Şimdi Ara

Cs go ping sorunu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepiniz merhaba arkadaşlar size bir sorunumu bahsetmek istiyorum bu sorun tek bende olmadığını düşünüyorum.

2gün önce cs go satın aldım fakat kuzenle 1v1 oynarken bile 50 ile 300 arası bir pin değeri alıyorum. Neden böyle bişi olabilir. Zulada böyle bir sorunla karşılaşmıyorum zulada 1 ile 10 arası ping alıyorum ama kesinlikle 10u geçmiyo. Youtubede 720hd videoyu takılmadan izleyebiliyorum ve indirme hızı cs goyu 40 50 dkda indirdi. Bu sorunun bir çözümü varmı yoksa bu ping değerlerine mahkmummuyum. İnternet sağlayıcım:ttnet 16mpbs 75 gb sınırsız, modemim:asus dsl-n14u geçen sene aldım. Kuzenimde aynı paketi kullanıyo ama onun pingi nedense 5 ile 30 arası yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Eğer konuyu yanlış yere açtıysam affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaydogdu18 -- 3 Şubat 2017; 7:6:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maç içerisinde sürekli değişiyor mu ping değerin? Oyunu oynarken evde senden başka kimse interneti kullanıyor mu? Aynı zamanda bu oyun içinde bağlandığın sunucu ile ilgili de olabilir. Oyun maçını daha uzaktaki bir sunucudan bulursa ping değerin daha yüksek olur otomatik olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewQ -- 3 Şubat 2017; 10:29:11 >
  • Oyun oynarken arkada çalışan bir program var mı ? (skype,spotify vs.)
  • Pcde csgo hariç tüm uygukamalar,hizmetler kapalı evde 4 kişi wifiye bağlanıo ama zulada oynarken 6 telefon 2 pc bağlıykende ping değeri max.15 i geçmiyo. Sorunu cözdüm galiba sizin dediğiniz gibi sunucalar uzakta olduğu için ping değeri yükselio türk serverlerine girince min. 4 max. 17 yi geçmio yani tamammen sunucularla alakalı bir durum galiba ping değerim sabitleşti artık 60 70 sabit oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaydogdu18 -- 3 Şubat 2017; 18:48:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.