Şimdi Ara

CS:GO HATALI VAC BAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aylardır CS:GO’ya doğru düzgün girmiyorum ve hiçbir zaman ek yazılım vb kullanmadım (mouse yazılımı bile yok) fakat dün hesabım VAC ban yedi. Sanırım VAC dalgası varmış. Bunu açtırmanın bir yolu varmı? Daha önce yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok malesef. steam bunu özellikle belirtiyor " 1 kez vac yerseniz bir daha asla açılmaz ".

" VAC bans are permanent, non-negotiable, and cannot be removed by Steam Support. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 14 Ağustos 2020; 19:24:11 >
  • Vac ban hiçbir şekilde açılmaz. Belki hesabını verdiğin birisi daha önceden hile açmıştır. Emin misin hesapta hile kullanılmadığına? Ya da belki 3. parti yazılım yüzünden ban yemişsindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabı yakın zamanda birine vermedim 2 ay falan oldu. O kişide zaten hesabımı daha öncede kullanmıştı bir sorun olmamıştı ve hile falan açacak birisi değil adam zaten Global. Bilgisayarım yeni o yüzden sıkıntılı herhangi bir yazılım yok. Driverlarıda hile sanmaz herhalde o kadar saçma bir sistemleri yoktur diye düşünüyorum. Ki zaten oyunu etkileyen hiçbir driverda bulunmuyor. Desteğe yazdım VAC ekibine ileteceklerini söylediler. Sanırım tek çarem beklemek. Geçen hafta internet kafede girmiştim hesabı belki onla alakası olabilir mi acaba? Ama öyle ara sokaklardaki değişik kafelerden değildi normal bir yerdi. Ayrıca benle birlikte gelen 2 arkadaşımda vardı onların bir sorunu yok ordan kaynaklandığını da düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt91 -- 14 Ağustos 2020; 21:6:55 >
  • Vac ban yemesi zaten 2 ay sürüyor. Vac ban boş yere atılmaz. Ya sen ya arkadaşın hile kullanmış o hesapta.

• aynısı arkadasa oldu steam a yazdı cevap bekliyor

• Neutrally N kullanıcısına yanıt

Hile açsa o da ban yemez mi? Ayrıca kendi bilgisayarından değil de uzaktan kontrolle oynuyor diye biliyorum. Öylede hile açamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt

Sanırım Vac dalgası varmış hocam. Steam tartışmalar bölümünde de pek çok kişi hatalı ban yediğini belirtmiş.

• Csgo oynayanlar beni uğraştırmasın bloklasınlar beni

• hakli yere vac yiyen gormedim zaten hep haksiz oluyor nedense... vac acilmaz gg bir daha hile kullanma.

• Uzaktan kontrolle nasil global olmuş hayvan gibi gecikme olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hileci. Boyle banlanirsin aglama simdi

• Hileci.

• Aynen arkadaşlar hile açtım. Boş yere sizi uğraştırıyorum. Ya bir şeye de inanın ya neden hile açayım ben? Bir hata var ve çözüm arıyorum hileci diyorsunuz. Moderatör arkadaşlar konuyu kilitleyebilirsiniz bu arkadaşlar anca hileci demeyi biliyorlar.

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Hiçbir fikrim yok.

• Konuda epey hatalı bilgi verilmiş. Vac ban kaldırılabiliyor. Benim steam hesabım daha önce çalındı ve pubg ye girilip hile yapılmış ve karşılığında Vac ban yemişti. Bunu hem steam hem de pubg ekibine ip girişlerim ile kanıtladım. 24 saat içerisinde kaldırıldı banım.

Eğer gerçekten hatalı bir durum var ise düzeltiyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.