Şimdi Ara

Cs go maça bağlanılamadı hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette olan tüm çözümleri denedim. Denesem bile olmadı. Ama dikkatimi çeken birşey oldu. Yerel dosyalardan kontrol ettirdiğimde 1 dosya eksik çıkıyor. Sonra onu tamamlatıyorum. Sonra yeniden kontrol ettiriyorum ve eksik dosya yok diyor. Oyuna girmeye çalişiyorum ayni hatayi aliyorum. Tekrar kontrol ettirdiğimde yine 1 dosya eksik diyor.

Oyunu sildim yükledim, steami ve oyunu yönetici olarak da çalıştırdım ayrı ayrı.

Lütfen yardım edin oyuna giremiyorum.(bu arada botlarla çevrimdışı girebiliyorum.)

Başka bir yere daha açmişim başligi, affola.

Fotoğraflar aşagıdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenmgursoy -- 4 Ağustos 2016; 17:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Maça Bağlanılamadı Hatası

"CS:GO Maça Bağlanılamadı" hatası, oyunu oynamaya çalışırken sık karşılaşılan bir sorundur. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilir.

Bu hatayla karşılaşırsanız, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: Bağlantınızın aktif ve kararlı olduğundan emin olun.
    • CS:GO sunucularını kontrol edin: Valve'in sunucularının çevrimiçi olup olmadığını kontrol etmek için Steam durum sayfasını ziyaret edin.
    • Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın: Steam'de CS:GO'ya sağ tıklayın ve "Özellikler" > "Yerel Dosyalar" > "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini tıklayın.
    • Yönlendiricinizi yeniden başlatın: Yönlendiricinizi yeniden başlatmak, bağlantı sorunlarını çözebilir.
    • Güvenlik duvarınızı veya antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakın: Bu yazılımlar bazen CS:GO'nun oyun sunucularına bağlanmasını engelleyebilir.
    • DNS ayarlarınızı değiştirin: DNS ayarlarınızı Google'ın veya Cloudflare'in DNS sunucularına değiştirmeyi deneyin.
    • Steam'i yeniden yükleyin: Bu, bozuk dosyaları onarabilir ve sorunu çözebilir.

Bu adımlar sorunu çözmezse, CS:GO destek forumlarında veya Valve'in resmi web sitesinde ek yardım arayabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• CS GO maça bağlanılamadı
    • CS2 maça bağlanmıyor
    • CS GO yeniden bağlanma sorunu
    • CS GO maça yeniden bağlanılamadı hatası
    • CS GO maça bağlanılamadı hatası
    • CS GO maça tekrar bağlanmıyor
    • CS2 maça bağlanılamadı
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fotograflari yolladim ama gondermemia sanirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Cs go maça bağlanılamadı hatası Cs go maça bağlanılamadı hatası Cs go maça bağlanılamadı hatası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aynı durum internet kopunca oluyor, internet kopup geri geldikten sonra modemi elle tekrar restartlayınca düzeliyor. Çok saçma ama bende böyle düzeliyor. VALVE sunucularına bağlanmıyor internet kopup gelince anca modeme tekrar reset atınca düzeliyor.
  • internet ile alakalı, geçen drop: %18 falandı internetımde sorun vardı o zaman yapıyodu, eksik dosya ile alakası yok
  • Arkadaşlar sanırım herkese farkli sebepten ötürü veriyor. Bende de güvenlik programi sonradan kendi kendine bişeyler yapmiş. Onu silince düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    CS go bağlantı hatası.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.