Şimdi Ara

Cs Rate Ayarları (Gelişmiş Sistemde) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
4
Favori
75.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Allem Kullem

Arkadaşlar 4 mbit kullanıcısyım. Wireless (Airties WUS-300) ile kardeşimde bağlanıyor. Ve ikimizde oyundayken vurmamız çok güç oluyor. Bu bağlamda en uygun rateleri söyleyebilir misiniz. Ateş esnasında Fps 40 lara kadar düşüyor. Fpx_max 101 olup loss ve choke yok. Yardımcı olursanız sevinirim ...

FPS 40 lara kadar düşüyor ise bilgisayarınız CS için uygun olmayabilir.

Denemenizi istediklerim:

Oyundaki bütün skin ve modelleri, oyunun kurulumunda gelen orijinal halleri ile değiştirin.

Bilgisayarınızı Avira ve Malware Bytes ile taratın. İlgili programlar burada Web Set

Bilgisayarınız virüslere ve zararlı yazılımlara karşı temizlendikten sonra: uTorrent Bittorrent IDM Flashget FreeDownloadManager ve benzeri interneti kullanan programları kapatın.

Ekran kartınızın desteklediği en iyi render modunda (Örneğin OpenGL) ve ekran kartı sürücüsünde oyunu oynayın. Bazı eski ekran kartları için YENİ değil ESKİ ekran kartı sürücüleri kurulmalıdır. Yeni sürücü paketlerinde eski ekran kartlarına verilen destek çekilmekle beraber düşük performansta çalışmalarına neden olabilmektedir.

Oyunu aynı ağ üzerinden 2 bilgisayar ile oynuyorsunuz; Bilgisayarlardaki Windows ve Yazılım güncellemelerini kapatın! Web tarayıcınızı kapatın. Facebook gibi bazı siteler sayfa yüklendikten sonra bile belirli zaman aralıkları ile interneti kullanmakta ve olası güncellemeleri denetlemektedir.

Rate hesaplarını 2 bilgisayar aynı ağda iken tekrar hesaplatın. Otomatik Rate Hesaplayıcısı

• Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Sistemimde virüs yok bunu rahatlıkla belirtebilirim. Ayrıca skin ve modeller orjinal. Sadece basit bi cfg ve cfg içinde rateler var.

Sistemim ise: INTEL P4 | 3.41 GHz | 2.00 GB RAM (XP / SP3)
    Ekran kartım ise: ATI Radeon x1300/1550

Arka planda açık olan sadece TuneUp programı mevcut onuda görev yöneticisinden kapatıyorum. Ayrıca görev yöneticisinden bakıyorum bellek tüketimi ve CPU ya herşey normal. Ancak oyunda karşımdaki veya ben ateş ettiğimde FPS bazen 40 lara bazen 50 lere kesinlikle düşüyor. Özellikle dün pool_day attım fps 30 lardaydı imkanı yok adam vuramadım buna rağmen vurma sayım ile öl sayım eşit tuttum. Yani vursam bile mermi adama gitmiyor. Böylece oyundan hiçbir zevk almıyorum. Acaba cfg içindeki gereksiz kodlarda fps düşüyor mu? Bendeki rateler sağlıklı mı onuda bilmiyorum o yüzden 4 mbit için rate istemiştim. Birde bunun üstüne kardeşimde aynı servera girince daha kötü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 11 Nisan 2012; 20:01:08 >

• cl_showfps 1 yaptım fps 59 yazıyor sol üst köşede.

Takılmalar yaşıyorum bazen.

Sadece komutlar ile ne yapabilirim? ttnet 6gb kotalı 8mbit kullanıyorum.

test yaptım.
    Link:http://www.oyunnetwork.com/on-cs-oto-rate.php

quote:

Adsl hız testi sonuçlarım.

download : 7970 kbps
    upload: 752 kbps

Not :
    3500 < rate < 25000
    10 < cl_cmdrate < 101
    10 < cl_updaterate < 101
    0.009 < ex_interp < 0.10

" tuşuna basarak konsolu açıyorum. Şu komutları veriyorum doğru mudur?

rate 25000
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 14 Mayıs 2012; 22:37:00 >

• yararlı olur
  • Bilgisayarınızdaki takılmalar 1 saniyeden kısa süreli oluyor sonra tekrar düzeliyor ise;

Server ile aranızdaki bağlantıda paketler düşüyor olabilir.
    Harddiskiniz arada cevap vermeyi kesiyor olabilir.
    RAM hatalı olabilir, Ram slotu tozlanmış olabilir.
    Ekran kartınız bellirli bir sıcaklıkta GPU hızını düşürüyor olabilir.
    Intel işlemciniz var ise soğutması yetersiz kalmış olabilir, fandaki tozları temizletip, soğutucu ile CPU arasına çok ince olacak şekilde termal macun sürülebilir.
    Wireless bağlatı ile internet üzerinden oyunu oynuyorsanız, bazı WiFi kartlarda arada takılmalara yol açtığı oluyor.
    Bir de modemin status ya da reports gibi kısımlarına bir bakın internet bağlantısı ile ilgili hataları ve sorunları size gösterebilir.
    İnternet servis sağlayıcınız (misal TTNet) yeterince düzgün ADSL sunamıyor olabilir.
    Bazı oyun sunucularından kaynaklanan takılmalar olabiliyor, başka bir alt yapı kullanan sunucuları denemenizde fayda var.

Aklıma şimdilik bunlar geliyor

• Arkadaşlar sistemde 6GB Ram var sırf CS yüzünden sistemde Xp 32 Bit yüklü ve 3.25 GB Ram görüyor. Windows Home Premium 64 Bit Yüklemek istiyorum. 64 Bit ile sXe ile bir sorun yaşarmıyım.? Windows 7 Online oyunlarda ki LAG sorunu halen mevcut mu ? Tavsiyeleriniz nedir?
  • Windows 7 64bit Home Premium bende kurulu ve CS 1.6 üzerinde her hangi bir sorun yaşamıyorum.
  • Teşekkürler. Bir ara Windows 7 32bit yüklüydü CS de lag oluşuyor diye Xp dönmüştüm. Umarım hernagi bir lag sorunu yaşamam. Ram den dolayı 64 bit yüklicembu sefer.

Birde Pc sistemim iyi Fps sabit 100 Ping 10-15 arası çok iyi sayılabilecek değerler. Ekran kartı ATİ HD6750 GDDR3 1GB 128 Bit Tüm ayarları yaptım biliyorum zaten bayadır Cs oynarım. Fakat Sis Hg smoke atıldığı zaman anlık aşırı kasmalar oluyo fps 100 olmasına rağmen anlamadım gitti. Ondan önce onboard HD4250 ekran kartı vardı böyle bir sorun yoktu bu sorunun çözümü varmdıır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 5 Temmuz 2012; 13:30:49 >
  • Ekran kartı driver güncel sürümünü yükle kendi sitesinden.
  • Kardeş zaten son sürüm yüklü.
  • Bazı haritalar yanlış tasarlandığından dolayı orta dereceli performans verir, bu haritalarda smoke atınca haritadaki hatadan dolayı bir anda fps düşer. Birkaç haritada gözle görülür şekilde yaşanıyor. de_dust2 de bu olay yok mesela, de_dust2 de smoke atınca fps düşüyorsa sorun donanımsal gibi duruyor.
  • FPS düşmüyor. HG yada Sis atınca yada atılınca 1 2 saniye oyun kasıyor.
  • rate 30000;cl_cmdrate 101;cl_updaterate 101;ex_interp 0.012

bunu konsola yapıştır önerim bu ayarlar

• CS 1.6 En iyi rate ayarları, cs 1.6 rate ayarları yazılarımla size yardımcı olmaya çalışıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.