Şimdi Ara

cs için yardım ıp de sorun yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben cs de ıp girdiğim zaman bazı ıp adreslerinde girdikten sonra sever çıkıyo üzerine tıkladığım zaman
    '''this server is using an order protocol (46) than your cliend (47) if you belive this server is outdated you can contact the server administartor at
    (no email address specilied) diyor bu nedemek alah aşkına biri açıklasınm bana yaaa deli etti ben ama bazı ıp lerde oluyor bilen warsa pm me cvb atarsa sevinirim pls

• anlamadığım şey nie pm ye cevap istiyorsun kardeş...başkalarınında buna benzer sorunu olabilir bırak onlkarda faydalansın ne gerek var pm yee....sorunun cevabını bilemicem ayrıca bunuda iletiyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoSShuA -- 14 Mayıs 2006; 14:29:11 >
  • ya sen nediyon keke allahını seversen haa çok lazım işte anlamıyonmu bide 100 lerce sorunun içinden bunumu arayacaz laf olsun diyemi yazıyon kardeş yapma gözünü sevem
  • bu yazı bende de çıkıyor ve çok büyük ihtimalle o server bizim kullandıgımız sürümden daha düşük bi sürümü kullanıo ve biz oraya giremioruz
  • ya bi,len biri yokmu bu zımbırtıyı yaaa
  • bahsettiğin oyun counter source ise bu oyunun kopya olmasından kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.