[arkadaşlar atık çıldıracağım vista Pcmi windows 7 ye çevirdim eskiden counter 1.6 da opengl ile rahatlıkla oynaya biliyordum ama şimdi open gl ye ayarladım zaman hata alıom regeditten valveyi sildim Pcyi resetledim olmadı ..!! cıldıracagımm...sanırsam ekran kartımı güncelleştirmem gerekiomuş fakat netten bulamadımbuyrun ekram kartımın özellikleri ws... ; AYGIT Ad: Intel(R) 82945G Express Yonga Kümesi Ailesi Üretici: Intel Corporation Yonga türü: Intel(R) 82945G Express Chipset Family DAC türü : Internal Yaklaşık Toplam Bellek : 251 Mb Geçerli Görüntü Modu : 1440X900 (32bit) (60Hz) Monitör: Genel PnP Monitör DİRECTX ÖZELLİKLERİ DirectDraw Hızlandırılması: Etkin Direct3D Hızlandırılması: Etkin Agp Doku Hızlandırılması: Etkin SÜRÜCÜLER: Ana Sürücü igdumd32.dll Sürüm: 8.15.10.1749 Tarih: 14.07.2009 03:15:31 Sürücü Modeli WDDM 1.0 KARDESİM COK YAZMISSIN GEREK YOKTU DEMEYİN BEN HEPSİNİ YAZDIM NE GEREK VARSA BEN PEK ANLAMIOM ANLATAN ARKADASA SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
Orijinalden alıntı: kerem1511 [arkadaşlar atık çıldıracağım vista Pcmi windows 7 ye çevirdim eskiden counter 1.6 da opengl ile rahatlıkla oynaya biliyordum ama şimdi open gl ye ayarladım zaman hata alıom regeditten valveyi sildim Pcyi resetledim olmadı ..!! cıldıracagımm...sanırsam ekran kartımı güncelleştirmem gerekiomuş fakat netten bulamadımbuyrun ekram kartımın özellikleri ws... ; AYGIT Ad: Intel(R) 82945G Express Yonga Kümesi Ailesi Üretici: Intel Corporation Yonga türü: Intel(R) 82945G Express Chipset Family DAC türü : Internal Yaklaşık Toplam Bellek : 251 Mb Geçerli Görüntü Modu : 1440X900 (32bit) (60Hz) Monitör: Genel PnP Monitör DİRECTX ÖZELLİKLERİ DirectDraw Hızlandırılması: Etkin Direct3D Hızlandırılması: Etkin Agp Doku Hızlandırılması: Etkin SÜRÜCÜLER: Ana Sürücü igdumd32.dll Sürüm: 8.15.10.1749 Tarih: 14.07.2009 03:15:31 Sürücü Modeli WDDM 1.0 KARDESİM COK YAZMISSIN GEREK YOKTU DEMEYİN BEN HEPSİNİ YAZDIM NE GEREK VARSA BEN PEK ANLAMIOM ANLATAN ARKADASA SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
ekran kartiniz driverin yuklu olup olmadigindan emin olunuz
quote:
Orijinalden alıntı: DwightHoward
quote:
Orijinalden alıntı: kerem1511 [arkadaşlar atık çıldıracağım vista Pcmi windows 7 ye çevirdim eskiden counter 1.6 da opengl ile rahatlıkla oynaya biliyordum ama şimdi open gl ye ayarladım zaman hata alıom regeditten valveyi sildim Pcyi resetledim olmadı ..!! cıldıracagımm...sanırsam ekran kartımı güncelleştirmem gerekiomuş fakat netten bulamadımbuyrun ekram kartımın özellikleri ws... ; AYGIT Ad: Intel(R) 82945G Express Yonga Kümesi Ailesi Üretici: Intel Corporation Yonga türü: Intel(R) 82945G Express Chipset Family DAC türü : Internal Yaklaşık Toplam Bellek : 251 Mb Geçerli Görüntü Modu : 1440X900 (32bit) (60Hz) Monitör: Genel PnP Monitör DİRECTX ÖZELLİKLERİ DirectDraw Hızlandırılması: Etkin Direct3D Hızlandırılması: Etkin Agp Doku Hızlandırılması: Etkin SÜRÜCÜLER: Ana Sürücü igdumd32.dll Sürüm: 8.15.10.1749 Tarih: 14.07.2009 03:15:31 Sürücü Modeli WDDM 1.0 KARDESİM COK YAZMISSIN GEREK YOKTU DEMEYİN BEN HEPSİNİ YAZDIM NE GEREK VARSA BEN PEK ANLAMIOM ANLATAN ARKADASA SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
ekran kartiniz driverin yuklu olup olmadigindan emin olunuz