Şimdi Ara

CS:GO - Rooster *HQ* Trailer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:GO - Rooster *HQ* - Yeni videom. HD ayarda izleyiniz lütfen

Uzun bir ara vermiştim CS'ye ama tekrardan CS'ye dönme karar verdim ve bir video hazırladım. Son oynadığım 3 ya da 4 maçtan kareler. Beğenirseniz lütfen youtube üzerinden beğenmeyi unutmayınız ve iyi kötü yorum atarsanızda sevinirim.

CS:GO Bir çok güzel kaliteli frag videoları olduğunu biliyorum. Yinede eğer beğenirseniz daha iyisini yapmak için elimden geleni yapıcam...

İyi seyirler...

Steam: Steam Profile için tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Yoda_ -- 17 Temmuz 2015; 11:54:56 >

• rütbe nedir ?
  • usta muhafız 2 sanırım unuttum :) 3-4 aydır oynamıyorum ondan önceside var hiç uzun soluklu oynamadım ama silver eagle dı ilk rütbem. Uzun zamandır oynamadığım için rütbemde silinmiş. daha 4. seviyeyim yeni bir sistem gelmiş :) Rütbe kasmıyorum takımım olmadığı için ciddi oynamıyorum..
  • Valla kusura bakma da adamlar seni görüyor vuramıyor
  • kusura bakcak bir şey yok. Beğeniceksin diye bir şart koşmuyoruz :) Umarım yavaşlatma yaptığımın farkındasındır, olaylar 1-2 saniye içinde oluyor hepsi. Tabii ki karşımda kiler bir F0rest değil :) teşekkürler yorumun içinde :) umarım birlikte oynama fırsatıda buluruz. ^^
  • valla bu son olaylarda lem üstü hariç silver nova dolu hep arkadaşımın hesabına girince oyundan soguyorum karşımdakiler en az 3 4 saniye bekliyor ateş etmek için yada uzaya tarıyolar.
  • birazdaha güzel hareketleri seçmeye özen gösterin böyle aldığınız her killi koymak gibi olmuş

Buda benimki 4 kill aldığım rounları koymaya çalıştım. müzik konusunda telif hakkı yediğinden kötü bir müzik koyduk

• Eleştirin için teşekkür ederim. Bir sonra ki video da daha iyi bir çekim yapıcam. Sadece şunu belirtmek istiyorum sanırım anlamamılsınız her fragı koymak değil bu zaten 3 ya da 4 maçtan alıntı bunlar. Hepsinde de minimum 2 vuruyorum sadece sen videoda neredeyse bütün bir roundu koymuşsun ben o arada ki boşlukları sildim sadece bir kısım var orada kesmedim sonlara doğru oda müzik uyumu olması içinde sabaha karşı yaptığım için sıralarını falanda karıştı. İkinci trailerda daha fantastik birşeyler yapıcam umarım. Olumlu olumsuz eleştriler içinde teşekkürler. Tek isteğim ezmek için ön yargılı tam net izlemeden eleştiri yapışmaması bunun dısında her eleştiriye açıpım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Yoda_

Eleştirin için teşekkür ederim. Bir sonra ki video da daha iyi bir çekim yapıcam. Sadece şunu belirtmek istiyorum sanırım anlamamılsınız her fragı koymak değil bu zaten 3 ya da 4 maçtan alıntı bunlar. Hepsinde de minimum 2 vuruyorum sadece sen videoda neredeyse bütün bir roundu koymuşsun ben o arada ki boşlukları sildim sadece bir kısım var orada kesmedim sonlara doğru oda müzik uyumu olması içinde sabaha karşı yaptığım için sıralarını falanda karıştı. İkinci trailerda daha fantastik birşeyler yapıcam umarım. Olumlu olumsuz eleştriler içinde teşekkürler. Tek isteğim ezmek için ön yargılı tam net izlemeden eleştiri yapışmaması bunun dısında her eleştiriye açıpım

estağfirullah hocam ezmek ne demek. sadece izlenimimi belirttim. bu arada video çekerken çözünürlüğü 16:9 max çözünürlüğe alırsanız ve konsola sv_cheats 1 kodundan sonra cl_draw_only_deathnotices 1 yazarsanız crosshair dışındaki tüm kalabalık hud kalkar daha temiz bir görüntü alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Yoda_

Eleştirin için teşekkür ederim. Bir sonra ki video da daha iyi bir çekim yapıcam. Sadece şunu belirtmek istiyorum sanırım anlamamılsınız her fragı koymak değil bu zaten 3 ya da 4 maçtan alıntı bunlar. Hepsinde de minimum 2 vuruyorum sadece sen videoda neredeyse bütün bir roundu koymuşsun ben o arada ki boşlukları sildim sadece bir kısım var orada kesmedim sonlara doğru oda müzik uyumu olması içinde sabaha karşı yaptığım için sıralarını falanda karıştı. İkinci trailerda daha fantastik birşeyler yapıcam umarım. Olumlu olumsuz eleştriler içinde teşekkürler. Tek isteğim ezmek için ön yargılı tam net izlemeden eleştiri yapışmaması bunun dısında her eleştiriye açıpım

estağfirullah hocam ezmek ne demek. sadece izlenimimi belirttim. bu arada video çekerken çözünürlüğü 16:9 max çözünürlüğe alırsanız ve konsola sv_cheats 1 kodundan sonra cl_draw_only_deathnotices 1 yazarsanız crosshair dışındaki tüm kalabalık hud kalkar daha temiz bir görüntü alırsınız

işte aradığım şey buydu valla çok araştırdım bulamamıştım bir türlü sağolasın ) Sadece yani videoda bazı vurma sahnelerinde ağır çekim yaptı bazılarında yavaşlattığım cok belli olunmuyor virde parça patça yaptığım için uzamaması için tek roundda 2 3 kişi vurduğum belli olmuyor sanırım. Verdiğin kodları diğer videolarda mutlaka kullanıcam. önerin için teşekkürler tekrardan. Aslında takımım olmadığı için çok ciddiye alatak oynamıyorum cok eskiden oynardım şmdi günde 2 - 3 maç atıyprum maximum bazen onu bile atmıyorum tek sıkıyor tt yapmadan oynayınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Yoda_ -- 5 Ağustos 2015; 10:44:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.