Şimdi Ara

CSGO'DA RANK SIFIRLAYABİLİR MİYİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba şu an 172 rekabetçi maç galibiyetim ile usta seçkin gümüş rütbesindeyim 100 galibiyetten sonra gümüş 2 olmuştum cs 1.6 oynuyordum eskiden fakat csgoda sağlam bir şekilde afalladım

sürekli 7 gün ban yememden dolayı canım sıkıldı ve arkadaşımın unranked 8 winli hesabını aldım 4 win ile çok rahat gold nova 1 yaptım eğer kendi hesabımdan oyunu kütüphaneden sildirmeyi uygularsam ve tekrar satın alırsam rank'im sıfırlanır mı?

• Sıfırlanmaz hocam.
  • steam ile irtibata geç en doğru şeyi onlar söyler.
  • sıfırlanmıyor diye biliyorum.
  • /reset
  • sıfırlanmaz fakat gerek yokki çoğu arkadaşım silver 2-4 ten mg2 ye geldi. eğer kendini geliştirirsen çıkarsın zaten. bende silver elite master-nova 1 arasında gidiyordum son günlerde rankın bana düşük geldiğini anladım şu an nova 4 oldu rütbem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • !rs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfırlanmaz.
  • Oyunu 1 ay filan oynamayınca rütben gidiyor yanlış hatırlamıyorsam 3 maç oynararak tekrar belirleniyor belki nova başlarsın o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: xlLR

Oyunu 1 ay filan oynamayınca rütben gidiyor yanlış hatırlamıyorsam 3 maç oynararak tekrar belirleniyor belki nova başlarsın o zaman

yanlışınız var 1 ay ranked girmeyince rütbe silinir fakat 1 win alınca eski rütbenizden veya 1 üstünden başlarsınız.

millet bu yüzden smurf alıyor fakat daha novayken smurf alman saçma olur
  • xlLR X kullanıcısına yanıt
    malesef dediğiniz gibi birşey mümkün değil.. rütbe gitmiyor sadece gizlenmiş duruma geçiyor ve tek maç kazanınca tekrar görünür hale geliyor .. nerden biliyorsun dersen benim rank supreme arkadaşımın silver 2ydi bir maç oynadım yaklasık 35kill 8 mvp vardı gene silver 2 olarak geldi
  • çok basit hocam. Rütbe düşüceksin De rank yapıcaksın. Maçlarda trolle kendini molotov yada ateş bombalarıyla öldür kendini . Elo puanın düşsün. yada tek başına maçlara gir atam vurma vurul derank yap
  • bilale sor
  • çok teşekkürler yanıtlarınız için
  • Iddle serverlere girip rank kasabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.