Şimdi Ara

Ultra - Low ayarda Aynı Fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Bir sorum var kafayı yemek üzereyim artık. Tüm oyunlarda ultra grafik ayarına alsam da 60 fps alıyorum en lowa alsam da. Vsync kapalı, denetim masasından düşey senkronizasyonu kapattım, tam ekran iyileştirmelerini kapattım. Ama yine de 60fpsin üstüne çıkmıyor. Dizüstü kullanıyorum windows 10 ve ekran kartım da 1050ti. Lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı oyunlarda fps almak için bir sınır var, ve ayarlar kısmında o oyunun sen seçebiliyorsun ne kadar alabileceğini. belirli seçeneklerden birini ya da sınırsız fps seçmeni söylüyor, ben bunu osu! isimli oyunda görmüştüm. Oyunun ayarlarına bir bak bence.
  • Yanlış hatırlıyor olabilirim ama nvdia geforce denetim merkezi ve denetim masasında da sınırlama ayarı vardı galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Tüm Testlerde 47 Fpsyi anca Görüyorum Sistemim Şu Şekilde İntel İ5 2500 - MSI P67A C43 B3 - Asus gtx 1050 ti - Kingston hyperx DDR3 12 Gb 1600 Mhz - Corsair vs 550w - AverTV Satellite PCI - Akasa Venom - Philips 222E2SB/00 21.5 - Creative T6100 - Wd Caviar Black 1 Tb + Corsair Force Ls 120 Gb Ssd - Samsung M3 Portable 1TB HX-M101TCB/G - Windows 10 64 Bit
  • Ekran kartın muhteşem vw sürekli iyi fps alıyosun oyunlar bazen fps limit koyuyolar bunu bazen ayarlardan değiştirebiliyosun (bazen) frame limit diyede geçiyor herhalde yanı problem yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    15 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.