Şimdi Ara

CS:GO Yüksek FPS'ye Rağmen Kasma (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Arvelo-

quote:

Orijinalden alıntı: yakupcayan

quote:

Orijinalden alıntı: -Arvelo-

ya taklit mi yapıyorsunuz? 80-100 fps yüksek sayılır çünkü 60 üstü zaten yeterlidir. bende o fps leri alıyorum 100 civarı üste çıkıyor ama gta5 de high da 1920x1080 de 30-40 fps açıyor bu cs go biraz garip, soruna gelecek olursak pingini kontrol et

Öncelikle cevabın ve beni anladığın için teşekkürler, zaten insanlar oyunu 50-60 fps ile akıcı bir şekilde oynayabiliyorlar.
    İnternet konusunda bir sorunum yok maksimum 70ping civarında ping ama +graph yaptığımda sv ve var değerleri yüksek gözüküyor o yüzden olduğunu düşünüyorum. Epey bir araştırdım o konuyuda ama net bir cevap bulamadım. Kodlar vs. konsola yazdığımda pek bir etki etmiyor.

arkaplanda açık şeyler varsa kapat ve oyuna girdikten sonra alt tab veya ctrl alt delete gibi oyunu alta alma fps yi düşürüyor baya

Hocam özellikle dikkat ediyorum ama arkaplanda benim yüklediğim gereksiz birşey de çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

görmeyeli çok cahil doluşmuş buralar.resmen cahil cahil kokuyor burası.

konuya gelirsek arkadaşım 60 fps iyidir takma sen milleti.onların gözü 25 fps i de görüyor (!) fpsnin yüksek yada düşük olması kasmayla alakalı değil. önemli olan donanım parçalarının gücü. 500 fps alırsın ama ekran kartının frame rate oranı düşüktür, frame render hızı yavaştır oyunu kare kare alırsın.laptoptan pek anlamam ama sanırım arka plan uygulamaların işlemcine yükleniyor buda senin oyun içinde partikül efekleri sırasında pc nin kasılmasına sebep oluyor olabilir.grafik detay ayarlarını biraz düşür birde arka plan uygulamaları görev yöneticisinden kontrol et.

Hocam ayarların hepsi en düşükte zaten sadece çözünürlük 1366x768 oyun içi ayarlar birşey değiştirmiyor ne yazık ki, bir de şöyle birşey var ben oyunu en yüksek ayarlara aldığımda da aynı fpsyi alıp aynı kasmayı yaşıyorum en düşüğe çektiğimde de.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

stutter yapıyordur belki, herhangi bir ocd programını açıp oyuna gir, kasma yaptığında cpu,ram,gpu ve hdd kullanımı gibi değerlere bak ve buraya tekrar yaz. yardımcı olmaya çalışırız.

Hocam yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkürler, ocd açılımı nedir acaba internete baktım bulamadım ne yazık ki, pek anladığım söylenemezde :(
  • yakupcayan Y kullanıcısına yanıt
    osd olacaktı pardon. msi afterburner veya evga precision programlarından erişim sağlayabilirsiniz.
  •  CS:GO Yüksek FPS'ye Rağmen Kasma

Bir de bu mesela oyunun kastığı anlardan biri, daha doğrusu oyun hep bu şekilde ilerliyor diyebiliriz. İlk açtığımda 2-3 dk normal daha sonra bu şekilde oluyor. Sıcaklıktan diyeceğim ama fanı yeni temizledim ve baktığımda sıcak ta değil. Ayrıca ben daha önce oyun sırasında bir kez bilgisayara vurmuştum sinirlenip yanılmıyorsam ondan sonra başladı kasmaya. Donanımsal bir şey olma olasılığı var mı acaba?

Hocam bu da bahsettiğin programla yaptığım test, yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupcayan -- 8 Eylül 2016; 22:44:43 >
    bir de Türkiye sunucularından birine girip dener misiniz ? choke %0 olmalı, %1 bile olsa can sıkar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • harddisk sağlammı bir kontrol edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

harddisk sağlammı bir kontrol edermisiniz

Evet hocam harddisk sağlam gözüküyor HDTune'la yaptığım testlerde.

Hocam bir TR servera girdiğimde böyle oluyor, dediğiniz gibi choke sıfırlandı. Hatta normalde 60-90 olan pingim 35lere kadar düştü. Server kalabalık olduğundan mı bilemedim oyun hala kasıyor. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupcayan -- 9 Eylül 2016; 12:13:05 >
    hocam ısınmadan dolayı kasıyor, yoksa aldığın fps çok düşük değil, soğutucu kullanıyor musun? eğer dandik bişi kullanıyosanda kaliteli bişi al kasma sorunun çözülür gpu sıcaklığı 80in üzerinde ve yeterince soğutma alamazsa anlık takılmalar yaşaman bundan ötürü
  • net graphta client var degerlerin cok yuksek. sebebini bilmiyorum. sunu deneyebilirsin
    quote:

I had the same issue. The fix is quite simple. Press the windows key and search for "cmd" (the icon is black and there is "C:_" in white font written on it). Then you right click on it and select "Run as admin". The command prompt will appear. Just write "net stop uxsms" into it and press enter. This will turn off the Windows Aero Design which causes Input Lag and lags in General. I hope i can help

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer bir stutter problemi ben de choke sebebiyle oluyordu. choke direk package loss ile alakalı modem çok kalitli olmadığı için veri kaybı oluyor oyun esnasında. bunu çözmek için kat5 kablo aldım 10 metre modemden bilgisayara çektim direk choke olayını bitirdi.

bundan hariç cs go'da 95 pingi gördüğün zaman lag problemi başlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

hocam ısınmadan dolayı kasıyor, yoksa aldığın fps çok düşük değil, soğutucu kullanıyor musun? eğer dandik bişi kullanıyosanda kaliteli bişi al kasma sorunun çözülür gpu sıcaklığı 80in üzerinde ve yeterince soğutma alamazsa anlık takılmalar yaşaman bundan ötürü

Hocam soğutucu kullanmıyorum hiç, yani aslında elimi fana getiriyorum bazen bundan çok daha sıcak olduğu zamanlarda bile kasmıyordu. Bir tane soğutucu bulmaya çalışayım en iyisi. Sağolun cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

net graphta client var degerlerin cok yuksek. sebebini bilmiyorum. sunu deneyebilirsin
    quote:

I had the same issue. The fix is quite simple. Press the windows key and search for "cmd" (the icon is black and there is "C:_" in white font written on it). Then you right click on it and select "Run as admin". The command prompt will appear. Just write "net stop uxsms" into it and press enter. This will turn off the Windows Aero Design which causes Input Lag and lags in General. I hope i can help

Deniyorum hocam hemen sağolun.

EDIT: Hizmet adı geçersiz diyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupcayan -- 9 Eylül 2016; 14:37:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

benzer bir stutter problemi ben de choke sebebiyle oluyordu. choke direk package loss ile alakalı modem çok kalitli olmadığı için veri kaybı oluyor oyun esnasında. bunu çözmek için kat5 kablo aldım 10 metre modemden bilgisayara çektim direk choke olayını bitirdi.

Hocam laptopum hemen modemin yanında maksimum 1 metrelik bir kablo var o bile boş gibi duruyor yani 50cmlik bir kablo olsa bile bağlarım. İnterneti de yeni bağlattım. Bu arada TR servere girdiğimde bende de choke problemi olmuyor.
  • cs yi gta gibi cod gibi bf gibi oyunlarla karıştıran adam gelmiş 60 fps normalde yeterli diyor. cevap versen bi deeeert vermesen bi dert bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

cs yi gta gibi cod gibi bf gibi oyunlarla karıştıran adam gelmiş 60 fps normalde yeterli diyor. cevap versen bi deeeert vermesen bi dert bunlara.

Ne demek istediğinizi anlayamadım açıkçası hocam, beni kastediyorsanız eğer o kadar bilgili olsam zaten bu başlığıda açmazdım.
  • quote:

quote:

benzer bir stutter problemi ben de choke sebebiyle oluyordu. choke direk package loss ile alakalı modem çok kalitli olmadığı için veri kaybı oluyor oyun esnasında. bunu çözmek için kat5 kablo aldım 10 metre modemden bilgisayara çektim direk choke olayını bitirdi.

Hocam laptopum hemen modemin yanında maksimum 1 metrelik bir kablo var o bile boş gibi duruyor yani 50cmlik bir kablo olsa bile bağlarım. İnterneti de yeni bağlattım. Bu arada TR servere girdiğimde bende de choke problemi olmuyor.

Tam dediğini anlamadım ama laptop kablosuz olarak mı bağlı modeme ? Eğer öyle ise sorunun bu olma ihtimali yüksek. Kablosuz ağı tamamen iptal ederek kablo takarak oyunu dene birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerss

quote:

quote:

Tam dediğini anlamadım ama laptop kablosuz olarak mı bağlı modeme ? Eğer öyle ise sorunun bu olma ihtimali yüksek. Kablosuz ağı tamamen iptal ederek kablo takarak oyunu dene birde.

Yok hocam laptop modemin yanında ethernet kablosuyla bağlı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.