Şimdi Ara

CS:GO Hile İhbar Başlığı (Overwatch)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
5.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her gün onlarca farklı oyuncu, çeşitli hileler aracılığıyla hem zamanımızı hem de eğlencimizi çalıyor. Bu tip insanların, yankesicilerden herhangi bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Valve, bu tip durumlara sessiz kalmıyor fakat verdiği tepkilerin süreleri uzayabiliyor. Bizler de, Valve'nin sunduğu Overwatch sistemini kullanarak, hiç olmazsa hilecilerin bir kısmının oyundan uzaklaştırılmasını sağlayabiliriz. Tek yapmamız gereken günde en az 10 dakikamızı ayırmak. Forumdan @can_celik isimli arkadaşımızın güzel fikri aracılığıyla bu konuyu açmış bulunuyorum. Overwatch sistemi hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için, Steam'in resmi Overwatch yazısıyla ilgili birkaç başlığı, anlayabileceğiniz şekilde tercüme ettim. Bu önemli üç başlığın, sistem ile ilgili fikir sahibi olmanız açısından, sizlere yardımcı olacağını düşünüyorum. Şüpheli demoların linklerini buradan paylaşacağız, izleyeceğiz ve oylayacağız. Donanımhaber'in topuluk gücünü kullanarak, onlarca hileciyi oyundan uzaklaştırabileceğimizi düşünüyoruz. Şimdiden herkese teşekkürler.

Overwatch nedir?
    Valve'nin, Steam kullanıcılarının kendi düzenlerini sağlamalarına imkan veren sistemidir.

Overwatch sistemi nasıl çalışır?
    8 rounttan oluşan ve yaklaşık 10 dakika süren demoyu izlersiniz ve demo sonunda karşınıza gelen ekrana kararınızı belirtir, yani oy kullanırsınız. Şüpheli oyuncunun olumsuz oyları belli bir seviyeye ulaştıktan sonra, şüpheli oyuncu, oyundan uzaklaştırılır. Uzaklaştırma süresi, yapılan hilenin veya olumsuz davranışın boyutuna göre değişebilir.

Herkes bu demoları izleyebilir mi?
    Dedektifler/İzleyiciler, belirli kriterler çerçevesinde hesaplanan seviyenize göre seçiliyor. Bu kriterlerin içerisinde, oynanış süresi, rütbe vb. şeyler mevcut.
    Overwatch'a ne kadar çok katıkıda bulunursanız, o kadar çok fazla demo izleyebilir ve katkınızı arttırabilirsiniz.

• Takip bence destek çıkılmalı.
  • steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-MsCWq-67FXZ-wJxHP-MFUka-7PVPA

şüpheli: CT olarak başlayan takımın 1.si. (nick söylemiyorum ki olası bi kendini googlelama durumunda burdan haberi olmasın ve ban yesin)

malesef ''şu roundu izleyin'' diyemiyorum çünkü amatör bir wallcunun yaptığı durumları yapmıyor. fakat köşe dönmelerindeki rahatlık ve bütün maç boyunca hiç bir zaman boş yer beklememesi, ne hikmetse hep adam çıkıcak yere zoom açıp beklemesi şüphe uyandırıyor. bu arada profili gizli ve wall un en çok işe yarayacağı silah olan awp tercihi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-MsCWq-67FXZ-wJxHP-MFUka-7PVPA

şüpheli: CT olarak başlayan takımın 1.si. (nick söylemiyorum ki olası bi kendini googlelama durumunda burdan haberi olmasın ve ban yesin)

malesef ''şu roundu izleyin'' diyemiyorum çünkü amatör bir wallcunun yaptığı durumları yapmıyor. fakat köşe dönmelerindeki rahatlık ve bütün maç boyunca hiç bir zaman boş yer beklememesi, ne hikmetse hep adam çıkıcak yere zoom açıp beklemesi şüphe uyandırıyor. bu arada profili gizli ve wall un en çok işe yarayacağı silah olan awp tercihi.

Takip ama biz.izleyemioruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demo izlenebilir durumda. linki browsera yapıştırıp enterlayın.
  • Uplayalım

• steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-cyORh-6nHq5-SfHrM-24uzD-yxOhG

Oyunu lider bitiren bu eleman kesinlikle hile en kısa zamanda vac yemeli.
    İlgili videoda oynanan 20.round hile olduğu konusunda şüpheye yer bırakmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip. Ama bi türlü giremedim linke.
  • linki browserdaki adres çubuğuna yapıştırıp enterlayın.
  • Bende 1 aydır aynı kişiyi ilziyorum mufettişlik açılıyor sürekli bende sürekli hile olduğunu bildirdim ancak halen banaaynı kişiyi izlettiriyr bakalım ne olacak...
  • steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-VEFds-m2Yfo-RiBTu-vnhB5-sU7CH

şüpheli; Duckmeister her ne kadar belli etmemek icin cabalasada anlamsız yerlerde duvarlara cok sık bakması ve baktıgı duvarlarda adamların olması vb şeyler 10 round izledikten sonra anladım kendisini bana kalirsa wall sizde izleyin kararinizi verip reportlayin isteyen beni de izleyebilir servsecret.
  • kozmo K kullanıcısına yanıt
    hep aynı kişiyi izlettirdiğini nerden biliyorsun?
  • quote:

''The Suspect'' ahahahahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

quote:

abiii abi şaka mı djahahahahshavahahavavabavavavavahahahahahhahahahshahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmo

Bende 1 aydır aynı kişiyi ilziyorum mufettişlik açılıyor sürekli bende sürekli hile olduğunu bildirdim ancak halen banaaynı kişiyi izlettiriyr bakalım ne olacak...

Alttakilerin tepkilerinden anlamışsındır büyük ihtimalle ama izlediğin kişi aynı olmuyor. İzlediğin oyuncunun nicklerini göremiyorsun. Oyun herkese otomatik ad atıyor ve izlediğin kişi de "The Suspect" yani "şüpheli" nickli oluyor.
  • quote:

quote:

bunu kendi ağzından duymak istediğim için sordum. :D :D :D
  • quote:

quote:

quote:

bunu kendi ağzından duymak istediğim için sordum. :D :D :D

Yazmazsam ölürdüm :)
  • 5 ve 6 kez izlememde diğer nickler hep aynıydı.Not:Şüpheli den bahsetmiyorum.Bende ordan o kanıya vardım. Komedyen dolu bu forum ne gariptir.
  • kozmo K kullanıcısına yanıt
    Diğer nickleri de kendi veriyor çünkü. Aynı adamı izlediğinizi ancak aynı oyun gelirse anlayabilirsiniz ki zaten mantıken bir adam aynı oyuncularla çok sık karşılaşmıyor oyunda da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmo

5 ve 6 kez izlememde diğer nickler hep aynıydı.Not:Şüpheli den bahsetmiyorum.Bende ordan o kanıya vardım. Komedyen dolu bu forum ne gariptir.

birader komedyen biz miyiz sen mi :D

diğer nickler de şüphelinin nick i gibi gizli tabii ki. zaten dikkat edersen albatros, kedi, köpek, gibi hayvan isimleri yazıyor çoğunda. :D (gabe yine vardı sanırım :) )
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.