Şimdi Ara

CS : GO Nasıl Ban Yenir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sieger

hiç kimse fazla rapordan banlanmaz. 2. mesajda overwatch çalışma sistemini okuyabilirsin, tekrar yazmak istemiyorum.

Diğer yandan test için belli aralıklarla pro oyuncuları da overwatcha koyuyorlar, ve şimdiye kadar hiç bir pro oyuncunun totalde olumsuz oy almadığını söylediler. Düşün mesela Get_rightı kendisinden 2 rütbe düşük adamların oyununa denk getiriyorlar, ve GTR tabii ki ortalığı mahvediyor, sonra test için bu demoyu overwatch için raporlanmış gibi test için yüzlerce adama gönderiyorlar ve sonuç düzgün çıkıyor. Sonra silverdan bir adam gelip OW ban mı yicek? bana çok mantıksız geliyor, kusura bakmasınlar. herkesin inanılmaz günleri anları olur, ama bu kadarı kesinlikle mantıksız (koyduğu videodan bahsetmiyorum, ban olmasından)

2. videoyu şimdi izledim de 1. kill çok şüpheli yani sen o adamı o refleksle vuramazsın bence (konu sahibine diyorum). Triggerbot gibi duruyor.

• Öyle gözüktüğünü biliyorum ama alıştıktan sonra gerçekten çok kolay vuruluyor. Kanıt isterseniz botlarla falan video çekebilirim. Competitive giremiyorum.

Bu arada ne zamana sonuçlanır fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battallboi -- 14 Nisan 2015; 17:22:12 >
  • Battallboi kullanıcısına yanıt
    biraz saçma olmuş. VAC ban zaten kişilerin attığı birşey değil. bir yazılım kullanırsan otomatik olarak atılıyor. Bir araba gibi düşün, içine benzin değil de başka birşey koyarsan bozulur, sen benzin koyunca başka birşey koydun demez.

Overwatchda hiç bir pro bile banlanmadı. Kusura bakma burada temiz olup da overwatch yemen neredeyse milyarda 1, overwatch çıktığından beri söylenen 2 durum oldu, ikisi de birkaç gün içerisinde düzeltildi. Bu 1. konu

2. konu ise kusura bakma ama, sizler yüzünden oluyor steam supportun geç cevap vermesi. Orada kocaman yazmışlar, oyun içi ve oyunla alakalı şeylerle steam support ilgilenmez diye. Adı üstünde steam support, adamlar steamle ilgileniyorlar CS ile değil.

Umarım sana ders olur bir daha böyle birşeyler yapmazsın, ve kusura bakma temiz olduğuna inanmıyorum ben. Videolardan bahsetmiyorum, herkes yapabilir o videodakileri, kaç kez pub serverdan ban yedim ben, ama sebebi adminin işine gelmemesi, resmi serverdan yemen demek bişiler temiz değil demek. Ayrıca birkaç video koyman da birşeyi değiştirmez, raporlandığın oyunların tamamının demolarını koyman gerekir ki gerekli hızlarda gerekirse tekrar tekrar izleyip karar verebilelim.

Sonuc konusunda fikir var, steam support buna cevabı 3 haftada verecek ve karışmayacaklarnı söyleyecekler, banın ne kadar süreyse ona göre açalıacak otomatik bir sistem bu. Şayet cidden inanılmaz hile yaptıysan onlara giden videolardan oha demişlerse, süresiz olabiliyor, ya da VACye bu süre içerisinde takılırsan VACye dönüyor. Ve dediğim gibi, global arkadaşım silver kişinin hesabıyla oynadı kaç oyun, ve neredeyse her maçta herkes raporluyordu, yine de banlanmadı. O banlanmazken senin 2 deagle hsi ile banlanman çok mantıksız geliyor.

Daha fazla yorum yapmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 14 Nisan 2015; 17:39:56 >

• videoda temiz gözüküyorsun, güzel oynuyorsun.başarılarının devamını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sAssaren -- 14 Nisan 2015; 17:37:07 >
  • Karar veremedim fakat botlarda video atarsanız arkadaşlar adına daha iyi olur diye düşünüyorum
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Hocam istediğinizi düşünmekte özgürsünüz, ben bilsem yeter bana zaten, insanlara bu videoların nasıl gözüktüğünü sormak için gösterdim zaten. Diğer bir konu ise Steam Support'un alt bölümleri var, mesela CS:GO bölümü var ben o bölümle iletişime geçtim. Sizin gibi insanlar derken neyi kastettiniz anlayamadım. Haklarını arayan insanlar ne zamandan beri ayrı yere konuluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battallboi kullanıcısına yanıt
    Bunun hak aramakla bir alakası yok, Sadece ordaki FAQ kısmını düzgünce okursanız, oyundaki banlar ile ilgili ASLA ama ASLA bir şey yapmayacakları yazıyor. Benim dediğim 2 tane hatalı olarak raporlanan da zaten teknik aksaklıkmış kendileri de açıkladılar.

Ve overwatch ile ilgili tekrar baktım yazdığım eksikmiş, önce 30 kişiye gidiyor, orada derlerse ki hile olabilir bu kişi, sonra normal adminlere gidiyor, onlar inceliyorlar, hileli görürlerse böyle yapıyorlar, ama neye göre minor dispute oluyor onu bilmiyorum. Kontrol etmek iyice aramak lazım tarafsızca. Ancak dediğim gibi pro oyuncuların yada global smurflerin bile banlanmadığı bir yerden bahsediyoruz.

Ben eskiden quakede pro oyuncuydum, bir sürü derecem de, o zamank iarkdaşlarından birisi 5 ay kadar önce csye başladı ve sadece (ilk başkadı evet) 2 haftada suppreme olmuştu, her oyunda böyle aim olamayacağını söyleyip raporladılar, hala hiç banlanmadı..

Umarım sen de beni anlarsın, hatası olmayan, ve önümde inanılmaz uç örnekleri olan bir konudan bahsediyoruz, ve sen ban yemişsin. Ha senin hatan yoksa, sistemden bir hata ise zatne kendileri kısa sürede düzeltirler bunu, ve özür dileriz diye mesaj atarlar. Şayet bunu yapmazlarsa, inanmam için pek bir sebep olamıyor, kusura bakma bu konuda. Amacım sana karşı falan birşey değil, hele kişisel asla değil, sadece üzerine çok tartışılan çok kafa patlatılıp çok test edilen bir sistemden bahsediyoruz, ve sadece deagle ile böyle olmaz. sırf Friberg deagle diye aratsan googleda neler var.. Neyse iyi şanslar.

Not: Video koyarken 60FPS ve xray modeller açık koyarsan daha iyi, ama en iyisi demoya link vermen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 14 Nisan 2015; 17:49:45 >

• cs 1.5'de deagle daha sık kullanılan silahtı. awp+deagle'dı herkes. hatta deagle için özel mapler vardı. csgo'da az kullanılan bir silah olduğundan iyi deagle kullanana direk hile gözüyle bakılıyor.
  • http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/1g0dr3/overwatch_gets_eseainvite_player_banned/

Buraya bakabilirsin, rocanın overwatch banı kaldırılmıştı geçenlerde. Nasıl yaptığı ise birçok turnuva daveti oyunları vesaire, hepsini sunup tekrar gözden geçirilmesini rica etmiş.

Bu arada ban türleri var, şayet hile olduğu düşünülüyorsa 365gün, emin değillerse, ya da başka problem varsa (küfürlü olmak falan) 1 ay ban yiyorsun.

O sana dediğim steam geç cevap verme kısmı ise burada:

quote:

Important:
    Counter-Strike: Global Offensive bans are not negotiable. If an automated ban is determined to have been issued incorrectly, it will automatically be rolled back by our servers. Steam Support cannot modify a matchmaking ban. If you wish to discuss this system with the community, you can do so here.
    Steam Support cannot modify or reverse a matchmaking cooldown or ban, regardless of the circumstances under which it was issued.

Yani asla ama asla bakmayacağız, sallamayacağız, hata varsa sistem kendisi zaten düzeltir diyorlar, ve düzeltildi, örnekleri var.

Diğer göstereceğim yazı ise

quote:

Note:
    Steam Support cannot influence whether or not an account is accepted into the Overwatch system. Any Steam Support tickets requesting access to Overwatch will be ignored.

Yani diyor ki overwatch banları umursamayacağız.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1203-WJCV-7019

Bu da linki. Hata varsa umarım düzelir, ama %99.9 (onların istatistiği) sen bir hata yaptın, ve öyle ise ders alırsın umarım.

saygılar.

• İnşallah düzelir hocam sağolun linkler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorp17

cs 1.5'de deagle daha sık kullanılan silahtı. awp+deagle'dı herkes. hatta deagle için özel mapler vardı. csgo'da az kullanılan bir silah olduğundan iyi deagle kullanana direk hile gözüyle bakılıyor.

bu oyunun kendisi hileli zaten tec9 p90 gibi hileli silahlar var yetmemiş bizon falan koymuşlar tam bku çıksın diye, fiyatı da 5-10 tl e düşürünce artık gördüğünüz hiçbir şeye bence şaşırmayın. Şaşılacak tek şey millet 5 kuruş etmeyen aslında olmayan şeyleri almaya satmaya meraklı olması :) Bıçak almak nedir ya bıçakla mı oynuyor millet bu oyunu, çok geri bir milletiz nelerle uğraşıyoruz.
  • Overwatch sistemi tek bir roundu gostermiyor. Oynayisin Silver 4 hslerin Global Elite birde su boyle oynamayin banliyorlar ayaklarin yok mu Trigger yetmemis muhtemelen Wh de kullaniyorsun sanirim egonu hile kullanip birilerine kendini ovdurerek tatmin etmek gibi bir hobin var. Senin gibi hileciler bitsin de kurtulalim artik. Bu arada 3200 dpi yetmez sen onu 6-7k falan yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUT THAT COOKIE DOWN NOW -- 14 Nisan 2015; 21:25:10 >
  • arkadaşlar cache de 0.39 saniyede durdurun video arkadaşın hack oldugu ortada aim hack orda adam gözükmüyor bile 0.39 da ama hs atmıs arkadaş ne hikmetse mermiye falso vermiş.
  • Son vurdugun adamdan anlasiliyor ki kesinlikle aimbot kullaniyorsun.

Futbol topundan daha cok falso vermissin mermiye.

• 2.Video'da yani de_dust2 de ki ilk kill'in akıllara zarar bi kill.

Çünkü EPSBox veya Trigger gibi hile ile adam cıkarken sıkıyorsun. Genelde oyuncuların yüzde 80'i ses alamıyorlarsa kesinlikle tahmini bir şekilde boş bir atış yapmazlar.
    2. kill'ine lafım yok yürürken dahi olsa D-Eagle ile neler yapılabileceğini hepimiz biliyoruz.(Bazen Şansında Yardımı ile :))
    Ve gelelim son kill'ine Açıkcası orda adamın yerini bildiğini ve ona göre hareket ettiğini düşünüyorum. Çünkü
    Adamı görüyorsun geri kaçıyorsun ve ardından anlaşılmasın diye önce soluna bakıp sonra karşıya bakıyorsun. Ve işler kızışınca haldur huldur adamın tepesine çıkıp öldürüyorsun.

Kesinlikle suçlamıyorum seni hile olmayabilirsin tabiki. Herkes o anlık şans veya beceri ile neler yapabiliyor FPS oyunlarında.
    Ama eğer ben olsam oyumu senin aleyhinde verirdim.
    Bunlar sadece düşüncem kesinlikle beni yanlış anlama

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.