalkar hack dersin. Bunuda yaparsın beklerim bu yorumlarından sonra yinede ilgin için teşekkürler.

• quote:

ve efsanevi
    ve bilmem ne
    prof oyuncu deneyimi....

Hazır Beşiktaşımda yenilmiş. Çok boş adamsın bunun farkındamısın? sen kendi egonu tatmin et. eleştirinide adam gibi yapıcaksan yap çek git burdan. önce adam olmayı bil konuşmayı ögren ondan sonra burda gel konuş. çok boş adamsın buralarda dolanma. yazık olur. eğer çok iyiysen steamden eklersin konuşuruz yaparız maçımızı. silver mı nova mı ayarı görürsün o zaman ;)

• Hocam ilk baştan yorum yaptıgın için sagol ama sen bardagın ne tarafından baktıgın belli olmayan bir yorum atmıssın o kadar kendine güveniyor ve bilgin varsa bekleriz takımını çıkartıp karsımıza veya o kadar smoke vs vs atmayı biliyorsan bi video çek te bizde görek iyi degilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 20 Mart 2015; 0:11:43 >
  • EK BİLGİ !

Genel bir çekiliş yapmayı düşünüyoruz. Tabi bu çekilişlerimiz için bazı şartlarımız var. Sizleri yormadan veya çok uğraştırmadan çekilişlerimize dahil etmek istiyoruz.
    Öncelikle YouTube Channel ve FaceBook Page lerimizi beğenip/Abone oluyorsunuz ardından çekiliş hakkında yayınımızı kendi profilinizde paylaşıyorsunuz ancak unutmayın paylaştığınız yayının "Herkese Açık" şekilde olması gerekiyor aksi takdirde çekiliş hakkı kazanamazsınız. Ayrıca yanlış anlaşılma durumu olmaması için çekilişlerimizi canlı yayın olarak veya çekiliş videomuzu YouTube ve FaceBook sayfalarımızdan yayınlayacağız. Ancak önceliğimiz canlı yayındır. Şu konuda da kısa bir bilgi verelim isterseniz çekilişe dahil olan oyunların hepsi popüler oyunlardır. Şimdiden kazanan arkadaşlara hayırlı olsun ilginiz için herkese teşekkür eder keyifli forumlar dileriz.

SON KATILIM : 22-03-2015 SAAT : 20:00 BU GECE OYUN ÇEKİLİŞİ !!

• quote:

ve efsanevi
    ve bilmem ne
    prof oyuncu deneyimi....

Doğru demişsin.Ne refleks ne de düzgün awp kullanımı bu ne la? O kadar introya abartılı şeyler yazılmışta hiç biri gerçeği yansıtmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss Ya Matilda

quote:

ve efsanevi
    ve bilmem ne
    prof oyuncu deneyimi....

Doğru demişsin.Ne refleks ne de düzgün awp kullanımı bu ne la? O kadar introya abartılı şeyler yazılmışta hiç biri gerçeği yansıtmıyor.

Türkiye de bu kadar bilen varsa neden daha bir international turnuvalarda yokuz. Görmediğiniz bir şey hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz şaşırıyorum ben. Refleks yokmuş karşımda 1 dakika bile dayanamayacağını bile bile bu kadar yürekli olduğun için seni kutluyorum.

• S.W.A.T cok hakli bosuna emek verip cekmissini videoyu ne aim var ne baska bisey bildigimiz bronz-gold oynayislari ne awp kullanmayi biliyolar ne reflex var adam midden kaciyo yukari goruyo crosshairi bile kaydirmiyo yere bakarak yuruyo bu daha en basit ornek
  • quote:

quote:

ve efsanevi
    ve bilmem ne
    prof oyuncu deneyimi....

tipik Türk milleti işte. Anca laf yapar. İcraata bakarsın "0" :) şampiyon sizsiniz beyler. Bu kadar yorum atıyosunuzda herhangi bir turnuvada göremedim herhangi birinizi :)

• 1kere epic shot dedigin yapmasi zor sacma vuruslar olur bunlar bildigin duz yuruyen adami awp yle vurmak :D
  • quote:

quote:

ve efsanevi
    ve bilmem ne
    prof oyuncu deneyimi....

Alıntıları Göster
    Tamam kötü değilde abi o intro ne öyle? hani max. rank silver elite bu kadar abartmanıza gerek yok.

• Takim varda bizmi basvurmadik turkiyede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

Takim varda bizmi basvurmadik turkiyede ?

O zaman bol keseden sallamayacaksın. Futbol mantığı ilede daha takımda bulamazsın zaten. Hepimiz glo değiliz burada karşırık takım oyuncularının rekabetci macı içerisindeki görüntülerini paylaştım bak daha en baştada söyledim kalkar buraya bir video koyarım hack diye spamlarsın bunuda yaparsın şimdiden peşin peşin söylüyorum.
  • Bu kadar yorumda herkez izleyip yorum yaptigina gore ve herkez ayni yorum yaptigina gore millet sallamiyor degilmi kotu oldugunuz ve rankinizin silver-gold oldugunu..
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Bende buyurun gelin diyorum rankımı göstereyim kötü olduğumu size kendi gözlerinizle göstereyim diyorum ve bana burada konuşan bir kişi kalkıpta hadi gel demiyorsa yemiyorsa attığınız yorumdan sizin rankınızda playerlığınızda ortaya çıkyıor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

Takim varda bizmi basvurmadik turkiyede ?

takım kur o zaaman. emek harca. forumda millete sataşarak mı bir yere ulaşabilicez. takım kurun emek harcayında bir sonuca ulaşabilelim. bu şekilde olmaz. iyi olsaydın zaten bir takımda olurdun. anca burda konuşuyosun. önüne gelicek ki oynayabilesin gerçi sende haklısın. alışmışsınız hazıra :) eleştirinin iyisinede kötüsünede açığız ama bu tür gereksiz yorumlar atmayın bari.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.