Bildirim
Cs Riven Geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2016 da gelceq coq beqlersiniz daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi
2016 da gelceq coq beqlersiniz daha.
2 Yıl sonra demiyor ama orada. 2 yıl gibi beklenen uzun süre ardından diyor -
battlebunny riven bana riven'ın en güzel skini gibi geliyor... -
2016 de 5. skinle birlikte paket halinde satılır diyordu galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: Khione
battlebunny riven bana riven'ın en güzel skini gibi geliyor...
Tabi sonuçta bu göreceli bir kavram. Benim de alacağıma değil. Ama forumda bu skini bekleyen bir çok kişi vardı paylaşma gereği duydum ben de. Eğer yanlış anlamışsam gelip gelmeyeceğini affedersiniz. -
Gelecek bekle sende
When asked about Championship Riven returning to the store, Hippalus noted:
"Yes I think Championship Riven will come back someday. Most limited edition skins took four years to come back after release, and it's been two years for Riven so far."
Yani demek istiyor ki:
CS Riven'in tekrar store'a dönmesini sorduğumuzda:
"Evet, bence CS Riven bir gün gelecek. Çoğu limited edition skinlerin, yayınlanmasından sonra store'a dönmesi 4 yıl aldı ve Riven'ın şu ana kadar 2 yıl oldu."
Ki bu da kesin olmamakla beraber 2016 sonlarını işaret ediyor. -
"Yes I think Championship Riven will come back someday. Most limited edition skins took four years to come back after release, and it's been two years for Riven so far."
Bence bir gün tekrar gelicek. Çoğu limited kostümün çıktıktan sonra tekrar açılması 4 yıl sürüyor ve Riven çıkışından bu yana 2 yıl geçti.
Edit: 5. CS kostümünün gelişi ile birlikte paket olarak sunulacaklar büyük ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrelevance -- 3 Ekim 2014; 0:30:02 > -
Battle Bunny var ama gelirse hemen alırım, oyunda en beğendiğim skin -
cs riven çöp niye bu kadar abartılıyo anlamıyorum -
sanki bir konu daha vardı. Kesin bir cevap olmuş o yüzden diğer ihtimalleri düşünmüyorum fakat 2016 dan önce gelme ihtimali var.
Birincis sebep, en çok aranan kostüm ve eğer riot onu satışa sunarsa oldukça iyi satış rakamları görür hiç şüphesiz. Ayrıca CS thresh'in de tekrar açılmış olması bunu test etmek amaçlı olabilir.
İkinci sebep ise, 1. sezona ait bir CS kostümü yok. Tıpkı 1. sezona ait bir dünya şampiyon paketi olmadığı gibi... Sonrasında fnatic için çıkardılar değil mi? Bir CS kostümü daha çıkarabilirler ki bu da diğer sezonda açılabileceği manasına geliyor.
Bu arada sezon 1 de oyunu takip etmiyordum ve oynamıyordum, CS kostümü yok diye biliyorum ama varsa da bunu mazur görün lütfen. -
Konusu açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 3 Ekim 2014; 0:45:15 >
rare skinler 4 yıl arayla mı ne çıkıyordu dedi bir rito. bundle olarak satabilirler belki -
Tum limitedlar ciktiktan sonra diyo bekleyin siz daha
Benim hesabı satayım o zaman
çok beklersiniz
Evet düşünceme göre cs riven bir gün gelecek.Çoğu sınırlı sürüm skinlerin tekrar gelmesi satışa çıktıktan 4 yıl sonra oluyor ve riven için daha sadece 2 yıl geçti yazıyor. -
Legandary olarak gelsin gene alırım aşığım o skine
Bi Battle Bunny'ci ben mi varım
Benzer içerikler
- undefined hatası
- skype bas konuş
- troll nickler
- troll duo isimleri
- shaco replikleri
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X