Şimdi Ara

Cs Go İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar İzmir'de oturuyorum izmirde oturupta en fazla 80 ping alanlardan yardım istiyorum hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz şuan ttnet teyim superonline,ttnet,uydunet her türlü mahallemden alt yapı var ama ping önemli benim için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TT 25Mbit Fiber kullanıyorum. Dün 150 pingten aşağısını göremezken bugün 80-100 arası değişiyor. Birlikte oynadığım Superonline 100Mbit kullanıcısı arkadaşım benim 90 ping aldığım maçta 47 ping ile oynuyordu Sanırım bir fikir vermiştir (Subliminal)

Edit : İzmir'den olduğumu belirtmeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 6 Şubat 2016; 22:14:09 >
  • Superonline fiber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet kullanıyorum 40-55 ms alıyorum hatta 35'i bile gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

ttnet kullanıyorum 40-55 ms alıyorum hatta 35'i bile gördüm.

%1'lik kesimden selam göndermeyi unutmuşsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

TT 25Mbit Fiber kullanıyorum. Dün 150 pingten aşağısını göremezken bugün 80-100 arası değişiyor. Birlikte oynadığım Superonline 100Mbit kullanıcısı arkadaşım benim 90 ping aldığım maçta 47 ping ile oynuyordu Sanırım bir fikir vermiştir (Subliminal)

Edit : İzmir'den olduğumu belirtmeyi unutmuşum

ilginçtir ki bende 9mbps kullanıyorum şuanda csgo pingim 70-100 arası değişiyor. bi hız testi yapın bence 25 kullandıgınıza emin misiniz ?

• Candance kullanıcısına yanıt
    1 hafta önceki testi ekledim. 25 Mbit Fiberneti ADSL2+ (VDSL destekli modem olmadığı için) ile alıyorum. Hat değerleri/hız gayet tatminkar fakat çoğu zaman pingin hıza bağlı olmadığı söylenir ki bende katılıyorum buna..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go Yüksek Ping ve Turknet
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deathbringer kullanıcısına yanıt
    Pinge etki eden faktörler için ulaşmaya çalıştığınız sunucunun uzaklığı, bağlantı hattının kalitesi, sunucuya ulaşmak için geçmek zorunda olunan yol boyunca atlama ilgili sorunlar ya da fazlalıklar ve etken olabilecek bir kaç tane daha neden olabilir. 10 Mbps hızında iken 50 ping aldığınız oyunda hızınızı 100 Mbps çıkardığınızda yine 50 ping alırsınız belki 1-2 ping fark olabilir daha güçlü bağlantı olduğu için.
    Ayrıca modeminize ethernet kablo yoluyla değilde kablosuz olarak bağlanıyorsanız bu hatırı sayılır miktarda gecikme zamanı yükselecektir.
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi AKN'den dolayı hızım bugün 3Mbit oldu ve pingte hiçbir değişiklik yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.