Şimdi Ara

CS:GO Yüksek FPS'ye Rağmen Kasma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimde Asus X550JX XX099D laptop var. Bilgisayar özelliklerimin hepsi oyuna yetiyor, ısınma problemim yok. FPS değerlerimde 80-150 arasında değişiyor fakat bu FPS'ye rağmen oyun kasıyor. Neden olabilir? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

• o fps yüksek değil yalnız :D kasması normal
  • hocam 80-150 fps ye yuksek mi diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

hocam 80-150 fps ye yuksek mi diyorsun?
    O pc 60ı geçiyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

o fps yüksek değil yalnız :D kasması normal

FPS'nin normalde yüksek olmadığını bende biliyorum ama insanlar 60fpsde OYUN KASMADAN oynuyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekomania

hocam 80-150 fps ye yuksek mi diyorsun?

Hocam FPS yüksek değil onu bende biliyorum da, millet 50-60fpsyle kasmadan oynuyor ondan bahsediyorum, onlara göre yüksek yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

O pc 60ı geçiyomu

Bu PC GTA V high ayarlarda en az 60 alıyor CS'de düşük ayarlarda mı geçemeyecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupcayan

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

O pc 60ı geçiyomu

Bu PC GTA V high ayarlarda en az 60 alıyor CS'de düşük ayarlarda mı geçemeyecek?

Alıntıları Göster
    ya taklit mi yapıyorsunuz? 80-100 fps yüksek sayılır çünkü 60 üstü zaten yeterlidir. bende o fps leri alıyorum 100 civarı üste çıkıyor ama gta5 de high da 1920x1080 de 30-40 fps açıyor bu cs go biraz garip, soruna gelecek olursak pingini kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 8 Eylül 2016; 15:26:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Arvelo-

ya taklit mi yapıyorsunuz? 80-100 fps yüksek sayılır çünkü 60 üstü zaten yeterlidir. bende o fps leri alıyorum 100 civarı üste çıkıyor ama gta5 de high da 1920x1080 de 30-40 fps açıyor bu cs go biraz garip, soruna gelecek olursak pingini kontrol et

Öncelikle cevabın ve beni anladığın için teşekkürler, zaten insanlar oyunu 50-60 fps ile akıcı bir şekilde oynayabiliyorlar.
    İnternet konusunda bir sorunum yok maksimum 70ping civarında ping ama +graph yaptığımda sv ve var değerleri yüksek gözüküyor o yüzden olduğunu düşünüyorum. Epey bir araştırdım o konuyuda ama net bir cevap bulamadım. Kodlar vs. konsola yazdığımda pek bir etki etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupcayan

quote:

Orijinalden alıntı: -Arvelo-

Öncelikle cevabın ve beni anladığın için teşekkürler, zaten insanlar oyunu 50-60 fps ile akıcı bir şekilde oynayabiliyorlar.
    İnternet konusunda bir sorunum yok maksimum 70ping civarında ping ama +graph yaptığımda sv ve var değerleri yüksek gözüküyor o yüzden olduğunu düşünüyorum. Epey bir araştırdım o konuyuda ama net bir cevap bulamadım. Kodlar vs. konsola yazdığımda pek bir etki etmiyor.

arkaplanda açık şeyler varsa kapat ve oyuna girdikten sonra alt tab veya ctrl alt delete gibi oyunu alta alma fps yi düşürüyor baya

• 60 üstü yeterlidir diyorsan 60 fpsnin dezavantajını hissedemeyecek kadar kötüsün demektir. oyunu kasmadan oynamak için en az 200 fps lazım
  • quote:

60 üstü yeterlidir diyorsan 60 fpsnin dezavantajını hissedemeyecek kadar kötüsün demektir. oyunu kasmadan oynamak için en az 200 fps lazım

200fps miş

• :))) boşver sen 60 fps ile oynamaya devam et. kimlere laf anlatmaya çalışıyoruz
  • quote:

:))) boşver sen 60 fps ile oynamaya devam et. kimlere laf anlatmaya çalışıyoruz

60 fps ile oynamıyorum
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    60 hz monitörde oynasan bile 200 fps gerekir mi?
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    evet. fps düştükçe input lag artıyor. hertz fazla olunca da direk akıcılaşıyor zaten. her türlü kombinasyonla oynadım. 60 hz 60 fps, 60 hz 200 fps, 100 hz 100 fps, 100hz 200 fps, 144hz 300 fps... benim için oyunun tamamen akıcılaştığı fps 200 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 8 Eylül 2016; 19:05:55 >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Bilgili bir abiye benziyorsunuz tüplü monitörler 100hz olduğunu duymuştum doğru mudur?
  • quote:

evet. fps düştükçe input lag artıyor. hertz fazla olunca da direk akıcılaşıyor zaten. her türlü kombinasyonla oynadım. 60 hz 60 fps, 60 hz 200 fps, 100 hz 100 fps, 100hz 200 fps, 144hz 300 fps... benim için oyunun tamamen akıcılaştığı fps 200 civarı
    görmeyeli çok cahil doluşmuş buralar.resmen cahil cahil kokuyor burası.

konuya gelirsek arkadaşım 60 fps iyidir takma sen milleti.onların gözü 25 fps i de görüyor (!) fpsnin yüksek yada düşük olması kasmayla alakalı değil. önemli olan donanım parçalarının gücü. 500 fps alırsın ama ekran kartının frame rate oranı düşüktür, frame render hızı yavaştır oyunu kare kare alırsın.laptoptan pek anlamam ama sanırım arka plan uygulamaların işlemcine yükleniyor buda senin oyun içinde partikül efekleri sırasında pc nin kasılmasına sebep oluyor olabilir.grafik detay ayarlarını biraz düşür birde arka plan uygulamaları görev yöneticisinden kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 8 Eylül 2016; 19:16:02 >

• Kulaklıkiçingeldim K kullanıcısına yanıt
    160 hertze kadar olanlar var. benimki max 120 destekliyordu
  • quote:

160 hertze kadar olanlar var. benimki max 120 destekliyordu
    stutter yapıyordur belki, herhangi bir ocd programını açıp oyuna gir, kasma yaptığında cpu,ram,gpu ve hdd kullanımı gibi değerlere bak ve buraya tekrar yaz. yardımcı olmaya çalışırız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.