Şimdi Ara

CS:GO SATILIK KNİFE (BAYONET DOPPLER P2)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İyi forumlar

Evet başlıkda da belirttiğim gibi bayonet doppler p2 satıyorum

Fiyat olarak 850tl istiyorum cok ufak bi pazarlık payı mevcut lütfen ciddi alıcalar yazsın
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198022428848/screenshots/

Resimlere yukarda vermiş olduğum steam linkinden bakabilirsiniz.

• CS:GO SATILIK KNİFE (BAYONET DOPPLER P2)CS:GO SATILIK KNİFE (BAYONET DOPPLER P2)

Vermiş olduğum linkte resimleri görme şansınız olmayabilir resimleri yükledim burdan bakabilirsiniz.

• Valla ben 700 Liraya P1'ini satamadım 3-4 ay önce aynısının steam fiyatı 1000 tl falandı seninkinin aynısı Phase dışında 20 dolar falan daha pahalıdır senin yoksa aynı işte.. Oyunu bırakmam gerektiği için satıyordum donanımhaber, bynogame, facebook gruplarına bile koydum en son 700 inmiştim alıcakta son anda almadı uğraştırdı 650 dedi sinirlendim kumar sitesine bastım bi anla kaybettim. Hayat işte şimdi tekrar başladım bıçak bakıyorum o zamanki piyasa yok..
  • Alalım.
  • xxx187,

Doğrudur kardeşim fakat benim şuan paylaştığım bıcagın steam fiyatı 1400 tl normal şartlarda ederi 1100 en kötü 1000 lira ve onun da altına veriyorum bıcak bana ait degil benim bi arkadaşıma ait yani benim olsa 1100 den aşşagı satmam ama kendisinin acil paraya ihtiyacı oldugu için en kötü 800'e vermek istiyor gerisi ona kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Gut Knife Slaughter MW
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.