Şimdi Ara

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.110
Cevap
20
Favori
80.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M4a4 asiimov takaslıktır. Looku gayet iyidir. Tekliflerinizi özel mesaj olarak atarsanız sevinirim. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=422807516
  • Avcı, kroma, firar veya anka key satan pm ödeme paypal.
  • beyler benim elimde ak fn 4stickerlı ve m4a4 ejderha kralı +glock su elementi ft vardır bide p2000 ateş elementi takaslıktır bilginize
  • Elimdeki itemleri aşağıda belirttim herhangi bir takas isteği olan ekleyebilir. Steam Id: Warninqzed

M4A4 Asiimov - Well Worn
    AWP Redline - Field Tested
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

2 key arıyorum ödeme paypal

up
  • 15 TL lik steam cüzdan kodum var. CS : Go almak istiyorum. Elinde olan arkadaşlar pm.

Edit : Alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre86_ -- 13 Nisan 2015; 21:07:44 >
  • Flip kuzey ormani görevde kullanılmış değerinden skinle takas olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ELİMDE %90 LEFT 4 DEAD 2 İNDİRİM KUPONU VAR. 10 TL CİVARI CS GO İTEMİYLE TAKASLAYABİLİRİM
  • elimde kod olarak murdered soul suspect vardır cs go keyle yada silahla takas olur
  • SATILMIŞTIR

AWP | Asiimov FT : 120TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmiFRT34 -- 19 Nisan 2015; 15:56:18 >
  • StatTrak™ AK-47 | Vulkan (Eskimiş) var elimde. Ne verirsiniz gençler?

Düzenleme: Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrowMeister -- 21 Nisan 2015; 10:51:42 >
  • Arkadaşlar artık kullanmadığım origin hesabımı takasa koyuyorum . Oyunları teker teker Originden almaya kalkarsak 280euro civarı tutuyor , Tabikede ben teker teker almadığım için hesabı biraz ucuzlatıyorum . 280'nin yarısına yani 140euroya ( 400 TL civarı oluyor ) denk gelen bir bıçağa bırakmayı planlıyorum . Şu sıralar bolca dolandırıcılık olayları yaşandığı için ilk önce item sonra hesap şeklinde gerçekleştirmeyi düşünüyorum takas işlemini . İteminizin değeri biraz düşük olur biraz fazla olur konuşur anlaşırız .

BF4 premium'dur , içinde bolca exp boost vardır ayrıca hesap 70lvl'dir ve birçok skin ve dlc silahı açıktır .

İşlem sonunda hesap tamamen size verilecektir ( Mail adresi olarak kendi belirlediğiniz bir mail adresine geçirebilirsiniz hesabı )
    Ayrıca hesabı alacak arkadaş alınmasın ancak güvenlik için her konuşmamızın bir yedeğini alacağım , olası dolandırıcılık durumunda hesabı her şekilde geri alacağımı not düşeyim

• Arkadaslar bu bicaga

kelebek istiyorum normal herhangi bir skin gorevde kullanilmis ve ustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 22 Nisan 2015; 18:58:35 >
  • Stattrak kelebek bıçağımı takasa yapmak istiyorum lütfen pm gönderiniz.
  • MGE hesap var arkadaşlar 40TL skin ya da key karşılığında takaslanır. Ayrıntılı bilgi için steam nickim efeakin123 ekleyebilirsiniz.

• Statrak asiimov attım hayırlı olsun kardeşim bol bol kill saydırırsın artık

• Elimde Stat Trak M4A4 Asiimov FT var takaslıktır ulaşmak isteyenler için

Steam link :http://steamcommunity.com/profiles/76561198081112875/
  • 2 keyden redline ft veya m4 guardian ft alınır. Bunun dışında envaterde olan itemlere herhangi bir teklifiniz olursa onuda değerlendirebilirim.

Trade Offer Link:
    https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=229921159&token=_hQkyZRR

• 2 Adet CS GO gift vardır anahtar veya havale ile satılıktır
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.