Yaklaşık bi 10 gün önce falan bir çok kişiye Cs:Go Beta steam üzerinden gönderildi (sadece anket dolduranlara) oyunu test edenler burda bi sohped havası estirelim diyorum iyi yönü kötü yönü falan :)
şahsi düşüncem : kesinlikle mükemmel fakat 1.6 dan direk Cs:Go ya geçenler biraz zorlanıcak gibi duruyor çünkü tamamıyla farklı bir oyun olmuş 1.6 dan Cs:Source nin üstün grafikli hali diyebilirim gerek silah efektleri gerekse harita düzenlemeleri daha beta aşamasındayken bile kendine hayran bırakıyor silah menüsü alıştığımız menü den çok farklı olması biraz kötü olmuş o kadar oynamama rağmen bir türlü alışamadım ve tabi birde sistemi epey bi yorma durumu var 30-50 arası fps alıyorum (laptop tan oynadığım düşünülürse normal gibi duruyor :) ) fakat bazen grafikleri ultra detaya getiriyorum işte o zamanda görüntü çok cezbedici oluyor :)
12 yıllık csciyim ama henüz cs go betasına katılmadım. key bakınıyorum
açıkçası 1.6 oynayanları üzecek bir oyun olmuş gibi geldi bana 1.6 dışında source 1-2 defa oynadım sıkılıp kapattım ama go tamamen apayrı bir şey olmuş hele o buy menüsü aman yarabbi tam intihar sebebi sanırsam ekipman alma tşu(o) da çalışmıyordu hatırladığım kadarıyla beta olduğundan sanırsam sistemi çok zorluyordu ve kasma çok vardı onun dışında silah tipleri güzel olmuş modellemeler falan oyun modları işte aşağı yukarı bildiğimiz gibi bu beta trailerında olan modları denemedim arsenal di galiba hatırlamıyorum bir source oyuncusunu tatmin eder ama 1.5 1.6 oyuncuları için çok gelecek vaadeden bir oyun oalrak görmedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme