Şimdi Ara

CS GO facTeam Epic Shots (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekipçe toplanıp terör estirmeye gerek yok.Yorumların bazıları sert bir dille atılmış olabilir ama haklı yorumlar kusura bakmayın.İntro da tanıtılanla,konuda tanıtılanla oyundaki bir değil. Pop-flash yok,aim de yok,awp ile görüp 0,25 - 0,50 salisede vurmanız gereken adamı 1 saniye 2 saniye bekleyip ateş ediyorsunuz.p90 sahnesi zaten oyun bilginizi gösteriyor.

Bunları söylemek için pro olmaya,çok iyi bir takımda olmaya gerekte yok gerçek açıkça ortada.İlk montajımız vs diye konu açardınız millet size neyiniz doğru-yanlış olduğunu adam akıllı söylerdi.O kadar egonuz yüksekçe yorumlar atmışsınız ki eleştiri yapan insanlara,intro yu , konu tanıtımını geçtim ego bile uyuşmuyor oyununuzla.

Sonuçta emek var emeğinize sağlık fakat bu kadar iddialı bir takım olmak istiyorsanız daha çok geliştirmeniz lazım kendinizi.

Ek olarak : Siz türkler neden takımlarda değilsiniz vs demişsiniz.Sende türksün ilk önce eleştirilere düzgün yorum atmasını öğren,eleştirileri kaldıramıyorsan sil gitsin konuyu.Burada düşük rütbeli,lem ve üstü rütbede bir sürü insan var.Hepsininde ne izlediğini anlayabilecek seviyede olduklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pkmn -- 22 Mart 2015; 18:59:10 >

• Güler geçerim be size O awp kullanışını gördükten sonra konuşmak bile zaman kaybı blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

Ekipçe toplanıp terör estirmeye gerek yok.Yorumların bazıları sert bir dille atılmış olabilir ama haklı yorumlar kusura bakmayın.İntro da tanıtılanla,konuda tanıtılanla oyundaki bir değil. Pop-flash yok,aim de yok,awp ile görüp 0,25 - 0,50 salisede vurmanız gereken adamı 1 saniye 2 saniye bekleyip ateş ediyorsunuz.p90 sahnesi zaten oyun bilginizi gösteriyor.

Bunları söylemek için pro olmaya,çok iyi bir takımda olmaya gerekte yok gerçek açıkça ortada.İlk montajımız vs diye konu açardınız millet size neyiniz doğru-yanlış olduğunu adam akıllı söylerdi.O kadar egonuz yüksekçe yorumlar atmışsınız ki eleştiri yapan insanlara,intro yu , konu tanıtımını geçtim ego bile uyuşmuyor oyununuzla.

Sonuçta emek var emeğinize sağlık fakat bu kadar iddialı bir takım olmak istiyorsanız daha çok geliştirmeniz lazım kendinizi.

Ek olarak : Siz türkler neden takımlarda değilsiniz vs demişsiniz.Sende türksün ilk önce eleştirilere düzgün yorum atmasını öğren,eleştirileri kaldıramıyorsan sil gitsin konuyu.Burada düşük rütbeli,lem ve üstü rütbede bir sürü insan var.Hepsininde ne izlediğini anlayabilecek seviyede olduklarını düşünüyorum.

Bu yorumdan da senin oyun bilgini anladık. Şu P90 a laf edenlerin bu oyunda hakkında zerre kadar bilgisi olmayışı hiç şaşırtmıyor beni. Acaba hayatında kaç defa international turnuva izledin merak ediyorum. Profesyonel oyuncu sponsorlu oyuncu olan adam bile P90 alıyor oyununda başlı başına NIP takımı izle bakalım videolarını bu seferde P90 a diyebilecek misin kurtulun şu geri kafalılıktan size kalsa herkes AK47 ile gezecek sağda solda. Hikaye anlatmayın beyler dönün etrafınıza bir bakın senin ezik silahı demeye çalıştığın silahı profesyonel adam oyun başı alıp lane e gidiyor. Yapmayın gözünüzü seveyim. Ben açıkca teklif ettim rankımızı veya kötü oynayaşımızı görmek isteyenler özelden yazsın gösterelim ama kalkıp da bir kişi bile yazmıyorsa burada bana yorum atmayın gülüyoruz boşu boşuna gözümüzü ağrıtmayın bari.

• Takim kurdun nasil turnuvalara katilcagini aciklarmisin bana herhangi bir destek olmadan turkiyeden bu is olmaz.. Ornek verceksiniz simdi Dp ve hwa yi bunlar zaten cs 1.6 playerlariydi onlarda bitti bi tek lol de takimlari var suan. turkiyede olmuyor bu is kolay kolay oyle takim kuruyum giriyim esl olmaz sana destek cikan birileri lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda rank mi sence bizim bahsettigimiz olay ? Eagle da yere bakarak yuruyen adamda var gold olup benden veya eagle dan lem den iyii oynayand var.. Oynayis tarzina gore rank seviyeni yazdik biz eger oyundan anliyosan adamin yuruyusunden bomba atmasindan ates etmesinden nasil oynadigini anlarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan468

quote:

Ekipçe toplanıp terör estirmeye gerek yok.Yorumların bazıları sert bir dille atılmış olabilir ama haklı yorumlar kusura bakmayın.İntro da tanıtılanla,konuda tanıtılanla oyundaki bir değil. Pop-flash yok,aim de yok,awp ile görüp 0,25 - 0,50 salisede vurmanız gereken adamı 1 saniye 2 saniye bekleyip ateş ediyorsunuz.p90 sahnesi zaten oyun bilginizi gösteriyor.

Bu yorumdan da senin oyun bilgini anladık. Şu P90 a laf edenlerin bu oyunda hakkında zerre kadar bilgisi olmayışı hiç şaşırtmıyor beni. Acaba hayatında kaç defa international turnuva izledin merak ediyorum. Profesyonel oyuncu sponsorlu oyuncu olan adam bile P90 alıyor oyununda başlı başına NIP takımı izle bakalım videolarını bu seferde P90 a diyebilecek misin kurtulun şu geri kafalılıktan size kalsa herkes AK47 ile gezecek sağda solda. Hikaye anlatmayın beyler dönün etrafınıza bir bakın senin ezik silahı demeye çalıştığın silahı profesyonel adam oyun başı alıp lane e gidiyor. Yapmayın gözünüzü seveyim. Ben açıkca teklif ettim rankımızı veya kötü oynayaşımızı görmek isteyenler özelden yazsın gösterelim ama kalkıp da bir kişi bile yazmıyorsa burada bana yorum atmayın gülüyoruz boşu boşuna gözümüzü ağrıtmayın bari.

Senin oyunun sorunlu degil idrakinda sorunlu onu anladim. P90 ezik silahi mi demisim ? Orda oyun bilgisinden kastim aldigin aim ve b yi savunma pozisyonun.O kadar yorumdan tek onu cikardin ya aklina kurban.

• quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

Burda rank mi sence bizim bahsettigimiz olay ? Eagle da yere bakarak yuruyen adamda var gold olup benden veya eagle dan lem den iyii oynayand var.. Oynayis tarzina gore rank seviyeni yazdik biz eger oyundan anliyosan adamin yuruyusunden bomba atmasindan ates etmesinden nasil oynadigini anlarsin.

Dostum ben kendi adıma konuşuyorum zaten videoda ki awp kullanan benim. Tüm yorumlarda rank muhabbeti var silver demişsiniz buda benim komiğime gidiyor. Kimse arkasına birini alarak büyümez onların çoğu ufak turnuvalardan yukarı çıkanlar sen ufak turnuvalara girersin sendeki cevheri görür sponsor olur yoksa kimse kimsenin arkasına dikilmez boşuna. Mantık biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan468

quote:

Senin oyunun sorunlu degil idrakinda sorunlu onu anladim. P90 ezik silahi mi demisim ? Orda oyun bilgisinden kastim aldigin aim ve b yi savunma pozisyonun.O kadar yorumdan tek onu cikardin ya aklina kurban.

Kendi yorumunu oku ne demek istediğini kendinde anlarsın. Kıvırmanın yolu çok.

• quote:

takımımıza ait epic shotslar

beyler iyi güzel ortaya bir şey koymaya çalışmışsınız da izlenilebilirliği yok. bence oyununuzu biraz daha geliştirip öyle video paylaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 22 Mart 2015; 19:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

quote:

takımımıza ait epic shotslar

beyler iyi güzel ortaya bir şey koymaya çalışmışsınız da izlenilebilirliği yok. bence oyununuzu biraz daha geliştirip öyle video paylaşın

Buyrun yorum dediğiniz böyle olur forest çok sağol. Amacımız onu yapmak zaten. teşekkürler yorumun için.
  • Yapilan yorumlarin 1tanesinde iyi oynuyorsuz , nasil vurdun , cok iyi aimin var diye 1tane yorum yok nedense hep berbat aim , cok kotu reflex , izlenebilirligi yok , bosa ugrasmissiniz gibi yorumlar eger bu video aciklarinizi soylememiz icin paylastiysaniz neden introda bu kadar ugrasilmis ve adi epic shots.. Botlugunuzu paylasmissiniz iyiyiz diye kivirmayin gelistircez diye..

• Zayıf kalmış hocam çok hızlı giriş yapmışsınız ama zayıf kalmış.Zamanla gelişir umarım.
  • quote:

Yapilan yorumlarin 1tanesinde iyi oynuyorsuz , nasil vurdun , cok iyi aimin var diye 1tane yorum yok nedense hep berbat aim , cok kotu reflex , izlenebilirligi yok , bosa ugrasmissiniz gibi yorumlar eger bu video aciklarinizi soylememiz icin paylastiysaniz neden introda bu kadar ugrasilmis ve adi epic shots.. Botlugunuzu paylasmissiniz iyiyiz diye kivirmayin gelistircez diye..

Botun kim olduğunu burda herkes biliyor. Hala boşa çaba sarfediyorsun bot sana meydan okuyor ama sen bota hadi diyemiyorsun. Bu yüzden daha fazla yorum atma konu kapansın gitsin. Gereksizleri oynama
  • Her yoruma affedersiniz kabaca cevap vereceğinize insan gibi yanıt verin insanlar size hak versin. Bu kadar düşük seviyeli insanlarsınız şurada iki adam vurup efsane vs diye video atıyorsunuz. Adamlar insan gibi eleştirmeye çalışıyor sizin linç etmediğiniz kalıyor yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drmel -- 22 Mart 2015; 22:42:30 >
  • Drmel kullanıcısına yanıt
    Bakın realist olarak yorum atın bir video paylaşıyorum ve bu videoyu neden paylaştığımı söylüyorum burada bir küfür edilmedik derecede eleştriler kalıyor. Şunu söylemeliyim ki atılan yorumlar bir eleştiri değil neden dersen adam izlediğine değil görünmeyen kısmına eleştiri yaparsın dersin awp kötü p90 kullanmışın adam rankımı bana söylüyor bot olduğumu söylüyor bunun neresi eleştiri Allah aşkına yanlışım varsa düzeltin ben her yoruma farkettiyseniz aynı yorumu atıyorum çünkü ya kendimi ifade edemiyorum ya da karşı taraf anlamakta zorluk çekiyor bunun orta noktasıda yok. Adama açık açık söylüyorum kardeşim bunu bunun için yaptık daha iyilerini sırayla yükleyeceğim buraya diyorum adama hala bana bot diyor rank silver diyor ee sen bunu bana diyorsan sen bana bot veya silversındır diyorsan benden daha iyi olman gerekir bende diyorum ki hee sen bunu mu dedin bana o zaman gel göstereyim botuda silverıda bu işin ortası bu bence ama karşı taraf bunuda yapmıyor hala hıncını alamamış çocuklar gibi yorumluyor konuyu. Eleştiri yapanları farkettiyseniz gayet normal bir şekilde teşekkürlerimi ilettim. Ancak diğerlerinin yaptığı eleştiriden çok daha çok üstünlük kazanmak ezme vs vs. Karşı tarafa tatlı dille anlatıp eğer karşı taraf hala beni ezmeye kalkıyorsa kusura bakmayın asla nazik tatlı bir dil bulamazsınız benden. Seviyemin ne olduğunu etrafımdakiler bilir bunun yoruma açık bir konu değil bunun hakkında yorum yapmaman hayrına olur.

Ben videomu paylaştım mı ?Evet paylaştım. Ben bekliyorum ki eksiklikler söylenir şu şöyle olsun bu böyle olsun adam kalkmış bune böyle silah mı kullanılır rankın kaç rank ın silverdır botsunuz bu gibi yorumlar gelirse bunların hiçbirinin eleştiri ile alakası olmayıp CS GO hakkında bilgisi olmayan adamlar olarak görürsün ki öylede gördüm. Benim videoma saygı duyulmayıp bana eksiklerimi söyleyecekleri yerde linç edilmeye çalışılıyorsam ve hakkım yeniyorsa kusura bakmayın ama sizin ne samimiyetinize ne de dürüst bir eleştirmen veya player olduğunuza asla ve asla inanmam.

• batuhan468 B kullanıcısına yanıt
    Dostum bu adamlar video paylaşırsan videoda görünen kısma bakar görünmeyen kısmını ne bilecekler. Hem video atıyorsun görsünler diye görünen kısma yorum yapılınca görünmeyen kısma yorum yapmalarını istiyorsun. Ha sana bot vs demelerinin sebebide burda benim gördüğüm kadarıyla egoist tavrın. Efsane,epic tamam hadi kendine göre öyledir dersin, her yoruma aynı şekilde ego tatmin edici yorum yaparsan kusura bakma adamlar bu yorumu yaparlar.
  • quote:

S.W.A.T cok hakli bosuna emek verip cekmissini videoyu ne aim var ne baska bisey bildigimiz bronz-gold oynayislari ne awp kullanmayi biliyolar ne reflex var adam midden kaciyo yukari goruyo crosshairi bile kaydirmiyo yere bakarak yuruyo bu daha en basit ornek

Hocam nova rutbesine haksizlik yapiyorsunuz,awp ile harikalar yarattigimiz oluyor,durbunle vuramayanlarin oldugu uzakliklardan durbunsuz,ani cikislarda tereddutsuz sıkıyoruz nasil refleks yok ? Yere bakip yuruyen kim ben gormedim silver ile karistirdiniz sanirim.Nova 2 iken le,mge karisimi bir lobiyle maca girdim le olan adamlar altimda kaldi,hic siritmadim rutbe soranlar oldu nova diyince sasirdilar.Silver'ı bilmem ama novada cok iyi refleksli adamlar mevcut.

Ha bu videolar cok gereksiz olmus orasi ayri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan468 B kullanıcısına yanıt
    1v1 atabilir miyiz acaba? Yorumlardan anladığım kadarıyla çok güveniyorsun kendine. Karşımda 1 dakika dayanamazsın demişsin insanlara çok sinir oldum. Kabul edersen pmden atıcam steam profilimi.
  • emeğinize saygı duyarım bişeyler yapmanız güzeldir bunları yapmayan yada yapamayan bir çok kişi var fakat sunumu abartınca beklenti artıyor
  • MG seviyesindeki her oyuncunun alabileceği killer(AWP reflekslerine hakaret oldu MG oyuncularının), epic diye sunmak çok gereksiz. Türk insanı tabii malum ego tavanda. Tipik d2 oyuncuları. Videoyu izleyip kafayı yiyip yorum yazacak arkadaşlara diyorum, yazmayın boşunuza sinirinizi hoplattırmayın

Bu arada NiP' de get_right dışında p90 kullanan oyuncu yoktur, bilgine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimp -- 23 Mart 2015; 0:55:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.