Selam Arkadaşlar , Pc'ime cs Server Kurdum ( windows xp ) Herşey Gayet Guzel Server Calişiyor Fakat şunu cozemedim , Internet uzerinden Yayin Yapmak istiyorum Fakat Ağ ip'imden ( 192.168.1.33) Yazdiginda Girebiliyorsun Fakat Modem'den gelen Asil internet ip'sini yazdiginda bulamiyor , Kendi Pc'imin oyun icin port'mu vermem lazim ne yapmam gerekiyor bilen varsa Yardimci oLursaniz sevinirim tşk'Ler
Kardeş biz Mu Online serveri kurmuştuk ben ordan biliyorum. Aynı şey mi emin değilim ama o mesele ip ile ilgili bişi heralde. Çünkü pcni her yeniden başlattığında ip değişiyo. İp ni sabitlemek için türk telekoma gidiyosun ordasabitliyon yada ben uğraşamam kardeşim diyosan (ki kesin öle) no-ip.org adresinden ipni sabitleyerek yönlendir. Ama bu iş sadece diğer kullanıcılar için. Senin ip yine her başlatılınca değişicek onun için serverı kurduğun dosyadanwww.whatsmyip.com daki yeni ipni öğrenip gerekli yerlere yazıyosun. Umarım yardımcı olabilmişimdir ama eğer sorunu doğru anlamışsam en garantili ve kolay yol 1. si...