Şimdi Ara

CS:GO | Knife Patterns (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
7
Favori
13.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeniden hortlatalım geride kalmasın :D belki işe yarar :) marble fade ekleme şansı bulamadım üni son sene olması sebebiyle derslerle boğuşmaktayım yaza artık güncellemede gerekirse o zamana güncellerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geride kalmış hortlatayım bi belki iş yapar :)

• up! belki faydalanan olur :)
  • Yukarı çıksın belki lazım olur birilerine :)

• Benim boyle bi konum vardi guncelleyelim belki is yapar uzak kaldik ekleme yapmami istediginiz seyler varsa ekleyebilirim

• merhaba benim bıçağımı ben anlayamadım anlayan varsa yardımcı olabilir mi
    Bu mesaja eklenen görseller:

CS:GO | Knife PatternsCS:GO | Knife Patterns

• 1 aylık hort olacak ama bayonet kızıl ağda elde tutarkenki görünen kısmında 4, arka tarafta 2 ağ merkezi olması normal değerine % kaç katar?

• M9 bayonette birde fullest fade durumu var. 4. dişin de pembe olması gibi. zamanında bu sebepten fullest fade diye bir bıçak alıp başım ağrımıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 1 Nisan 2016; 0:34:36 >
  • Tam olarak hangi patterne denk geliyor hocam? üstte diamond var sanırım ama emin olmak istedim. Ve ne kadar rare oluyor?

Huntsman Salughter MW

CS:GO | Knife Patterns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 27 Mart 2017; 15:0:36 >
  • Hocam illa ki benden daha tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olacaklardır ama o tarz diamond falan aranırken bıçağın çiziksiz olmasına daha çok önem verilir. Bu bıçağın hem ön hem arka yüzeyinde çok belirgin çizikler var ama yine de ederi var. İyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Tam olarak hangi patterne denk geliyor hocam? üstte diamond var sanırım ama emin olmak istedim. Ve ne kadar rare oluyor?

Huntsman Salughter MW

diamond+angel var yanlış görmediysem 2 si birlikte :) güzel pattern :) floatı biraz düşük sanırım çiziksiz olsaydı daha iyiydi :) yinede güzel :) takas yaptığım zamanlarda bu huntsman da pattern i pek takmıyorlardı hala nasıldır bilmemekteyim uzun zaman oldu takas işiyle uğraşmayalı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

merhaba benim bıçağımı ben anlayamadım anlayan varsa yardımcı olabilir mi

30(pembe)-70(mor) gibi bişi sanırım :) market price olur ederi fazlasını beklemeyin derim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Plips06

quote:

30(pembe)-70(mor) gibi bişi sanırım :) market price olur ederi fazlasını beklemeyin derim :)

1 sene sonra cevap geldiğine mi sevineyim konunun aktif olduğuna mı bilemedim.
    teşekkür ederim ama

• yararlı :D
  • quote:

quote:

quote:

1 sene sonra cevap geldiğine mi sevineyim konunun aktif olduğuna mı bilemedim.
    teşekkür ederim ama

foruma bakmaz oldum bayadır kusuruma bakmayın :) yeni eklemeler lazım bi düzenleme geçeceğim konuya yakın zamanda :) bi araştırma yapayım önce böyle pattern ne gelmiş gitmiş :) oyun oynamadığım, takas yapmadığım için uzak kaldım baya :)

• Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Tam olarak hangi patterne denk geliyor hocam? üstte diamond var sanırım ama emin olmak istedim. Ve ne kadar rare oluyor?

Huntsman Salughter MW

diamond+angel var yanlış görmediysem 2 si birlikte :) güzel pattern :) floatı biraz düşük sanırım çiziksiz olsaydı daha iyiydi :) yinede güzel :) takas yaptığım zamanlarda bu huntsman da pattern i pek takmıyorlardı hala nasıldır bilmemekteyim uzun zaman oldu takas işiyle uğraşmayalı :)

Sağoalsın hocam. :)

• 16.10.2018 selamlar ben yeni okuyorum güzel bi başlık olmuş hocam elinize sağlık :)
  • Ben gelecekten yazıyorum.Fade oranını bir siteden öğreniyordum ama unuttum hangi site olduğunu.Karambit Fade için Pattern 914. Fade oranını söyleyecek veya site linki atacak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan277834 -- 23 Ekim 2020; 13:24:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan277834

Ben gelecekten yazıyorum.Fade oranını bir siteden öğreniyordum ama unuttum hangi site olduğunu.Karambit Fade için Pattern 914. Fade oranını söyleyecek veya site linki atacak var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.