Bildirim
Csgo Fps 40 ı geçmiyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ayarların nasıl hocam? Çözünürlüğü biraz düşürün ve normal ayarlara alın. Ultra ayarlarda oynamayın. -
Onuda denedim şimdi değişen birşey yok oyuna girmeden önce 160 120 fps gösteriyor oyuna girdiğimde 40 -
quote:
Orijinalden alıntı: Crasse
Onuda denedim şimdi değişen birşey yok oyuna girmeden önce 160 120 fps gösteriyor oyuna girdiğimde 40
Nvidia'nın son yazılımını yüklediniz mi hocam? Otomatik yapılandırmayı deneyin bi. -
Nvidia kartın oyunda aktif olduğuna emin misin? intelin grafik işlemcisi kullanılıyor olabilir. benim laptopda gt645m var fps çoğu haritada 90-120 arası değişiyor.
Nvidia denetim masasından 3D ayarların yönetilmesi kısmında Güç yönetimi modunu maksimum performansa al öyle dene. Tercih edilen grafik işlemci de yüksek performanslı Nvidia işlemcisi olsun. bilgisayarın güç ayarlarını da performans modu olarak ayarla denetim masasından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aikin -- 28 Haziran 2015; 13:32:23 > -
Performans da bilgisayarın güç ayarlarınıda performansa aldım yine fps oyun içinde 40 ama oyuna bağlanırken felan 196 felan gösteriyor anlamadım ya neden böyle yapıyor -
Termal macunu kurumuş olabilir. -
genel bakımını yeni yaptırdım -
benimde aklıma oyun içinde nvidia kartı kullanmadıgı, intel hd graphics i kullandıgı geliyor. -
peki bunu nasıl anlayacağım kullanıp kullanmadığını -
quote:
Orijinalden alıntı: Crasse
peki bunu nasıl anlayacağım kullanıp kullanmadığını
muhtemelen ya nvidia denetım masasında yada windows ayarlarından sürekli nvidia yı kullan gibi bi seçenek olması lazımdı -
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
Ayarların nasıl hocam? Çözünürlüğü biraz düşürün ve normal ayarlara alın. Ultra ayarlarda oynamayın.
o sistemde istediği ayarı açsın kasmaz -
can yardımcı olursan sevinirim -
ya bunun çözümünü bilen lütfen yardım etsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X