Şimdi Ara

CSGO BOZUK GUNCELLEME DOSYALARI [ÇÖZÜLDÜ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CSGO BOZUK GUNCELLEME DOSYALARI [ÇÖZÜLDÜ]CSGO BOZUK GUNCELLEME DOSYALARI [ÇÖZÜLDÜ]

Bilgisayarımı formatladıktan sonra win10 32bit kurmuştum steami yükledim ve csgoyu yükledim indirmenin sonunda güncellemeyi yaparken en sonunda bozuk güncelleme dosyaları hatası geliyor, arada düz arada pak dosyası arada da map dosyası halinde uyarı veriyor 2 gün onunla uğraşırken csgo'yu en az 5 kere silip yükledim düzelmedi en sonunda farklı bir steam kütüphanesi oluşturup yüklemiştim ve düzelmişti fakat bu sefer eksik güncelleme dosyaları hatası veriyordu bir şekilde onu da düzeltmiştim oyuna girmiştim fakat mapler açılırken csgo.exe çalışmayı durdurdu diye bir uyarı veriyordu ve onun internetteki çözümlerinin hepsini denedim olmadı 32bit işletim sisteminden dolayı olduğunu söylediler ve 64 bit işletim sistemi kurdum. Şimdi tekrar bozuk güncelleme dosyaları hatası alıyorum ne yapsam düzelmiyor internetteki bütün çözümleri denedim lütfen o tarz çözümler sunmayın bana.

DİPNOT:OYUNU TEKRAR TEKRAR EN AZ YINE 5 KERE YUKLEDIM FAKAT DUZELMIYOR. TUM SURUCULERIM GUNCEL,WINDOWS GUNCELLEMELERI TAMAM.

EDİT[BENİM ÇÖZÜMÜM]: SORUNUN BENİM HARD DİSKİN FAZLASIYLA BÖLÜNMESİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM VE ADVANCED SYSTEM CARE YÜKLEYİP TOPLU ONARMA YAPTIM ARDINDAN IOBITIN SMART DEFRAG PROGRAMI İLE DERİN TARAMA YAPTIM BU DİSK BÖLÜNMELERİNİ HATALARINI ONARDI VE SONRA OYUNU YÜKLEDİĞİMDE AÇILDI :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daydreamer. -- 9 Kasım 2017; 12:53:52 >

• +++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.