Şimdi Ara

CS GO LOGITECH G300 Mouse Makro (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
30.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Makro hiledir. Size avantaj sağlayan 3. parti bir yazılım hiledir. Lütfen kimse kendini kandırmasın. Bunun çok abartı ötesini zaten hile ile scriptler ile yapabiliyorsunuz.
    İsterseniz Valve firmasına sorun, çıkan sonucu bizimle paylaşırsınız.
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    Valve'a sormadım ama sorduğum her yayıncı, glaxy, pasha dahil, sorun değil dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 23 Şubat 2016; 9:43:33 >
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Hiçbir yayıncı size kullanma yoksa banlanırsın demeyecek. Siz onlar gibi turnuvalarda oynayan pro oyuncular değilsiniz.
    Bırakın onlar kadar olmayı çok daha alt segment oyuncuların katıldığı turnuvalarda bile bu yasak.
    Siz o macroya alıştıktan sonra, makro kullanamayacağınız bir müsabakada kas hafızası yani refleksleriniz bocalayacağı için kullanmayan kişi sizi kelimenin tam anlamıyla mahvedecektir.
    Sizin gibi temiz oynamaya çalışan birine benim vereceğim tavsiye bu kadar, kullanıp kullanmamak size kalmış. İyi oyunlar
  • Macro hile değildir diye savunmuşsunuz doğru veya yanlış bilemem ama. Sen recoil yapamayıp bunu programa yaptırıyosan da noobsundur kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, yeni yetme bir cs oyuncusu değilim. Çok uzun zaman geçirdim bu oyunda betasından tutun buraya kadar. Uzak mesafe aim olayında, daha doğrusu uzak mesafe recoil olayında şu şekilde kendini geliştirirsin gibisinden bir tavsiyeniz varsa duymak isterim. İşin özü AK gibi bir silahla uzak mesafede gerçekten çok büyük sıkıntı çekiyorum. Uzak mesafe recoil kontrolde çok ufak mouse hareketleri yapmak gerekiyor, doğrusu onu da beceremiyorum :)
    Bende uzun zamandır oynuyorum ve diyemiyorum ki şunu yapsanız daha iyi oynarsınız...
    Sizden daha iyi, daha ne yapacağını bir türlü kestiremediğiniz oyuncularla oynamaya çalışın gelişmek için.
    Bu oyunu çok çok uzun sürelerde oynayanların gelişimi birazda yeteneği varsa çok daha iyi ortaya çıkıyor.
    Kendi oynayışımı, uzak mesafe AK47 atışlarımı beğenmiyorum. Çokta geliştirebileceğimi sanmıyorum şu saatten sonra. 30 yaşındayım 20 yaşında 5 yıldır profesyonel CS oynayan birisinin taze refleksleri ile günlük hayat stresi içerisinde sıkışmış ben arasında çok fark var. Öper koyar beni kenara ne yetenekler var.
    Yeteneğin "macro" ile gelişmeyeği kesin, gerisi daha uzun ve sıkı çalışmalardan geçiyor kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Valve'a sormadım ama sorduğum her yayıncı, glaxy, pasha dahil, sorun değil dedi

madem hile değil, pashaya söyle de anti-recoil makrolu bir mausla LAN turnuvaya katılmaya çalışsın bakalım alıyolar mı...

oyuncuya haksız avantaj (anti-recoil i harici bir yazılıma yaptırmak haksız avantajdır, çünkü bu skille sahip oyuncunun hakkını yemiş olursunuz) sağlayan her öğe, hack olsun veya olmasın, hiledir.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Güzel hort.

Beğenin veya beğenmeyin, macro hile değil. Hele Valve bile tutup da hile demiyorken sizin gelip hile demeniz ayrı komik. makrolu bir mouse ile lan turnuvasuna katılsınmışmış. ESL'de SweetFX'i bile hatta yeri geliyor fraps'ı bile kabul etmedikleri oluyor, e bunlar hile mi?

Ayrıca macrolu mouse ile turnuvaya katılırsın, allah kulu da gelip özellikle tüm kombinasyonları denemediği sürece mouseunda bu tür bir makro var mı yok mu anlayamaz. Çünkü makro bilgisayardaki yazılıma değil mouseun içerisindeki kendi hafızasına kaydoluyor. Hangi bilgisayara takarsan tak son bıraktığın halde çalışır, yazılımı olsun olmasın. Macronun 10 liralık a4tech mouselardaki double click butonundan bir farkı yok. Sen ne komut girmişsen onu tekrar ediyor, kendi içinde bir yazılımla değil yani.

İşin özü bilmeden sallamayın lütfen, komik oluyor.

Pasha gibi oyuncuların katıldığı LAN turnuvalarında ekipmanları sponsorlar sağlıyor, hakemler tarafından kontrol ediliyor. Öyle evden götürdükleri mouse ile oynamıyorlar, bunu da not olarak düşeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 17 Mayıs 2016; 23:13:00 >

• 1 - diğer oyunculara karşı haksız avantaj sağlayan her unsur hiledir.

2 - evet, bir yazılımla otomatik olarak anti-recoil yaptırmak hack değildir, oyun dosyalarına injection yapmaz, bu sebeple vac yakalayamaz. ama hiledir. çünkü diğer oyuncularla eşit rekabet ortamı bozulmuş olur. makro kullanan kişi, oyunda gerekli bir skill olan anti-recoil skillini makro sayesinde yerine getirmiş olur. ve her seferinde bir insanın asla yapamayacağı düzgünlükte, noktası noktasına.

3 - kendin demişsin sweetfx bile yasak diye. hiç düşündün mü niye yasak? renk olarak oyuncu modellerinin daha kolay farkedilmesini sağlayabiliyor çünkü. yani eşit şartlarda rekabeti bozan bir unsur.

4 - makrolu maus derken mausun kendi dahili hafızası olduğunu ve makroların tak-çalıştır şeklinde kullanılabildiğini bilmediğimi düşünmene ne desem bilemedim. sağol valla aydınlattın.

5 - pasha ''makro vac sebebi değildir'' demek istemiştir. bi daha streamde yakalarsan ''anti-recoil makroları haksızlık (yani hile) değil mi?'' diye sor bakalım ne diyecek...

dediklerime karşı bir argüman sunamayıp ''komik oluyorsun'' diyerek doğruluğunu kanıtlamış olmuyorsun, ben de bunu not düşeyim.

Adam ilk elden tec9 alıp mouse yardımıyla p90 gibi sıkıyorsa hiledir bana göre. O halde o adamı karşılamak ve avantajını dengelemek için benim de usp-s'e aim yardımı alabilmem lazım biliyorsunuz ki 12şerden 24 gibi sınırlı mermi kapasitesine sahip. Monitör tepkime süresi farkından dolayı oluşan teknolojik avantaj-dezavantajı, sizin yerinize milisaniyelik aralıklarla sıkan mouse ile karşılaştırmak komik bana göre.
  • Makro ban sebebidir sürekli oynadığım bir arakadaş makro kullanıyormuş ban yedi olan bizim ranklara olmuştu

• makro ban sebebi falan değil, senın yapamadıgın veya serverın izin vermedıgı bişeyi yapmana olanak saglamıyor sonucta. spray vs bilimum şey için makro acayip gereksiz csgo da zaten spray atmak zor bişey değil.
    konsola bind alias gibi komutlar atamakda makro o zaman çogu pro oyuncu bu şekilde jump smoke atıyor onlar da ban yesın o zaman.
  • vay arkadaş bizde dandik mouse ile ak-47 sprayi yapmayı deniyelim..

• Digital Vibrance ile SweetFX arasında bir fark yok, turnuvalar dahil her yerde de kullanılıyor. SweetFX e yorum yaptınız bari frapsı neden engelliyorlar onu da söyleyin bilelim. Sizin şu şöyle olursa hiledir demeniz bir şeyi değiştirmiyor, macro ne ban sebebi, ne de hile.Bu mantıkla mekanik klavyelerin de hile sayılması lazım. Çünkü salise bile olsa diğer oyuncuya karşı daha çabuk tepki veriyorsun, bu da avantaj.

144 hz monitör, daha iyi ekran kartı vs vs. Her şey sana avantaj sağlıyor, avantaj sağlasın diye para dökülüyor. Kimse kara kaşına kara gözüne mouse almıyor. Yok daha iyi lazer yok daha fazla dpi vs vs. Avantaj sağlayacak şeyler için para döküyor millet. Yoksa herkes toplu mouse ile oynayacak diye bir kural çıksa, gider alırım.

Benim kullandığım macro kendi yazdığım macro. İnternetten indirilme falan değil. Atölyedeki bildiğimiz spray maplerinde patternin üzerinden 20-25 kere geçerek çıkarttığım bir pattern. Bu zaten benim yapabildiğim bir şey. Oyunun heyecanıyla, pingiyle zartıyla zurtuyla çorba olan sprayler yerine bir kere yapıp kaydettiğimi kullanıyorum. Tekrar tekrar aynı şeyi yapmamak isteyen adam gider macro kullanır. Kimse de bir şey diyemez. Ki pasha pasha diyip duruyorsun, pashayı geç ben sana diyorum ki Valve hile demiyor, sen istediğin kadar de yani değişen bir şey olmayacak.

Ev arkadaşım dahil kimseyle paylaşmamışım macroyu, keyfi kullanıyorum. Linç girişiminin bir manası yok.

Macroyu scriptlerle karıştırmayın. Aimin kuvvetliyse spray için abanan adama headshot ı döşer geçersin zaten.

İlk 5 mermide macro olsun olmasın avantaj bendeyse karşımdakini indiririm zaten.

Macro, seni oyunun sınırları dışına çıkarmaz. Oyun neye izin veriyorsa onu yapmanı sağlar. İşte bu yüzden de macro hile değildir. Zaten oyunun yapabilmene izin verdiği şeyi yapıp kaydedip tekrarlamaktır.

--

İlk rounddan Tec9 alan bir adamı da usp ile vuramıyorsanız o sizin sıkıntınız. tec ile usp nin spread oranlarına menziline bir bakın sonra konuşun. Tec9 ile istediğin macroyu yaz p90 gibi ateş edemezsin zaten. Her silahın bir atış hızı var. O tec9 ı yırtıp başına geçirsen yine geçemezsin, ki tec9 ile hiç bir macroya gerek kalmadan çok seri ateş edebiliyorsun.

--

Arkadaşın seni yemiş hocam. Macro hiç bir şekilde ban sebebi değil. Şu zamana kadar kastığım, sattığım, oynadığım tüm hesaplar sapasağlam duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 19 Mayıs 2016; 1:35:50 >

you wot m8
  • Logitech G300S'e sekmeme yaptım ama beğenmedim elle kontrol daha iyi ve daha zevkli bence

• bloody macrosu kullandığı için banlanan zibilyon tane oyuncu var. ayrıca profesyonel turnuvalarda belli mouseları kullanmak yasak. siz hileleri ne sanıyorsunuz ki onlarda kodlama bu da kodlama. emek sarfetmeden rakibe haksı üstünlük kuruyorsun sonuçta
  • bu mouse için hazır makroları nereden bulabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.