Şimdi Ara

CS GO ULTRA LOW GRAFIK YAPIMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
15.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bilgisayarım kötü olduğu için 2 gündür bunla uğraşmaktayım
    intel 1.8 işlemcim 1 gb ram atı raedon hd 3400 serisi ekran kartım var bilgisayarım kotu oldugu için bunu yaparsam fps artışı ve birçok benim gibi kötü bilgisayarı olanında bundan yararlanacağını sanıyorum

KONU: CS GO GRAFIKLERINI DEYIM YERINDEYSE KARTONPIYER MODUNA GETIRME adam bunu nvdia ekran kartı sürücüsünü kodlayarakmı artık bilmiyorum yapmıs aynı şeyi ATI RADEON [Amd] ekran kartına uygulaya bilirmiyiz yardımcı olucak varsa şimdiden teşşekürler

link burda bir rusun yaptıgı nvdia kartonpiyer grafikmi denir bilmiyorum işte bakın

steamcommunity.com
    Csgo ultra low graphics settings :: Counter-Strike: Global Offensive Genel Tartışmalar
    http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/540744934962428440/?l=turkish

aynısı ati ekran kartına kodlamak olurmu yardımcı olursanız sevinirim.

• adamın masaüstü resmine takıldım ben :D
  • Adam rus zaten normalde masaüstü resmi şu grafik işini ati ekran kartındada haldersek varya fps nin dibine vurucaz :D
  • bu ayarlar başımıza bela açmasın 3.parti programdan ?
  • VAC ban gibimi bence birşey olmaz ama garantisi yok tabi Ama kimse ATI AMD VErsiyonunu yapamazmı bunun diye sordum konuyu nereye getirdiniz :D
  • Bu legal birşey gibi gözükmüyor çünkü oyunda sana avantaj sağlıyor.
  • tam olarak incelemedim ama böyle bir şey yasalsa yaparım direk hem sabit 150-200 fps alırız hem oynamak kolaylaşır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen ya banada lazım
  • Swat eğer yaparsan ellerine sağlık bide bizle paylaşırsan seviniriz çoğu kişinin ihtiyacı var AMD ekran kartı olanı olursa iyi olur
  • Bu arada denek ben olabilirim beyler boyle bişey yaptıktan sonra denerim yani sıkıntı cıkmaz VAC Ban yesemde promblem olmaz :D 30 fps le kasarak oynamaktansa hiç oynamam :D
  • Minecraft modu gibi birşey galiba bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legal degil yapmayin
  • legal olmayan ne soylermisin bizde bilelim sadece ekran kartı driverin kodlarıyla oynayıp 3d grafikleri karton gibi gorucez o kadar taş yerine daha basit grafikli tek renk bi dikdörtgen görüceksin yani detayları sıfırlıcaz bunu yapabilen varsa söylesin bizde yapalım elin rusu yapmış :D
  • Bu arada beyler nvdia ekran kartı ile bu adamın yaptıklarını yapıp boyle oynuyan varsa yazsında bilelim çünkü bende ATI EKRAN kartı oldugu için uygulayamıyorum
  • yapabilecek yiğit aranıyor. konuya daima up :)
  • ATI AMD EKRAN KARTI ICIN YAPABILCEK ???
  • ben nvidia gt240m kart ile denedim aygıt desteklenmiyor hatası verdi.
  • AMD KART ATI RAEDON 3400 HD SERISI KART ICIN YAPBILECEK YIGIT DELIKANLI YAKISIKLI ABILER ABLALAR ARANIYOR :D
  • beyler konuyla ilgilen yok sanırım :(
  • Guide bölümünden fps yazarsanız bazı konular yardımcı olabilir biraz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.