Şimdi Ara

CS: Source yardıııımmm....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben counter strike sorunce aldim ama oyunu acamiyorum.acarken steam engine aciliyo ve kullanici adi ve sifre gecersiz diyo giremiyorum oyuna,cd nin icinde crack dosyasinda patch diye bisi var onu aciyorum üste sallama bi isim alta sallama bi sifre yaziyorum tamam diyo,o sekilde oyuna girmeye calisiyorum yine ayni hatayi veriyo,ne yapmam gerek?kusura bakmayin yeniyim cs de.

• Steam olayı, CSS yi internet üzerinden oynamanı sağlayan yardımcı programdır. Kullanıcı adı ve şifre istemesinin nedeni CD'nin orjinal olmamasından kaynaklanabilir. Sana tavsiyem sadece CSS olan bir CD bulman. Yani içinde steam gibi ek dosyaların olduğu CD'lerden uzak dur. Çünkü bunların birleştirilmesi sırasında bu gibi durumlar ortaya çıkıyor.
  • hımm saol,benim cd de steam var,yani bi arkadasin dedigine göre sadece steam olanini almisim,neyse zaten internetten oynanmiyosa geregi kalmadi,cs 1.6 yi internette oynayabiliriz demi,onu kurmak icin half life 2 gerekiyo mu?
  • Half Life 2 'ye gerek yok. Ama Half-Life 1'i isteyebilir. Emin değilim. Grafik motoru CS 1.5'e göre daha gelişmiş düzeyde. Belki istemeyebilir. Sen önce CS 1.6'yı normal kur. Eğer kurarken HL 1'i sorarsa o zaman önce HL 1'i sonra CS 1.6'yı kur.
  • cs 1.6 yı kurdum bir sürü update olayi faan varmis online oynamaya calisiyorum oyuna giriyorum ilk el sonunda ana menuye atiyo tekrar valla bin pisman oldum indirdigime.bide ben bunu botlarla oynamak istiyorum,ZBot diye bisi var forumda ama onda setup yok kurmasi zor söle PodBot gibi kurmasi kolay olanını nerden bulabilirim,yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaVidaEspera -- 12 Kasım 2006; 2:05:25 >
  • CS 1.6'yı kurduktan sonra online oynamak için en son updateleri yüklemen lazım ve CD-Key isteme durumuda ortaya çıkabilir. Sana taviyemwww.counterstriketr.com -www.ultima-strike.com adreslerinden gereken updateleri yap. PodBot içinde aynı şekilde bu sitelerden gereken PodBot paketlerini ve gereken yamaları yükle. Botları oyunda kullanabilmen için [-] tuşu yerine ["] tuşunu kullanman gerekecek. Bot eklemek için bot_add ya da add_bot konsol komutlarını kullanman gerekiyor. Kolay Gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.