Şimdi Ara

CS İçin Mouse Ve Pad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben cs için mouse ve pad alıcam fakan bazı problemler var paramaklarım baya büyük geliyo bana x7 yi 4 parmakla oynuyorum logitech g500 güzel geldi bana fakat yandaki tuşlar bitişik ve çok çabuk eskiyo gibi sorunlar gördüm deathadder düşünüyorum fakat arkadaşımda var küçük diyor ne yapacağımı şaşırdım pad için de düşük dpi de oynuyorum masa örtüsü fln farketmez masada yeterince yer var yorumlarınızı bekliyorum g500 altına hangi pad güzel uyum sağlar mesela şimdiden yorum yapanlara teşekkürler

• fiyat sinirin ne mouse+pad olarak maksimum ne kadar verebilirsin?eger fiyat olarak sikintin yok ve elin buyukse razer lachesise bakmani oneririm.eger istanbuldaysan kadikoy yazicioglu is haninda uygar elektronikte razer urunleri satiliyor.orada gorebilir deneyebilirsin.
  • 250 geçmesin istiyorum o arkasındaki çıkıntı rahatsız etmezse bakabilirim videolardan review videolarını izlicem teşekkürler
  • pro değilsen 250 tl bayılma bence x7 güzeldir ya, counter için en çok önerilen mousedur.http://www.x7.cn/en/product.asp?id=30 x7 kullandım demişsin ama ne kullandığını belirtmemişsin eğer senin mouse buysa affola ama bu mouse diğer x7 mouselarına göre çok çok daha büyük. renginden ötürü sorunun yoksa ağırlık olayı falanda var üstelik 45 tl

• pro değilim tabiki de kendimi geliştirmek istiyorum mouse elime hiç uyum sağlamıyo ve altına pad olmadıgı icin arada bisiyler giriyo ve sinirim bozuluyo ne yazdını gormuorm fakat oscar ı söylüyorsan çok odunumsu geldi bana hiç özenilerek yapılmamış gibi ille 250 tl olcak değil bendeki x750f heralde hatırlamıyorum baya oldu
  • dediğin mouse cidden çok küçük şimdi bende sitesine giremiyorum x7nin. ama aratırsan kırmızı bi mouse. güzelde eline tam oturur.
  • x7 yi ben tavsiye etmem yaklaşık 1 yıl oldu üstündeki kaplaması soyulmaya başladı

fare razer padide steel series al ilerde başın ağrımaz
  • http://www.gameekstra.com/BUNDLE-Razer-Goliathus-Fragged-Medium-Mousepad-Razer-Deathadder-3500-DPI-Gamer-Mouse,PR-1337.html

Bu fiyata kaçmaz yakın zamanda ben de alıcam üstelik firma çok ilgili ve alakadar

Reklam kibin oldu ama gidin görün doğruymuş dersiniz

• o kadar parayı buna verene kadar logıtech g500 haylı ısını gorur ve yıllar boyunc akullanırsınn...
  • Razer Deathadder,Logitech G500-G5

Gigabyte Ghost Mouse pad
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

pro değilsen 250 tl bayılma bence x7 güzeldir ya, counter için en çok önerilen mousedur.http://www.x7.cn/en/product.asp?id=30 x7 kullandım demişsin ama ne kullandığını belirtmemişsin eğer senin mouse buysa affola ama bu mouse diğer x7 mouselarına göre çok çok daha büyük. renginden ötürü sorunun yoksa ağırlık olayı falanda var üstelik 45 tl

arkadaşa katılıyorum pro değilsen o kadar bayılma mouse a x7 serisinden 755k işini görür mousepadin yine x7 mousepadinide alırsan sana 80-90 gibi bi fiyata gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

pro değilsen 250 tl bayılma bence x7 güzeldir ya, counter için en çok önerilen mousedur.http://www.x7.cn/en/product.asp?id=30 x7 kullandım demişsin ama ne kullandığını belirtmemişsin eğer senin mouse buysa affola ama bu mouse diğer x7 mouselarına göre çok çok daha büyük. renginden ötürü sorunun yoksa ağırlık olayı falanda var üstelik 45 tl

arkadaşa katılıyorum pro değilsen o kadar bayılma mouse a x7 serisinden 755k işini görür mousepadin yine x7 mousepadinide alırsan sana 80-90 gibi bi fiyata gelir

ki dpi'sinin diğer mouselardan pekte aşağı kalır yanı olmuyor. 3600 dpi bu mouse,bildiğim en yüksek dpili mouse 5700 dpi. tabiiki arada bariz bir fark var ama counter oynayacaksın, çokta dehşet bir dpiye gerek yok. aim almıyorsun sonuçta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.