Şimdi Ara

cs go icin mousepad

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bi mouse pad almak istiyorum fiyati 0-50 arasi bişi olsun cok parada vermek istemiyorum sağlam ne çok büyük ne çok küçük onerileriniz varsa alayim Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Steelseries Qck+ Mousepad
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Steelseries Qck+ Mousepad

en mantıklı seçenek bu. zamanında çok araştırdım sen hiç uğraşma direk arkadaşın söylediğini al. ben gayet memnunum
  • Simdi baktim qck+oyun 65 tl direk qck mouse pad 39 tl arasındaki fark nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kollenkima

Simdi baktim qck+oyun 65 tl direk qck mouse pad 39 tl arasındaki fark nedir?

Qck+ baya büyüktür. XXL boyutunda yani. Sadece qck ise medium boyunda. İlk basta medium yeterli gelir ama sonrasında sensivity düşük oynayinca qck+ almak isteyeceksin. Bunun için direkt dediğimi al. 56tl ye n11 de vardı gnd bilişim satıyordu. Kod mod ucuza getirirsin.

• bir mousepad e 50 tl çok değil mi?

medium kullanıyorsan piyasada goliathus 2013 speed in çakmaları var tanesi 10 tl ye alıyorum. bende orjinali de var kumaş dokusu, sürtünme miktarı birebir aynı. boşuboşuna para verme bence sırf marka parası için. aynı paraya 5 tane alırsın bunlardan. istersen pm at aldığım yeri söyliyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    CS GO Skin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.