Şimdi Ara

CS : Source oynayan yok mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşam kafam çok iyiyken yanlışlıkla cs source hl2 deatmatch ve day of defead source oyunlarını satın aldım steamden :) ... almışken oynayalım dedim ... ancak oynasana.com da oyun yüklendiği zaman donuyor ok yazısına tıklayıp oyuna giremiyorum ... bunun sebebi ne olabilir ... ? create server dediğim zamandada aynı şey oldu ... uzun zamandır online oyun oynamadığım için oynasana.com dan başka yer bilmiyorum ... türk server larından bi kaç tane paylaşırsanız çok sevinirim ... iyi günler ...

• oynasana.com un serverları orjinal server mi?
  • steam ile CSS serverlerini görebilirsin ve girebilirsin.
  • Dostum bende oynuyorum cs : s
    Genelde ip leri burdan alıyorumhttp://www.game-monitor.com/ bu adresten ulkeyı oyunu ayarlıyınca ok deyınce tum serwerler doluluk oranlarına gore cıkıyor.
  • Bende oynuyorum, Bi fan kursakya :))

CSS_DH :)) ama öss yüzünden bu senelik oyunu bıraktım.
  • osmaniac eklesene arkadaş listene dod hariç bende de hepsi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: derhce

Dostum bende oynuyorum cs : s
    Genelde ip leri burdan alıyorumhttp://www.game-monitor.com/ bu adresten ulkeyı oyunu ayarlıyınca ok deyınce tum serwerler doluluk oranlarına gore cıkıyor.

Ya daha önce ben bu siteyi açtığım zaman CSS'yi bulamamıştım :)
    çok saol .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    güncel cs 1.5 server var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 94.102.4.228:27015
    günün çoğu saati adminler oluyor.Özellikle akşamları.Bazen yer bulmakta zorlansakta eğlenceli bir server
  • HİLESİZ KÜFÜRSÜZ NEZİH BİR ORTAMDA OYUN OYNAMAK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ.
    LOSS ve CHOKEE YOKTUR

Pirates dust2 7/24 // 30+2 kişilik birinci server ip numarası : 212.68.34.138:27015

rank sistemi içinhttp://pirates.hlstatsx.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

HİLESİZ KÜFÜRSÜZ NEZİH BİR ORTAMDA OYUN OYNAMAK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ.
    LOSS ve CHOKEE YOKTUR

Pirates dust2 7/24 // 30+2 kişilik birinci server ip numarası : 212.68.34.138:27015

rank sistemi içinhttp://pirates.hlstatsx.com/

İşte aradığım bu.+16 Admin veya Oyuncular genellikle ana bacı gidiyor,insanın oynayası gelmiyor

• Birde birşey sormak istiyorum;
    Biz bu CSS'yi steam üzerinden oynuyoruz ama hala daha hile açanlar oluyor galiba,doğru muyum ?
    (Oyundayken şahit olmuştum birkaç kere X üye de hile var atın diyorlardı )
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

Birde birşey sormak istiyorum;
    Biz bu CSS'yi steam üzerinden oynuyoruz ama hala daha hile açanlar oluyor galiba,doğru muyum ?

Valvenin yakalayamadığı hileler var onlar bazen bariz belli oluyor yakalarsak süresiz ban.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

Birde birşey sormak istiyorum;

Valvenin yakalayamadığı hileler var onlar bazen bariz belli oluyor yakalarsak süresiz ban.

cogu serverda admin olmadıgı iiçin rahatlıkla acıp oynuyorlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: Cyberpunk

Selamlar ;

Dün akşam kafam çok iyiyken yanlışlıkla cs source hl2 deatmatch ve day of defead source oyunlarını satın aldım steamden :) ... almışken oynayalım dedim ... ancak oynasana.com da oyun yüklendiği zaman donuyor ok yazısına tıklayıp oyuna giremiyorum ... bunun sebebi ne olabilir ... ? create server dediğim zamandada aynı şey oldu ... uzun zamandır online oyun oynamadığım için oynasana.com dan başka yer bilmiyorum ... türk server larından bi kaç tane paylaşırsanız çok sevinirim ... iyi günler ...

ben yazın oynuyodumkardessssssssss

üstelik bende ozaman onlıne oynayamamıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaNTeDeWiL -- 13 Kasım 2008; 19:43:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyberpunk

Selamlar ;

aslında serverda oynarken oyunculardan server ip si isteyebilrsin. gercı bazen serverda admin varken reklam dusuncesi ile kick'lemer oluyor ama olsun denemekte fayda var. yada server kısmında internet bölümü var,burada cogu türk serverlar cıkıyor burada add favorites yaparakda eklıp servera gırebılirsin..

saygılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.