Şimdi Ara

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.110
Cevap
20
Favori
80.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nametag : 1shot5dead Stickerlar : Kavga mı İstiyorsun, PENTA Sports | Katowice 2015, Fnatic | Katowice 2015, Team Dignitas | Katowice 2014
    Offer link :https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=130499578&token=_X2_le3Y
    Teklif bekliyorum.
  • İZMİR (KARŞIYAKA/BORNOVA/MAVİŞEHİR/ALSANCAK/BOSTANLI) YAKINDA OTURAN VARSA ELDEN TESLİM DAHA GÜVENİNİLİR SİZİN İÇİN.

KARAMBİT TİGER TOOTH (FACTORY NEW) SATILIR ========> OYUN İÇİNDEKİ KENDİ FİYATI 1.055 TL' DİR (TEKLİFLERE AÇIĞIM FİYATI ÖLDÜRMEYECEK ŞEKİLDE) NAKİT VE HAVALE OLUR ULAŞMAK İÇİN MAİL ATINIZ.

NOT: SİLAHI BENDEN UCUZA ALIP DEĞERİNDE SATABİLİRSİNİZ ACİL PARA GEREKTİĞİNDEN SATIYORUM CHROMA 2 DEN DÜŞMÜŞTÜR, ŞUAN İŞYERİNDEE OLDUĞUM İÇİN SİLAHIN RESMİ YOK AMA BİLEN BİLİYOR ZATEN. NETTENDE BAKABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Racing33 -- 1 Haziran 2015; 12:33:28 >
  • Beyler bayanlar elimde biri fnatic biride nip macinda dusmus 2 silah var biri a1 s atomic alloy digeri isim etiketli 3 stickerli ak zumrut cizgi toplam fiyati 90 yapiyo satarak zarar etmek istemiyorum envanterimdeki butun silahlarla beraber vericem 110 yapiyor en kotu bicaga raziyim teklifleri bekliyorum steam WhitePalm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yler bayanlar elimde biri fnatic biride nip macinda dusmus 2 silah var biri a1 s atomic alloy digeri isim etiketli 3 stickerli ak zumrut cizgi toplam fiyati 90 yapiyo satarak zarar etmek istemiyorum envanterimdeki butun silahlarla beraber vericem 110 yapiyor en kotu bicaga raziyim teklifleri bekliyorum steam WhitePalm

• 243 oyunlu hesap satılık veya csgo itemleriyle takaslıktır https://steamcommunity.com/id/no_moment/
  • Fifa 15 Orj. Origin hesap satıyorum; CS:GO itemi ile takas edebilirim arkadaşlar..
  • Spread kullanıcısına yanıt
    Beyler m4a1-s hyper beast var elimde ft steamım Deneysel_Kerem ilgileniyorsan bıçak veya 10 tane pembe item veya 1 saglam kırmızı item karsılıgında verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWingman -- 11 Haziran 2015; 23:24:40 >
  • Glock öğütülüp USP-S blood Tiger var Glock öğütücü de ek olarak 1 firar 1 de Anka kasası ek olarak tekliflere açığım pm ile irtibata geçerseniz sevinirim

• Elimde avci bıçağı kızıl ağ mw mevcuttur. Normal cw mw gibi olmayip 4 adet ağı mevcuttur. Takasa açık.

• Arkadaşlar Bıçak arıyorum 250 tl maximum stattrak değil normal kelebek bıçaklar önceliğimdir satan var ise pm ile irtibata geçsin

• Düşünen olursa 5 liralık cs go itemine insurgency steam gift vericem 2 adet mevcut elimde
  • Arkadaşlar hesap Elmas 5 162/142 sahiptir. 101 Şampiyon 78 Skin vardır. Daha önceden banlanmamıştır, 13k ipsi 4 adet rün sayfası bulunmaktadır. CS:GO itemi ile takas edilecektir.

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU]

Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay222 -- 21 Haziran 2015; 19:53:02 >
  • Elimde 10 adet key var..Skin ile takas olur
  • Avcı Bıçağı | Kızıl Ağ ( Az Aşınmış ) mevcut. Görüntü olarak çok iyi durumda. Karambit Bıçak ile takas düşünüyorum ya da Kelebek Kızıl Ağ. Tekliflerinizi bekliyorum.
  •  CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU]

Ankara içi elden satılık fiyat 480 TL Mesaj atın telefon numaramı veririrm konuşuruz. iyi forumlar
  • Merhaba arkadaşlar Steam hesabımı takaslamak istiyorum içinde sadece CS:GO var rütbe MG 2 .
    USP-S | ORION MW veya ST. USP-S | TIMSAH FT ile olabilir .
    Tekliflere açığım...
     CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU]

• CSGO itemi karşılığında clash of clans hesabımı vermek istiyorum,pmden konuşabiliriz...
  • AK-47 Case Hardened (Field-Tested) takas etmek istiyorum. Önceliğim AK-47 Wasteland Rebel (Field-Tested) + M4A1 Guardian (Field-Tested)'dir. Başka teklif verecekseniz sadece 1:1, 1:2 veya 2:2 yapabiliriz.

Takas linkim :https://steamcommunity....92982180&token=1sXruE3j
     CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU]

• m4a4 ejderha kral az aşınmış var elimde steam hesabım:http://steamcommunity.com/profiles/76561198121995765/

tekliflere açığım.Oyun yada cs go itemi olabilir.
  • İZMİR İÇİ SATILIK KARAMBİT (SERTLEŞTİRİLMİŞ KASA) bıçak.

STEAM SATIŞ DEĞERİ 723.74 TL

Nakit ihtiyacım oldugundan 500 tl ye satıyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın

tel: 0534 637 67 25
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.