Şimdi Ara

CS:GO Satılık Key 5.50TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Steam üzerinde şu anda hesabımda 132 adet shadow key bulunmaktadır. 50 key salı günü, 27,10,2015 den itibaren tradeable, takaslanabilir olacak. 82 key ise cuma günü, 30,10,2015 den itibaren tradeable olacak. Fiyat, başlıkta belirttiğim gibi 5.50 tl olacaktır. Tüm keyler için alım yapacaksanız eğer, 132 keyi 700 liraya satabilirim. Key başına 5.30 liraya denk geliyor. Ayrıca, 50 keylik bölümü almak isteyen arkadaşlar varsa da, 50 key için 27 liralık bir fiyat belirlemiş bulunuyorum. Bunun dışında bir fiyat düşünmüyorum.

Benim tercihim, Ankara içi elden satış yapmak. Fakat parça parça alınacak miktarlarda ya da eft/havale ile ödemek istediğinizde, güven sorunu olmayacak bi' ortam kurabilirsek, bu şekilde de takası gerçekleştirebiliriz.Bu sayede güvenilir bir takas olabileceğini düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar pm ya da herhangi başka bir yolla bana ulaşırlarsa sevinirim.

İyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vpp

Merhaba arkadaşlar. Steam üzerinde şu anda hesabımda 132 adet shadow key bulunmaktadır. 50 key salı günü, 27,10,2015 den itibaren tradeable, takaslanabilir olacak. 82 key ise cuma günü, 30,10,2015 den itibaren tradeable olacak. Fiyat, başlıkta belirttiğim gibi 5.50 tl olacaktır. Tüm keyler için alım yapacaksanız eğer, 132 keyi 700 liraya satabilirim. Key başına 5.30 liraya denk geliyor. Ayrıca, 50 keylik bölümü almak isteyen arkadaşlar varsa da, 50 key için 27 liralık bir fiyat belirlemiş bulunuyorum. Bunun dışında bir fiyat düşünmüyorum.

Benim tercihim, Ankara içi elden satış yapmak. Fakat parça parça alınacak miktarlarda ya da eft/havale ile ödemek istediğinizde, güven sorunu olmayacak bi' ortam kurabilirsek, bu şekilde de takası gerçekleştirebiliriz.Bu sayede güvenilir bir takas olabileceğini düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar pm ya da herhangi başka bir yolla bana ulaşırlarsa sevinirim.

İyi forumlar :)

Eğer paypal'ınız var ise yüklü miktarda almak isterim.

• Mineistan kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkürler hocam fakat paypal kullanmıyorum ne yazık ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.