Şimdi Ara

CS : GO Nasıl Ban Yenir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://m.youtube.com/watch?v=wUfsJhD95oc

Bunu yaptıktan sonra karşı takım reportladı ve Overwatch Majority Distruptive damgası yedim

Video 2

https://www.youtube.com/watch?v=siRSjDbmln0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battallboi -- 14 Nisan 2015; 17:06:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi, overwatch olması için 24 saat içerisinde yanlış hatırlamıyorsam 10 üzeri report alman lazım. Sonrasında demoların 30 kişiye gönderiliyor, ve onların oynarına göre karar veriliyor.
    Yani tek maçta zaten total 9 kişi seni raporlayabilir (kendi takımındaki 4 kişi de raporlasa).
    Aslında basit olarak LEM üstüysen 1 maç, LEM altıysan 2 maçta full raporlarlarsa iş tehlikeye giriyor diye yazılar vardı. O yüzden büyük olasılıkla hile ya da benzeri bir şey yapıyordun, ve en az 9 kişi raporladı, daha sonra da bu demolarına 30 kişi hile yaptığın gerekçesi ile oy verdi.

Bilmiyorum hile yaptın mı yapmadın mı ancak, "Nasıl Ban Yenir" sorusuna yanıt olmuştur umarım.

Edit: Videodan bişi anlamak güç, zira sadece tek el koymuşsun, ancak crosshairın durdugu yer, ateş etme stilin, hareketlerdeki akıcılık, baktığın yer, baya acemi duruyor. Buna rağmen oyunda inanılmaz şekilde böyle oynamaya devam ettiysen, hile ihtimalini artırır. Bir de videoda VAC ban demişsin, senin yediğin VAC değil, Overwatch. Ayrıca overwatch için giden videolarda, maçının herhangi yerlerinden total 10 dakika gönderiliyor, yani giden kişilerde bu yaptığının olmama ihtimali de var. Diğer yandan demo 16tick sanırım, ve bir de youtube işin içine girince 24fps, anlaşılması çok zor. Ama paso böyle devam ediyorsa ben trigger var derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 14 Nisan 2015; 14:24:16 >

• bana sıkıntı var gibi geldi özellikle DE ile attığın ilk kill ve son kill şüpheli ama bilmiyor inşallah overwatch da benim önüme düşmez günde 7-8 overwatch izliyorum buna direk basardım + tüm maçı izlemek lazım çünkü seni demo başlarken oyluyorlar atmak için demek ki daha şüpheli vuruşlarında olmuş.
    Sonucu yazarsın .
  • Ben olsaydım hesabı bile reportlardim muhtemelen aim goklerden dust2ye bakıyor

• Bende buna benzer bir kaç hareket yapmıştım insan kendine şaşırıyor hani derler ya elin oturunca oturunca oturuyor ben arkadaşın temiz olduğunu düşünüyorum
    Bizimlesin

• quote:

Orijinalden alıntı: goktugDGR

Bende buna benzer bir kaç hareket yapmıştım insan kendine şaşırıyor hani derler ya elin oturunca oturunca oturuyor ben arkadaşın temiz olduğunu düşünüyorum
    Bizimlesin

Allah askina goz var nizam var. Zamaninda cs 1.5 de sadece clan uyelerine ozel hazirlanmis rc li programlar kullaniyordum. Ve hs alislari hemen hemen kullandigima cok benziyor hatta bire bir aynisi.

Neden ?

En bariz net , son aldigi adamda anlasiliyor. Dusunun teror karar degistrip ters istikamette sag tarafa donuyor ( oynayama gore ) tam o sirada bizimki geliyor ve hs aliyor Kİ DİKKAT EDİN CROSSHAİRLE TERORUN KAFASİ ARASİNDAKİ MESAFEYE . Hi bir mesafeden bu kadar kolay hs alinamaz . He adam onunde kosuyodur secemeden sikarsin hs alabilir ama adam walking durumunda iken hele hele de crosshairin uzaktan ykndan adamla alakadi yokken kimse kusura bakmasin. Bende olsam reportlar bende olsam banlardim . Ki bence oyle olucak.

• Bir kere son aldigi adamla crosshairin arasindaki mesafeye hem vucuden hemde kafayen bakin . Gram yakinlik yada esneme yok.

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Yalnız o 16tick olduğundan olabilir. Bazen flickler bile algılanamıyor demolardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Yalnız o 16tick olduğundan olabilir. Bazen flickler bile algılanamıyor demolardan.

Hm.... O zaman ben ozur diliyorum arkadastan.

Ayrica 16 tick anlami nedir bilgilendirebilirmisiniz ?

Bu arada cok ozur dilerim. Bilmedigim bir konu hakkinda yorumda bulundigum icin.

FPS gibi düşünebilirz, MMde maçlar 64tick, Diğer özel server ve turnuvalarda 128ticktir. serverla client arasındaki bilgi alışveriş miktarı gibi düşün. O yüzden ne kadar yüksekse o kadar doğru görünüyor fraglar. Bazen kennyS demolarına bakarsan kesin hile! diyebilirsin, zira vurduğu adamla arasında 5 metre oluyor, ancak onun ekranından izlersen vuruyor. 16 tick olunca öyle farklar oluşabiliyor. Sebebi de demolar az yer kaplasın diye, neredeyse 10da 1i.

Arkadaşın koyduğundan zaten bişi belli olmuyor ama tüm maç benzer şekilde gittiyse sıkıntı, yoksa tek hareketten hiç birşey anlaşılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

FPS gibi düşünebilirz, MMde maçlar 64tick, Diğer özel server ve turnuvalarda 128ticktir. serverla client arasındaki bilgi alışveriş miktarı gibi düşün. O yüzden ne kadar yüksekse o kadar doğru görünüyor fraglar. Bazen kennyS demolarına bakarsan kesin hile! diyebilirsin, zira vurduğu adamla arasında 5 metre oluyor, ancak onun ekranından izlersen vuruyor. 16 tick olunca öyle farklar oluşabiliyor. Sebebi de demolar az yer kaplasın diye, neredeyse 10da 1i.

Arkadaşın koyduğundan zaten bişi belli olmuyor ama tüm maç benzer şekilde gittiyse sıkıntı, yoksa tek hareketten hiç birşey anlaşılmaz.

Hocam cok tesekkur ederim. Sizden ogrenecegimiz cok sey var bnce. Naifliginiz icinde ayrica tesekkur ederim.

Ayrica arkadastan da ozur diliyorum. Emin olmadan hemen yazdigim icin.

Estfrallah, herkesin birbirinden öğrenecek çok şeyi vardır :)
  • Hilesin cunku daha onunu goremiyorsun ama her attigin hs gidiyor Demek ki daha once de hile acmissinki cok report yiyip overwatch'a dusmussun bizi salak yerine koymaya kalkma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUT THAT COOKIE DOWN NOW -- 14 Nisan 2015; 15:49:47 >
  • Bu hile degil yetenek arkadaslar. De ile alinabilcek killler bunlar. Millet tec 9 fs kullanmaktan de unutmus agliyor. Guzel oynuyorsun kardesim yukselirsin umarim

• Tickrate farkı var nasıl vurduğunu anlamak zor ama nedense oyundaki hareketler çok hızlı geldi dpi ve sens ayarın kaç ? Aldığın killer bu tickrate ile temiz değil ki zaten hiçbir kill temiz olmaz 16tr demoda görmek zor olur bu tür killeri.
  • Aime nazaran wall var,hemen 1 raunddan anlasilmaz ama ondan banlamislardir bence.

• O değil de ya gerçekten hile değilse? Bu ne ya çok report yiyen her adam böyle banlanacaksa işimiz var bu Valve ile. Yani bu adam şimdi sırf fazla sayıda report yedi diye mi banlanmış?
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    hiç kimse fazla rapordan banlanmaz. 2. mesajda overwatch çalışma sistemini okuyabilirsin, tekrar yazmak istemiyorum.

Diğer yandan test için belli aralıklarla pro oyuncuları da overwatcha koyuyorlar, ve şimdiye kadar hiç bir pro oyuncunun totalde olumsuz oy almadığını söylediler. Düşün mesela Get_rightı kendisinden 2 rütbe düşük adamların oyununa denk getiriyorlar, ve GTR tabii ki ortalığı mahvediyor, sonra test için bu demoyu overwatch için raporlanmış gibi test için yüzlerce adama gönderiyorlar ve sonuç düzgün çıkıyor. Sonra silverdan bir adam gelip OW ban mı yicek? bana çok mantıksız geliyor, kusura bakmasınlar. herkesin inanılmaz günleri anları olur, ama bu kadarı kesinlikle mantıksız (koyduğu videodan bahsetmiyorum, ban olmasından)
  • Hile değil arkadaşlar, mouse hızım 3200 DPI oyunda ki hız 2.6. Bu hareketleri yaptıktan sonra bağırmaya başladım zaten :D.

Yeni video gelmiştir bu arada. Her zaman böyle oynamıyorum bazı maçlarda aniden oluyor zaten Deagle ile HS atmak kolay oldu benim için.

İnşallah Ban atmazlar zaten Steam support'a yazdım isterseniz gözünüzün önünde oyniyim falan diye. İnşallah açıklığa kavuşur arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battallboi -- 14 Nisan 2015; 17:13:59 >
  • 3200dpi olunca böyle hs mi atılıyor onu çözemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.