Şimdi Ara

cs go loading screen pc reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs Go da loading ekranında önce bi bulanıklık sonra netlik oluyo tam o anda netlik oluşurken pc res atıyo bunun yüzünden kaç kere ban yedim oyuna giremiyorum ne yaptıysam çözemedim lütfen yardım edin sistemim tamamen güncel herşeyi güncelledim bios dahil.

CPU Türü QuadCore Intel Core i5-760, 3300 MHz (25 x 132)
    Anakart Adı Intel Peter Cove DH55PJ
    Görüntü Bağdaştırıcısı Asus R9270-DC2OC-2GD5
    RAM 8GB
    Power 460w

• fethican149 F kullanıcısına yanıt
    Tahminen ekran kartı sorunu gibi duruyor.

Ekran kartınızın güncel sürücüsünü değilde. En eski hangi sürücüsü varsa onu bulup indirip kurun. Bilgisayarı yeniden başlatın ve oyuna girip deneme yapın.

İlle en eski olması şart değil. Şu anki sürümden 3-4 sürüm daha eski bir sürüm varsa o da olur.

Kolay gelsin şimdilik.
  • maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim teşekkür ederim
    denedim olmadı yine tam o mapı yükleme ekrannda res atıyo lütfen yardım edin kafayı yiyecem ne yaptıysam olmadı
  • Ekran kartında sıkıntı olabilir. Başka oyun dene bakalım aynı olacak mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgisayarınızda ekran kartınızı zorlayacak başka oyunlar var ise onlara girip ekran kartınızı test edin. Tam desteklemese bile bütün grafik özeliklerini açın. O şekilde farklı oyunlar ile test edin sistemi.

Sadece Cs go'da bu sıkıntıyı yapıyorsa ekran kartınız yada bilgisayarınızda oyunla ilgili donanımınız da oyun için optimasyon sıkıntısı olabilir.

Bu örneğim meşhur oldu ama yine söyleyeyim. Ekran kartım fifa 14 oyununda sıkıntı çıkartıyordu. 8-9 tane ekran kartı sürücüsü denememe rağmen oyun 5-10 dakika sonra takıla takıla oynuyordu. O 5-10 dakika içinde sıkıntı yok sonra takılma sorunları başlıyordu. Isınma vs... problemleri de yoktu. Velhasıl bende son bir ihtimal çok eski bir ekran kartı sürücüsünü denedim. Şans mı dersin artık bilemem ama artık fifa 14 hiç takılmadan oynatıyordu. Ne zaman o sürücüyü kaldırıp güncel bir tane yüklesem fifa 14'ü 5-10 dakika sonra takıla takıla oynatıyordu. İlle de o sürücüyü istiyordu.

Diyeceğim o ki bilgisayarınızdaki bir donanım sürücüsü oyun için tam optime edilmemiş olabilir oyun kaynaklı yani. O yüzden diğer oyunları da test edin. Eğer diğer oyunlarda da böyle bir sıkıntı varsa ekran kartının donanımsal olarak bozuk olduğundan şüphe etmeye başlayabiliriz.

O netlik oluşurken orada kulanılan grafik özelliği blur efekti yani bulanıklaştırma efekti. O efektin olduğu bir oyun seçip oyunu en son ayarlarına kadar açıp test edin bilgisayarınızı

Kolay gelsin. Sonucu da burada yine yazın.

başka oyunlarda hiç bir sıkıntı yok en yüksek çözünürlükte ultrada oynuyorum ne kasma var ne de reset atma sadece cs go ya özel bi durum bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isınıp kapanıyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman yapılacka bir şey yok. Cs Go'nun sayfasında durumu bildirip yama gelmesini bekleyeceksiniz.

Diğer oyunlar böyle sıkıntı yoksa oyunun kartınıza yada diğer donanımınıza uyumlu optimasyon yapmadığı anlamı çıkıyor.

Cs'go'nun bütün ayarlarını en düşüğe getirin. Özel efekleri tamamen kapatın Blur efektini özelikle kapatın. Yani ne var ne yok. Her şeyi en düşüğe alın cs go'da kaydedip çıkın ve oyuna en düşük ayarla ile yeniden bağlanmayı deneyin. Bakalım ne olacak.
    en düşük en yüksek tüm ayarları denedim binde bir girdiği oluyo ama genellikle reset atıyo o arada ısınmadan dolayı kapanma olamaz sıcaklıkları falanda kontrol ettim 45 derecenin üstüne çıkmıyo
  • lütfen çözün şu sorunu sırf cs oynamak için kulaklık mause aldım bu sorun yüzünden oynayamıyorum :(
  • şu an bişey keşfettim eğer girerse tam o anda bulanıklaşmanın gittiği anda zırr diye çok hafif bi ses geliyo
    Dediğim gibi eski ekran kartı sürücülerini denediniz mi? Denedim diye yazmadınız.

Şu anki sürümden önce geriye doğru eski ne kadar ekran kartınızın sürücüsü varsa hepsini indirip deneyin tek tek.

10 tane 11 tane de varsa bulun deneyin. Oturup beklemekten iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.