Şimdi Ara

CSGO 1 SUPREME 2 EFSANE KARTAL HESAP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi paraya ihtiyacım olduğu için satma kararı aldım hepisinin oyun süresi 600+ Dır fakat Supreme hesapta aktfilik olmadığı için rütbesi kalktı fakat 1 maç kazanırsanız geri gelir 10 maçın 10 da win supreme atmıştı 1 maç kazanıp supreme rankını alabilirsiniz sadece Supreme hesabı koyuyorum alım olursa Diğerlerini de koyarım CSGO 1 SUPREME 2 EFSANE KARTAL HESAP
     CSGO 1 SUPREME 2 EFSANE KARTAL HESAP

FİYAT 50 TL DİR ARKADAŞLAR DAHA FAZLA DÜŞÜREMEM AMA KARTALLARDA İNDİRİM YAPABİLİRİM TEKLİF GELİRSE PM ATIP POSTUN ALTINADA BİŞEYLER YAZARSANIZ MUTLU OLURUM ARACI OLACAK KİŞİLER AHMET ŞEKER-otello(Hesapları beraber kastığımız kişi)

• Bende 10 maçın 10 unu kazandım genelde 1. Oldum beni lem Attı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Bende 10 maçın 10 unu kazandım genelde 1. Oldum beni lem Attı

10'da 10 win alınca LEM atıyor hocam zaten sizlik bir şey yok :) Arkadaş galiba çok eskiden attı 10 maçı
  • tek arkadaşın tescilli hileci:) hem de hileyle rütbe kasan, hesap saatini boostlayıp satan bir hileci. coincidence? i arent think that

supremelere karşı her round 3 vurup 45-8 gittiğin maçı koymasaydın bari hahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 5 Haziran 2016; 12:34:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AHAHA KOMIKSIN DOSTUM ARKADAŞIN ADI OTELLO 3,500 SAAT OYNAMA SÜRESİ VAR SENİN GİBİ CAHİLLER ÇOK HERHALDE BU HESABINDA OYNAMA SÜRESİ +600 YÜZDE 90 I ANTRENMAN....
  • Ne güzel win streak öle
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSGOSATIŞEREN

AHAHA KOMIKSIN DOSTUM ARKADAŞIN ADI OTELLO 3,500 SAAT OYNAMA SÜRESİ VAR SENİN GİBİ CAHİLLER ÇOK HERHALDE BU HESABINDA OYNAMA SÜRESİ +600 YÜZDE 90 I ANTRENMAN....

otello ve tayfasını tanımayan yok boşa nefesini tüketme. hileyle kastığınız hesapları başka yerde satın
    UZA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AH CAHİL ARKADAŞIM SENİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.