Bildirim
CS:GO için kulaklık önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende düşündüm ama. Çokda para vermek istemiyorum snopy sn r3 alıcam galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşımda ilk mesajda yazdığınıza benzer Logitech kulaklığı var. Memnun olduğunu söylemişti. Malesef tam ürün kodunu bilmiyorum -
Razer kraken yada steelseries siberia v2 öneririm verdiğin paraya değer.
steel series v2 frost blue öneririm.. 3 kere kırdım 4. tekrar frost blue .. hatta maddi durumun el veriyorsa frost blue set almanı öneririm .. Steel series PAD - sensei raw - frost blue headset .. -
Durumun iyiyse steelseries 9H öneririm bütçen fazla değilsede logitech g430 -
g430 aldım ben fakat stardart kulaklıklara göre öyle ezici bir fark yok hatta ses kasma konusunda hiç fark yok diyebilirim ama kulaklık sağlam gibi aldımmı 4 5 sene gider -
SS Siberia v2
anladım hepinize teşekkürler siberia v2 veya logitech alıcam sanırım 2 seçenege indik en azından saolun tekrardan -
steelseries'in her ürünü diyebilirim. eğer başka kulaklık alacam diyoarsan Mikrofon hassasiyeti -30 desibel filan olsun, yoksa sesin ne gitmeyebilir. frekansıda geniş olsun, 18-20.000 filan -
steel series v2 -
Steelseries 7h satılır 2.el 150tl :)) -
Sennheiser PC 320, Roccat Kave veya Plantronics GameCom 380 yada 780 al. Pişman olmazsın hepsini denedim. Siberia'nın mikrofonunda problem yaşayacaksın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X