Bildirim
CS GO VAC HATASI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kütüphaneden CS:GO'ya sağ tık yap. Orda tam olarak hatırlamıyorum ama üstekilerden birinin içinde Dosyaların bütünlüğünü doğrula diye bir seçenek olucak, ona basarsan ya geçici olarak yada kalıcı olarak sorunun çözülecektir. 1 hafta öncesine kadar 2 ay süre ile bendede aynı hata vardı her girişimde doğrulama gerekiyordu. Ama geçen hafta kendi kendine sorun düzeldi nasıl çözüldüğünü bende bilmiyorum -
Onu denedimya tarıyor bir sorun çıkmadı diyor oyunda yine vac hatası veriyor, işin garip tarafı pcye yeni format atılmış durumda ne engelliyor anlayamadım -
Ben her yaptığımda klasik ya 4 yada 5 tane dosya doğrulanamadı diyordu ve her defasında 5.5 mb dosya yüklüyordu yüklendikten sonra giriyordum. Malesef yardımcı olmaya çalıştım ama olamadım hayırlı forumlar :) -
cmd den neleri değiştirmeye çalıştın bi print screen atarmısın konuya -
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837 burdaki bcdedit kodlarını denedim ama olmadı pc koruyor diyor değiştirilmiyor (admin olarakta denedim olmadı) -
hek kapa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler şimdi size bu lanet olası hatanın çözümünü söylüyorum ben denedim oldu. Öncelikle oyunu silip tekrar indirip yükleyin(Format da atabilirsiniz). Oyunu yeniden indirip yükledikten sonra steam kütüphanesinden oyunun üzerine sağ tıklayıp seçenekler deyin. Daha sonra çalıştırma seçeneklerine tıkayıp ordaki boşluğa -console yazın ve tamam deyin. İşlem bu kadar ben sorunu böyle çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaşların denemesini tavsiye ediyorum umarım sizinde işinize yarar. -
Steami kapatın yönetici olarak çalıştırın bir daha aynı hatayı almazsınız. -
VAC HATASI ALANLAR;https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837 bu linkte yazan programların hiç biri bilgisayarınızda kurulu olmasın ve orda yazan çözümlerin hepsini deneyin ben hatadan kurtuldum umarım sizde kurtulursunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X