Şimdi Ara

cs:go Pazardan Bıçak Alırken Nelere Bakılmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam pazarından bıçak alacağım. Bu oranlar falan var pek anlamiyorumda biri açıklayabilirmi nelere bakmaliyim bıçak satın alırken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçene hangisi uyuyorsa onu al derim oyun içerisinde float falan hikaye.
    oyun içinde standart ekmek bıçağı olarak tabir edilen bıçak ile 2000 tl lik bıçak arasında hiç fark yok sadece o an senin görsel zevkin ön plana çıkıyor.
    mesela benim zevkime göre şu aralar M9 Bayonet Crimson web kullanıyorum sıkılırsan değiştir takas yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tako07 -- 17 Ekim 2015; 12:40:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

bütçene hangisi uyuyorsa onu al derim oyun içerisinde float falan hikaye.
    oyun içinde standart ekmek bıçağı olarak tabir edilen bıçak ile 2000 tl lik bıçak arasında hiç fark yok sadece o an senin görsel zevkin ön plana çıkıyor.
    mesela benim zevkime göre şu aralar M9 Bayonet Crimson web kullanıyorum sıkılırsan değiştir takas yaparsın.

Dostum biliyorum oyun içinde farketmedigini mesela bi bıçak begendim kelebek katliam az aşınmış, bu bıçağa karar verdim diyelim pazarda satan 5 kişi var hepsinin bıçağı aynımı yoksa gorunuste farklılık olayı oluyomu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunuscicek27

quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

bütçene hangisi uyuyorsa onu al derim oyun içerisinde float falan hikaye.

Dostum biliyorum oyun içinde farketmedigini mesela bi bıçak begendim kelebek katliam az aşınmış, bu bıçağa karar verdim diyelim pazarda satan 5 kişi var hepsinin bıçağı aynımı yoksa gorunuste farklılık olayı oluyomu?

Oluyo oyun içinde incele de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.