Arkadaşlar hata başlık da göründüğü gibidir uyguladığım çözümleri sırasıyla yazayım...
1- video.txt dosyasında ki setting_mem_level yazılı satırını '0' yaptım (Olmadı)
2-config.txt dosyasında ki yazılar içinde ' cl_disablehtmlmotd ' adlı bir satır bulup onu da değiştirmemiz söylendi ama bende öyle bir yazı yok cfg.txt dosyası var aynı söyledikleri ve izlettikleri gibi ama ' cl_disablehtmlmotd ' bu yazı yok (Olmadı)
3-Steam/CSGO (SAĞ TIK)/Özellikler/Yerel Dosyalar/Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula yaptım hepsi var (Olmadı)
5-pak dosyalarını 67'ye kadar sildim tekrar 3gb kurdum ancak (Olmadı)
6- Oyun içinden Çoklu CPU Kullanımını Kapattım (Olmadı)
7-En Son Çare (3 Kere Yaptım) Oyunu Silip Tekrar Yükledim Hata Bana Sülük Gibi Yapıştı Abi...
Hatayı şöyle alıyorum; Oyuna giriyorum ilk başta ölüm maçı girerim hep 1 tane ölüm maçı attıktan sonra diğerine otomatik olarak geçiş yaparken harita yüklendikten sonra 5,4,3,2,1 diye saydıktan sonra veya önce oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor.
Arkadaşlar Lütfen Varsa Bildiğiniz Küçücük Bir Çözüm Lütfen Söyleyin Belki Bunca Çözüm Olmadı Ama Sizin Söyleyeceğiniz Küçük Bir Çözüm Olur Lütfen Yardımcı Olun Yoksa CSGO Hayatım ciddi ciddi bitecek :D Şimdiden Teşekkürler...