Şimdi Ara

Cs go satılık komple elit itemler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar elimdeki itemleri satiliga cikarmaya karar verdim;
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198075812208/ screenlere ve itemlere buradanda goz gezdirebilirsiniz ayrica oyun icindende gosterebilirim
    Elimde bulunan itemler
    Stattrak ak-47 ft fire serpent mw look (fn bile olabilir baya temiz bir parca)
    Awp dragon lore mw
    Asiimov set stattrak m4a4 bs / awp bs / p90 ft hepsi temiz wwler ft gorunumunde p90 mw gorunumunde
    glock fade
    ak-47 fire serpent ft mw look
    stattrak butterfly knife fade
    m4a4 stattrak griffin mw
    ayrica bir kactane cok fazla etmeyen stattrak silah vs. lutfen lowball yapmayalim artık oynamadigim icin satiliga cikardim birde wow'a sardik biraz o yuzden satilmasalarda onemli degil tesekkurler

• hocam ucret ve odeme sekli belirtirseniz daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla helal olsun hocam bunları nasıl topladıysanız böyle
  • stat ak fs key takas ediyormusun ediyorsan kac key acaba hacı hayırlı satışlar
  • zaten Ft ve üstü fire serpentler temiz, ama FN olamaz, aralıklarını biliyorsundur, hepsinin oyun içerisinde nümeik bir değeri var. Ona göre FT yazıyorsa MW ile FT nin arasında olmak zorunda.

Ayrıca fiyatlar ve ödeme şekillerinden bahsetsen daha güzel olabilirmiş.
  • fiyatlarini belirtmedim cunku bir cogu degisken lore/ serpent gibi odeme konusundada işbankasi havale yoluyla odeme yapilabilir
  • bence çok da değişken değil, atıyorum fire serpent 230 key (o civarlarda zaten) 1 key 4 liradan 920 lira, yani piyasadan zaten 920 liraya istediğimiz an alabiliyoruz (pure eky olunca 230 daha da iner aşağıya). o zaman senin bi fiyat vermen lazım ki, senden almak için sebebimiz olsun.

Dragon lore da öyle, yine aşa yukarı bişiler demen lazıö bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Dota 2 eşyaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam mw look firelarda 270den asagi fiyat gormedim 320-330 lara kadar cıkıyor ki zaten bu fiyatlar pure key fiyatlari birde bravo kutusunun drobu kalktigi icin fiyatlarin asagi dusmesinden ziyade artacagini dusunuyorum (markette bravolar bitince)
  • Merhabalar hocam özelden steam Idmi mesaj attım awp hakkında konuşmak istiyordum
  • Lore'nin fiyatı tahmini kaç hocam?
  • Awp drahon lore almak istiyorum steamden msj atarsaniz sevinirim profil adim : Kebap Muffin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.