Şimdi Ara

CS: GO için ekran kartı tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belittiğim gibi oyunu daha kaliteli oynamak için ekran kartı arıyorum ancak bu konuda pek bir bilgim olduğu söylenemez üst limitim 400TL. Bana ekran kartı(-lar) tavsiyesinde bulunabilecek birileri var mı? Ekran kartı modeli, fiyatı ve alacağım performans(fps) yi belirtirseniz sevinirim..

NOT: bilgisayarımın özelleri aşağıdaki resimde mevcut
    http://prntscr.com/7m5dg4

• eğer biraz daha çıkabilirsen o fiyata gtx750ti
  • 7850 falan alabilirsin 200 lira civarına.Tabi güç kaynağın kaç watt?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga 750ti kullanıyorum herher ayar sonda 150fps :) Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler önerdiğiniz ekran kartlarını inceleyeceğim, güç kaynağımın kaç watt olduğunu öğrenip tekrar yorum yazacağım..
  • parana göre gtxlerin hangisi uyarsa al sadece cs için degil butun oyunları on numara oynarsın
  • 400 Tl varsa ikinci ele yönelmelisin. Sağlam bir ikinci el bulmak içinde gittiğin yerde gta v falan denettir.
  • Alacaksan 750ti evga 750ti ftw acx. Al diğerleri onun kadar iyi performans veremez ve güç kaynağın 400 üstü olsa yeterli sana fazla güç harcayan bir kart değil amd drn uzak dur güç kaynağın düşükse 750ti gibi maxvel tabanlı bir nvidia al ki güç kaynağını en az kullansın hemde performansı iyi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultr4slan -- 30 Haziran 2015; 17:48:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.