Şimdi Ara

CS:GO Kasma Sorunu Acil Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun Aleyküm Öncelikle Şöyle Diyiyim Bi Tür Ani Drop lama Gibi Birşey Cs:go oynarken birden donuyor 3 sanıye surup duzelıyor rahat oynuyorum sonra tekrar tekrar devam ediyor bunu anlayamadım 60 50 fps arası alıyorum butun ayarlar low da ve laptop kullanıyorum. ve bundan önce daha çok kasıyordu hiç durmadan ama böyle değişik bir program var sanırsam driverleri siliyor sonra pc yenıden başlıyor ve oyuna gırıyorum ve boyle bır sonuc verıyor onceden bildiğiniz kasıyordu oyun 40 20 arası goruyordum lütfen yardım ve driver slicisimi bi fikrim yok adı ise bu 'amdcleanuputility' bu saolsun ama sorun yine var işte dediğim gibi 3 sanıye veya daha kısa vır surede olabilir donuyor duzelıyor 5 6 sanıye sonra yıne donuyor düzeliyor.
    BİR ÇÖZÜM BULARSANIZ IYI OLUR PLS

• ardaterkosXx A kullanıcısına yanıt
    HOCAM Bİ YARDIM ACİL YA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaterkosXx

HOCAM Bİ YARDIM ACİL YA
    GÜNCEL
  • quote:

GÜNCEL

Alıntıları Göster
    ctrl+alt+del ile görev yöneticisini aç, oyundayken işlemciyi hangi program % kaç kullanıyor dikkat et ve vur başını genç..
  • quote:

GÜNCEL

Alıntıları Göster
    Laptop,u fişe tak ve güç seçeneklerinden yüksek performansı seç ayrıca ekran kartı bölümü ayarlarından harici ekran kartı öncelikli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Laptop,u fişe tak ve güç seçeneklerinden yüksek performansı seç ayrıca ekran kartı bölümü ayarlarından harici ekran kartı öncelikli olsun.

Alıntıları Göster
    mrb arkadaşlar benim csgo fps neden 30a cıkmıyor süreklli 20 yerlerde ve kasıyor ?
  • ardaterkosXx A kullanıcısına yanıt
    ekran kartı driverini güncelle güncelse uyumluluktan win 98 me ve ya win 7 oda olmazsa win vista s.pack2 dene bilgisayar>sistem özellikleri>gelişmiş sistem ayarları>performans>ayarlar>veri yürütme engellemesi>tüm windows hizmetleri için dep'yi aç de ekleden cs go.exeyi seç pcyi yeniden başlatmanı isticek başlat ek olarak advanced system care 9.4 yükle yanında superbgame boost yükle cs goyu superb game boostla aç %80 hızlanır güven bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarının özellikleri nedir ?
  • Bilgisayarının özelliklerini paylaşırsan neden olduğunu anlarız :)
  • Ayni dertten bende muzdaribim oyunlarda ani fps dusmesi oluyor.
    Islemci amd 8350 4gz
    Ekran karti amd r9 280dualx
    Ram 8gb not ekran karti suruculer guncel
    Lutfen yardimci olun pc yi kiricam 30 fps ye dusuyor oyun dusuk ayarlarda bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartlarını güncelleyin

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Yazlılımını desek daha iyi olur. Şimdi gider yeni ekran kartı filan alır maazallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasım Şeren -- 20 Ağustos 2016; 19:12:36 >
  • Ekran karti guncel yinede ayni fps dusmesi

• sadrapper S kullanıcısına yanıt
    benim dediğimi yapın asc indirin bi yandan rami hızlandırır bi yandan superbgame boostla oyunu hızlandırır CS:GO Kasma Sorunu Acil Yardım !
    burdan istediğiniz oyunu ekleyin fps artar yapamayana twden yapabilirim
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    sölim kardeşm 2gb 64bit,e2140 160.ghz 800 mhz ekran kartı amd 5450
  • BeratNalbantoglu kullanıcısına yanıt
    yazdom kardesm
  • sistem fazla iyi değilki bence normal 20 olması :D
  • BeratNalbantoglu kullanıcısına yanıt
    sistemin ne olması lazım kardeş
  • CS:GO Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 7/Vista/XP

İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 veya AMD Phenom™ X3 8750 veya daha iyisi

Bellek: 1GB XP / 2GB Vista

Sabit Disk alanı: En az 7.6GB sabit disk alanı

Ekran kartı: Ekran kartı 256 MB'ın üstünde belleğe sahip olmalı ve DirectX 9 uyumunun yanında Pixel Shader 3.0 destekliyor olmalı

• 20 fps alıyorsan yine iyi o sistem ile oynayamazsın rahat bir şekilde değiştirebilirsen senin için en iyisi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.